O olay saçma zaten. Saçma olan bir şeyi illa vurgulayarak "saçma" demeye gerek yok.
Bu olay tartışılırken bir arkadaşın "önce kendi pankart rezaletlerine baksınlar" demeleri nedir? Ne alakası var pankart ile bunun?
Dün Trabzon'un şikayet etmediği kurum kaldı mı dediğimde yine aynı kişi; "siz her şeye yürüyorsunuz adamlar istedikleri yere başvursunlar" demişti. Amacı belli bu kişinin ve illa ben bu kişi adına şikayet konusu mu açayım? Bu kişinin amacı belli. Report ettiğim mesaj silinmezse bende o mesaja cevap veririm.
Vay be bize diye diye bizim yontemleri uygulamaya basladilardernek faliyet raporu bos olmasin diye sunla bunla doldurmak istemisler.
Mesajlarda pek yanlis ifadelerin oldugunu dusunmuyorum, en azindan Fenerbahce sohbet alaniyla karsilastirildiginda, orda Trabzonsporun actigi davalarla cok daha fazla egleniliyor . Niye okadar mesaj silindi anlamadim ?
Davayla ilgili mesajlar silinmedi. Amacınız eğlenmekse, hala eğlenebilirsiniz.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Fenerbahçeli avukat Melo'yu şikayet etmiş ve bizim kulübüde delilleri karartmakla suçlamış. Halbuki çıkıp Melo'dan tedirginiz oynamasın deseler daha makbule geçerdi gibime geliyor.
Last edited by Alicanfmfan : 20.Nisan.2012 at 23:23
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Hayır Riera bile bir şey demiyorken adamlar maçta gol olunca sarmaş dolaşken onlara noluyor anlamak güç![]()
yapılana doğru diyen olmadı ki ? yaptıkları şey; hukuken geçerli ama saçma bir şey. bizene Galatasaray'ın topçularının kavgalarından. bunu Trabzonspor'un yaptığıyla aynı kefeye koymuşsunuz da ilk olarak bunu bizim kulübümüz yapmıyor, bağımsız bir dernek yapıyor, ikinci olarak Trabzonspor hukuken yok hükmündeki bir belgeye dayanarak kupasını istiyor , Fenerbahçeli Avukatlar Derneği gerçekleşmiş bir suç için başvuruda bulunuyor. tabii dediğim gibi; bizene Galatasaray'dan.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Fenerbahçe'li bir avukat ile yönetim kavramlarını ayırmak bu kadar zor olmamalı.
Neyse müebbet yesin, Melo o zaman.![]()
Alican ben yukarıda yapılan şeylerin aynı olmadığını anlattım. inanıp inanmamak size kalmış bir şey.
derbiden 2 gün önce diyorsunuz da bizim davayla ilgili her haberimiz maç günü açıklanıyordu MAA yönetimi zamanında. o zamanlar keşke bize kulak verseydiniz.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Trabzonlu yöneticiler takımları sahada kazanamadığı için oraya buraya başvuruyor doğrudur.Ama burada Fenerbahçeli bir avukat veya dernek başvurmuşsa ne yapalım yani bunun 2'sini nasıl karıştırabildiniz ?
Last edited by di canio : 20.Nisan.2012 at 23:28 Reason: İlgili mesaj silindi
Ben herhangi bir yöneticisi falan sandım ilk baktığımda, ama haklısınız kulüple herhangi bir bağlantısı yokmuş o yüzdende editledim mesajlarımı zaten.
Oğuz Altay @Oguz_Altay
Birazdan foto paylaşmaya çalışacağım.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Paylaştı ama pankartla ilgili bir şey yok gözükmüyor resimde (:
E göstermesini mi bekliyordun olm sendeGösterilir mi hiç pankart.
Paylaşılan foto bu. "Sebahattin Reis ve diğer arkadaşlarımızla, kardeşlerimizin yanındayız."
http://twitpic.com/9c4s7i
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Yapacağı tribün şovunun reklamını yapan tek ultras ultrAslan olsa gerek.
O bu değil de herifler çok mafyatik![]()
Niye bu şovlar gizli kapaklı mı yapılmalı öyle bi kural mı var ? Ayrıca şovla ilgili herhangi bi reklam yok sadece bir koreografi yapıcaz dendi ve şimdi de hazırlık aşamasından 1-2 fotoğraf yayınlanıyor o kadar. Ayrıca bu tarz maçlarda gruplardan önce medya müthiş bi tribün şovu olucak diye hemen haber yapıyor. Ha 1. ağızdan söylenmiş ha gazeteden öğrenmişsin farkı yok.
Screw you guys, I'm goin' home
İnternette resimler de dolaşıyor. Eğer isminde ultras varsa gizli kapaklı yapılacak diye bir kaide var. Zaten yönetimin finans desteğini falan da katmıyorum olaya.
Nerde yazıyor öyle bir kural ? Git twittere bakta gör. Binlerce kişi "Oğuz abi ip ucu verirmisin, biraz foto yayınlarmısın" dedikten sonra o fotolar yayınlandı. Ayrıca hala herşey gizli.
Edit : "İnternette resimler de dolaşıyor" dediğin kısmı twitter'a baktıktan sonra anladım. Geçen senede feyk olsun diye "Koreografi sızdırıldı" adı altında bir resim paylaşılmıştı. Ama sonra ne oldu ? Apayrı birşey çıktı tribünde. Yine öyle olacaktır. Ayrıca siz değilmiydiniz 3D koreografiyi sızdı diye iptal eden ?
Last edited by Nedvedmania : 21.Nisan.2012 at 16:36