Sen galip durumdayken uzatmalarda kesintisiz gösteren maç motoru, tek kale oynadığın ve biteceği şekilde puan(lar) kaybedeceğin maçta görüntü dahi vermeden geçiyorya; deliriyorum, deliriyorum!
Sen galip durumdayken uzatmalarda kesintisiz gösteren maç motoru, tek kale oynadığın ve biteceği şekilde puan(lar) kaybedeceğin maçta görüntü dahi vermeden geçiyorya; deliriyorum, deliriyorum!
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Rakip maçı oyalayacağı zaman oyuncuların sahadaki yerlerini değiştiriyor ve zamanın ilerlemesini sağlıyor. Mesela bizim taktik onaylandıktan sonra zaman bi süre hızlıca geçer ya onun gibi.
Mesela sağ stoperi solla değiştiriyor yada sağ kanatla sol kanadı değiştiriyor ve bunu 3-4 dk da bir yapıyor, bazen daha sık. Böylece zaman geçip gidiyor. Maç oynanırken yan tarafa rakip takımın dizilişini açarsan görürsün sen de tabi rakip zaman geçirmek istediği zaman.
3.dk da kornerden gol yedim. İlk yarı 1-2 atak gördük. İkinci yarı hiç atak görmedik. Oyun durmadan maç bitti. Bu arada ben son 20 dakika overload ve 4 forvet oynadım. Atak yapmasam bile rakibin kontradan yakalaması gerekmez mi? Ama yok maç motoru ne isterse o !!! :@
Football is simple,but Football Manager is not
Sergio Ramos koptu gidiyor. 42 mil euro değeri var şuan. Real ligde 7. 17 maçta 7 yenilgisi var. Bir ara da Pedro böyle uçmuştu 40 milyona dayanmıştı değeri.
Üstüste bu kadar penaltı kaçınca bir an yıllar önceki Gençlerbirliği-Galatasaray Türkiye Kupası maçı geldi aklıma. Penaltılar sonucu 17-16 bitmişti.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
18-17 bitmemiş miydi o maç ?
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Normal süresi de 1-1 bitmişti. 18-17 oluyor maç sonucu.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Forumda küfür yasak ama koymak zorundayımReal Madrid'in anasına küfür etmişim gibi
Muslera coştu
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Reserve attın demi çağrılmayan yedek kalecini falan çakal![]()
şaka yapıyorum doğrudur ancak benim kariyerimde her sezon 3-4 hafta sakatlanır as kalecim ondan kaliteli bir yedek daha bulundururm tavsiye ederim önemli maç öncesi sıkıntı yaşarsın
![]()
Resim her şeyi anlatıyor
![]()
4 gol yiyen kaleci macin adami oldugunuda ilk defa gordum![]()
Ne maç oldu be
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Milan ve İnter aynı stadı paylaşıyorlar ama aynı gün aynı saatte ikiside aynı stad da maç yapıyor ?
![]()
Ayıp ama yaa, 1 puan yetecek gruptan çıkmama. Tek kale maç oynuyorum, buldukları tek pozisyon gol oluyor. Şutlarının hepsi ceza sahası dışından...