Sayfa 139 / 578 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239 ... SonSon
4,141 ile 4,170 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Bu olay Fenerbahçe'de olsa bir Galatasaray'lı avukatta çıkıp böyle bişey yapsa Fenerbahçeli arkadaşlar hepimizi taksimde ibret-i alem olsun diye sallandırırdı ama bu olay Galatasaray'da olunca kimse saçmalığından bahsetmemiş. Türkiye'de milyonlarca olay oluyor onlar bu avukat beye dokunmuyorda tarafların barışıp anlaştığı olay neden dokunuyor acaba Galatasaray'da olduğu için mi ?
    Galatasaray - Fenerbahçe derbisi olduğu için. Amaçları Melo'yu maçta oynatmamak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Bu olay Fenerbahçe'de olsa bir Galatasaray'lı avukatta çıkıp böyle bişey yapsa Fenerbahçeli arkadaşlar hepimizi taksimde ibret-i alem olsun diye sallandırırdı ama bu olay Galatasaray'da olunca kimse saçmalığından bahsetmemiş. Türkiye'de milyonlarca olay oluyor onlar bu avukat beye dokunmuyorda tarafların barışıp anlaştığı olay neden dokunuyor acaba Galatasaray'da olduğu için mi ?
    O olay saçma zaten. Saçma olan bir şeyi illa vurgulayarak "saçma" demeye gerek yok.

Bu olay tartışılırken bir arkadaşın "önce kendi pankart rezaletlerine baksınlar" demeleri nedir? Ne alakası var pankart ile bunun?

Dün Trabzon'un şikayet etmediği kurum kaldı mı dediğimde yine aynı kişi; "siz her şeye yürüyorsunuz adamlar istedikleri yere başvursunlar" demişti. Amacı belli bu kişinin ve illa ben bu kişi adına şikayet konusu mu açayım? Bu kişinin amacı belli. Report ettiğim mesaj silinmezse bende o mesaja cevap veririm.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    O olay saçma zaten. Saçma olan bir şeyi illa vurgulayarak "saçma" demeye gerek yok.

Bu olay tartışılırken bir arkadaşın "önce kendi pankart rezaletlerine baksınlar" demeleri nedir? Ne alakası var pankart ile bunun?

Dün Trabzon'un şikayet etmediği kurum kaldı mı dediğimde yine aynı kişi; "siz her şeye yürüyorsunuz adamlar istedikleri yere başvursunlar" demişti. Amacı belli bu kişinin ve illa ben bu kişi adına şikayet konusu mu açayım? Bu kişinin amacı belli. Report ettiğim mesaj silinmezse bende o mesaja cevap veririm.
    Kopan halattan yaralanan adamdan bahsediyor orada.Diyor ki Fenerbahçeli Avukatlar Derneği neden o konuda bir şey yapmıyor,Galatasaray'ın iç meseleleri ona ne ? diyor.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    benim yazdığımı görmedin heralde
    Görmedim pardon, teşekkür ederim

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Vay be bize diye diye bizim yontemleri uygulamaya basladilar dernek faliyet raporu bos olmasin diye sunla bunla doldurmak istemisler.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Mesajlarda pek yanlis ifadelerin oldugunu dusunmuyorum, en azindan Fenerbahce sohbet alaniyla karsilastirildiginda, orda Trabzonsporun actigi davalarla cok daha fazla egleniliyor . Niye okadar mesaj silindi anlamadim ?

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Davayla ilgili mesajlar silinmedi. Amacınız eğlenmekse, hala eğlenebilirsiniz.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Fenerbahçeli avukat Melo'yu şikayet etmiş ve bizim kulübüde delilleri karartmakla suçlamış. Halbuki çıkıp Melo'dan tedirginiz oynamasın deseler daha makbule geçerdi gibime geliyor.
    Last edited by Alicanfmfan : 20.Nisan.2012 at 23:23
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Hayır Riera bile bir şey demiyorken adamlar maçta gol olunca sarmaş dolaşken onlara noluyor anlamak güç

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Hayır Riera bile bir şey demiyorken adamlar maçta gol olunca sarmaş dolaşken onlara noluyor anlamak güç
    Yok yok Riera Melo'yu savcılığa şikayet edip hapse attırmalı
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Yok yok Riera Melo'yu savcılığa şikayet edip hapse attırmalı
    Müebbet yemeli Melo Bir de ne hikmetse kavga olalı iki haftayı geçti derbiden 2 gün önce bu olay çıktı (:

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

yapılana doğru diyen olmadı ki ? yaptıkları şey; hukuken geçerli ama saçma bir şey. bizene Galatasaray'ın topçularının kavgalarından. bunu Trabzonspor'un yaptığıyla aynı kefeye koymuşsunuz da ilk olarak bunu bizim kulübümüz yapmıyor, bağımsız bir dernek yapıyor, ikinci olarak Trabzonspor hukuken yok hükmündeki bir belgeye dayanarak kupasını istiyor , Fenerbahçeli Avukatlar Derneği gerçekleşmiş bir suç için başvuruda bulunuyor. tabii dediğim gibi; bizene Galatasaray'dan.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'li bir avukat ile yönetim kavramlarını ayırmak bu kadar zor olmamalı.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Neyse müebbet yesin, Melo o zaman.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Müebbet yemeli Melo Bir de ne hikmetse kavga olalı iki haftayı geçti derbiden 2 gün önce bu olay çıktı (:
    Aygune katiliyorum kavga ettiklerinde nie sikayet etmedinde , derbiden 2 gun once sikayet ettin ortada yapilanlari biliyoruz ama yikilmayiz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Alican ben yukarıda yapılan şeylerin aynı olmadığını anlattım. inanıp inanmamak size kalmış bir şey.

derbiden 2 gün önce diyorsunuz da bizim davayla ilgili her haberimiz maç günü açıklanıyordu MAA yönetimi zamanında. o zamanlar keşke bize kulak verseydiniz.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Trabzonlu yöneticiler takımları sahada kazanamadığı için oraya buraya başvuruyor doğrudur.Ama burada Fenerbahçeli bir avukat veya dernek başvurmuşsa ne yapalım yani bunun 2'sini nasıl karıştırabildiniz ?
    Last edited by di canio : 20.Nisan.2012 at 23:28 Reason: İlgili mesaj silindi

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ben herhangi bir yöneticisi falan sandım ilk baktığımda, ama haklısınız kulüple herhangi bir bağlantısı yokmuş o yüzdende editledim mesajlarımı zaten.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Oğuz Altay ‏ @Oguz_Altay
    Birazdan foto paylaşmaya çalışacağım.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Paylaştı ama pankartla ilgili bir şey yok gözükmüyor resimde (:

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

E göstermesini mi bekliyordun olm sende Gösterilir mi hiç pankart.

Paylaşılan foto bu. "Sebahattin Reis ve diğer arkadaşlarımızla, kardeşlerimizin yanındayız."

http://twitpic.com/9c4s7i

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yeni fotolar :

Bizim başkanla (UNI'nin başkanıyla) yanyana

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    E göstermesini mi bekliyordun olm sende Gösterilir mi hiç pankart.
    Pankartla ilgili bi şey gözükmüyor derken o resimler gibi ucundan kenarından bahsetmiştim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yapacağı tribün şovunun reklamını yapan tek ultras ultrAslan olsa gerek.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

O bu değil de herifler çok mafyatik

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Evet,yarın da gazeteye ilan verecekler.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Niye bu şovlar gizli kapaklı mı yapılmalı öyle bi kural mı var ? Ayrıca şovla ilgili herhangi bi reklam yok sadece bir koreografi yapıcaz dendi ve şimdi de hazırlık aşamasından 1-2 fotoğraf yayınlanıyor o kadar. Ayrıca bu tarz maçlarda gruplardan önce medya müthiş bi tribün şovu olucak diye hemen haber yapıyor. Ha 1. ağızdan söylenmiş ha gazeteden öğrenmişsin farkı yok.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnternette resimler de dolaşıyor. Eğer isminde ultras varsa gizli kapaklı yapılacak diye bir kaide var. Zaten yönetimin finans desteğini falan da katmıyorum olaya.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

İnternette resimler de dolaşıyor. Eğer isminde ultras varsa gizli kapaklı yapılacak diye bir kaide var.
    Nerde yazıyor öyle bir kural ? Git twittere bakta gör. Binlerce kişi "Oğuz abi ip ucu verirmisin, biraz foto yayınlarmısın" dedikten sonra o fotolar yayınlandı. Ayrıca hala herşey gizli.

Edit : "İnternette resimler de dolaşıyor" dediğin kısmı twitter'a baktıktan sonra anladım. Geçen senede feyk olsun diye "Koreografi sızdırıldı" adı altında bir resim paylaşılmıştı. Ama sonra ne oldu ? Apayrı birşey çıktı tribünde. Yine öyle olacaktır. Ayrıca siz değilmiydiniz 3D koreografiyi sızdı diye iptal eden ?
    Last edited by Nedvedmania : 21.Nisan.2012 at 16:36

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

İnternette resimler de dolaşıyor. Eğer isminde ultras varsa gizli kapaklı yapılacak diye bir kaide var. Zaten yönetimin finans desteğini falan da katmıyorum olaya.
    Şu konu altında hiç olumlu bir yorumunu görebilecek miyiz acaba?

Yarın çok önemli bir maç var, ortalık da epey gergin gibi, bu Süper Final uygulaması çok canlar yakacak gibi, forumda bile..

Mesaj Yetkileri