Quote Originally Posted by Sekopej View Post
Oyunda ırkçılıkla alakalı bir bölüm, özellik olmamasına rağmen, bunun üzerine yorum getiriliyor ve buna karşı attığım mesaj silinirken, o mesaj duruyor.

Ya hiç silinmesin ya da o silinsin yoksa aynı cevabı yine vermek durumunda kalacağım.
SImdi konudan sapmak istemiyorum (karsidan yogun israr var) ama oynadiginiz oyunu ve onu yapanlari iyi tanimak lazim. Oyunu ilk actiginda karsina cikan ilk seylerden birisi ne? Emre'nin bu skandallarindan birisi kanitlansa oyundan bile cikartmayi dusunebilirlerdi eminim ki.

Neyse konumuz irkcilik degil hatda ben Emre'ye irkci dahi demiyorum. Lutfen mesajlari istediginiz gibi degil de birazcik objektif bir sekilde keyfinzie gore sekil vermeden okumaya calisiniz. Emre'nin bu tur (ve baska) polemiklere sik girmesi ve cok fazla controversial bir ouncu olmasidir asil konu. Medya ile olsun, takim arkadaslari, hocalari, rakipleri, vs. Simdi bu durumda controversy kelimesinin anlamini bilmek gerekiyor tabi. Gerci bu ozeligin su anda oyunda ne kadar etkisi var emin degilim ama veri girildigine gore tartismaya deger.