Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor kazanır

7 43.75%
  • Berabere biter

5 31.25%
  • Beşiktaş kazanır

4 25.00%
1 ile 30 arası toplam 67 sonuç

Konu: Trabzonspor - Beşiktaş [SF Şampiyonluk 2. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tüm Beşiktaşlı arkadaşlara tavsiyem şu; Bjk maçlarını izlemeyin, gerçekten hayata döndüğünü hissediyor insan.

Ayrıca gole offside falan deniyormuş sanırım. Özeti bile izlemedim bilmiyorum ama offside olmasa ne olur? Gol mü atmışız ne olmuş? Sonuçta ortada gol bile yok. Bırakın bu offside işlerini. Takım avaraj takımına döndü. Bu sezonu kapattım. İlk defa rahat stressiz bir hafta geçirdim. Şiddetle tavsiye ediyorum :]
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Tüm Beşiktaşlı arkadaşlara tavsiyem şu; Bjk maçlarını izlemeyin, gerçekten hayata döndüğünü hissediyor insan.

Ayrıca gole offside falan deniyormuş sanırım. Özeti bile izlemedim bilmiyorum ama offside olmasa ne olur? Gol mü atmışız ne olmuş? Sonuçta ortada gol bile yok. Bırakın bu offside işlerini. Takım avaraj takımına döndü. Bu sezonu kapattım. İlk defa rahat stressiz bir hafta geçirdim. Şiddetle tavsiye ediyorum :]
    Bu maçı izlemedim, ama huylu huyundan da vazgeçmez. Haftaya F.Bahçe maçını aynı coşkuyla, sanki şampiyonluk maçına çıkıyormuşuz gibi izleyeceğim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Bu maçı izlemedim, ama huylu huyundan da vazgeçmez. Haftaya F.Bahçe maçını aynı coşkuyla, sanki şampiyonluk maçına çıkıyormuşuz gibi izleyeceğim.
    Vallahi onu da izlemeyeceğim büyük ihtimal. Hiç değilse kafam 3-4 hafta tatil yapsın :] Yeter senelerdir sinir stres. Erken girmek lazım bazen tatile.
    FM Gazetesi

Mesaj Yetkileri