Fazla hazır taktik indirip oynayan biri sayılmam ama küçük takımlara adam gibi taktik bulmaktada o kadar başarısızımss ler de ki görüntülere baktığımda işte dedim aradığım taktik buydu hemen indirdim taktiği. Eski ve köklü semt takımlarını çalıştırmayı severim kariyere beykozla başlamıştım ve hemen takımıma uyguladım taktiği. 2013 yılındayım ve şuan spor toto 2.lig de takımım bal ı kolay geçmiştik ama 3.ligde kadro darlığı yüzünden zar zor play off lara attık kendimizi ordan 2.lig sezon başı hedefim şampiyonluk değildi takımın ca ortalaması nerden baksanız 60-65 falandır, hatta play off bile düşünmüyodum ilk önce taktiği oturtup sonraki sezon hedef koyucaktım kendime ama oda ne ! lige fırtına gibi başladık ard arda galibiyetler ardından Türkiye kupası geldi tabi bu kısmı ss lerle anlatmaya çalışıcam;
bu kupa fikstürümüz aslında ilk maçtan elenmeyi bekliyodum ama gerçekten inanılmaz bi performans gösterdik, hele bir eskişehir maçı var bu oyundan bu kadar zevk aldığım nadir anlar olmuştur işte o maç
bu maçta takım adeta barça gibi top oynadı desem yeridir boşluğa atılan topuk pasları mı desem çizgide duvar pası yapıp kesilen ortalarmı desem harika bi maçtı kartı yediğimizde 4-0 dı skor zaten 1-0 yensek büyük başarı sayardım ama karttan sonra ümitsizlik kapladı dört bir yanımıkarşımda tam kadro bir eskişehir var kadro darlığı yüzünden dmc yi stopere çektim maç sonuna kadar öyle devam ettik ama oda ne takım hala bastırıyor resmen es es kalesini ablukaya almış ve ardından 5.gol dakika 84 gibi stoperin yerine koyduğum dmc kırmızı gördü ve 9 kişi kaldık bundan sonra fazla birşey ifade etmiyodu zaten ama uzatmalarla beraber kalan son 7 dakika takım hep üstündü son dakikaya kadar hep karşı kaledeydi ve 90+1 gibi gol gelmişti
küçük takım yöneten arkadaşlar için kesinlikle öneriyorum harika bir taktikayrıca bu ss ler 2013 yılından yani daha 2 sezon geçti

ss ler de ki görüntülere baktığımda işte dedim aradığım taktik buydu hemen indirdim taktiği. Eski ve köklü semt takımlarını çalıştırmayı severim kariyere beykozla başlamıştım ve hemen takımıma uyguladım taktiği. 2013 yılındayım ve şuan spor toto 2.lig de takımım bal ı kolay geçmiştik ama 3.ligde kadro darlığı yüzünden zar zor play off lara attık kendimizi ordan 2.lig sezon başı hedefim şampiyonluk değildi takımın ca ortalaması nerden baksanız 60-65 falandır, hatta play off bile düşünmüyodum ilk önce taktiği oturtup sonraki sezon hedef koyucaktım kendime ama oda ne ! lige fırtına gibi başladık ard arda galibiyetler ardından Türkiye kupası geldi tabi bu kısmı ss lerle anlatmaya çalışıcam;

Alıntılı Yanıtla