1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Yapma Aygün.. Nerde ne konuşulacağına kim karar verir? Adminler mi? Üst yöneticiler mi? Bölüm sorumluları mı? Eğer yasak denirse bu konu altında konuşmak, art niyet ararım, sıkıntı olur..
    Çok iyi hatırlıyorum basketbol konuşulduğunda burası basketbol yeri değil denildiğini.Nerde ne zamandı bilmiyorum ama bu söylenmişti.Ama şimdi yöneticiler bunu yapıyor.İki bölüm altta o maçla ilgili konu var ama buraya yazılıyor.Bunu yapan da üyeler değil yöneticiler.Neyse başka bir şey demiyorum ama biz benzerini yapınca bakalım neler olacak

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Çok iyi hatırlıyorum basketbol konuşulduğunda burası basketbol yeri değil denildiğini.Nerde ne zamandı bilmiyorum ama bu söylenmişti.Ama şimdi yöneticiler bunu yapıyor.İki bölüm altta o maçla ilgili konu var ama buraya yazılıyor.Bunu yapan da üyeler değil yöneticiler.Neyse başka bir şey demiyorum ama biz benzerini yapınca bakalım neler olacak
    Bunu bana gösterirsen sevinirim Aygün, çünkü ben kendimi bildim bileli, bu konuda Fenerbahçe Spor Kulübü ile alakalı gelişmeleri paylaşırım. Öyle dendiyse, nedenini merak ettim ve bunu çözmek isterim, ilgili mesajı gösterirsen.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri