Sayfa 117 / 447 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217 ... SonSon
3,481 ile 3,510 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Prosedür; hakarete minimum 3 maç, maksimum 7 maç der. Irkçılık varsa da minimum 4, maksimum 8 maç cezayı öngörür. Emre'ye verilen cezaya bakıyoruz 2 maç. Cezası bittikten sonra çıkacağı ilk maç da Beşiktaş maçı. Ortada bilinçli verilmiş bir karar var demiyorum, ama empati de kurmak gerekiyor yani böyle durumlarda. Bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılık yerine, onjektif bakmak lazım olaylara.

Bu arada, Emre'ye verilen 2 maç Zokora'ya verilmeliydi, yaptığı hareketlerden ve söylediği sözlerden ötürü. Emre ise, en azından 3-4 maç ceza almalıydı. Çok ilginç bir karar alınmış gerçekten, çok saçma geldi bana verilen ceza.
    Cezasını çekeceği diğer maç da beşiktaş maçı bunu gözden kaçırmışsın..

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Memlekette insanlar birbirini düşman gibi görmeye başladı artık. Bari burada şunu yapmayalım.

Hadi öpüşün barışın ve laf sokmayın

En dip not: Tebrikler Fenerbahçe
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Emre'ye ceza hakaretten dolayı verilmiş sanırım. Şu ülkede neden hakarete ceza veriyorlar çözemiyorum. Sahadaki 22 futbolcu da küfreder ama kamera tutup birini çeker oda ceza alır. Ya diğer 21 tanesininde her dediği lafı çekecek düzeyde bir kamera sistemi kurun ya da hiç ceza vermeyin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Vallahi açık açık söyleyeyim en sevmediğim takımlardan birisiydi Fenerbahçe, hatta birinci sıradaydı ama bu zorlu dönemde ayakta kalarak bir arada durarak hiç alışık olmadığımız şeyleri gösterdiler bize. Takdir ediyorum ve gün geçtikçe de sempatim artıyor takımınıza.
    Teşekkürler olaylara fanatik hatta holigan gözlüğüyle bakmayan herkes sanırım olanları görebiliyor ben açık açık söyleyebiliyorum başka takım böyle ayakta dursaydı hayranlıkla izler , kıskançlığımdan çatlardım.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Karabük maçı var hafta arası Emre'nin cezası oraya yansıyacak.Tabi federasyon süper finalde yeni bir kural koymadıysa..

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Volkan Demirel : Biz şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Kaldı ki biz zaten sezon başından itibaren verdiğimiz mücadeleye bakıldığında gönüllerin şampiyonuyuz. Bizim için kupalar önemli değil; Fenerbahçe forması ile sevinmek, üzülmek önemli… Kupalar semboliktir, önemli olan Fenerbahçelilik, o duygu ve hissiyat ve onun verdiği gururdur… Kupa her zaman kazanılır biz bunun bilincindeyiz. Şampiyon olmak tabii ki en büyük arzumuz, bunun farkındayız. Ancak söylediğim gibi asıl önemli olan Fenerbahçe ve Fenerbahçelilik duruşudur…"

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Volkan sık sık açıklama yaparak taraftarın gönlünde yerini sağlamlaştırıyor ve efsane olma yolunda hızla ilerliyor...
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Hayır, ben ne söylediğimi biliyorum. İlk maç G.Saray maçı, sonraki ise Karabük ile oynayacağınız kupa maçı. Beşiktaş ile bu 2 maçtan sonra karşılaşacaksınız. Her neyse, olan oldu. Biz ne söylesek boş bu saatten sonra.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Eğer biri gülmek istiyorsa ntvspor'un sitesine baksın.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

http://www.ntvspor.net/video-galeri/...-dovmek-istedi

Yav bir insan bu kadar mı küçülür? Sadri Şener neyin peşinde?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

dövebilir mi acep emre ?
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

U15 takımımız Nike Premier Cup yarı finalinde dün karşılaştığı Samsun Kadıköyspor'u 6-1 yenerek Finale yükselmiş. Gollerimizi Tarık Çalışkan ( 2), Boğtan Kızıltan, Bahadır Çiloğlu, Samed Karakoç ve Abdurrahman Canlı atmış.

Finaldeki rakibimiz ise Akademi Ligleri finalinde mağlup ederek şampiyon olduğumuz Bursaspor. Maç saat 13:00'te başlayacak.

Kazanan takım 3-6 Mayıs 2012 tarihlerinde Polonya’da düzenlenecek olan Nike Premier Cup Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Perşembe bayan basketbol , cuma erkek voleybol takımlarımız galatasaray karşısında galibiyet aldılar hayırlısıyla pazar günüde futbolda galibiyetle ayrılırsak 3/3 olcak
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by di canio View Post
    U15 takımımız Nike Premier Cup yarı finalinde dün karşılaştığı Samsun Kadıköyspor'u 6-1 yenerek Finale yükselmiş. Gollerimizi Tarık Çalışkan ( 2), Boğtan Kızıltan, Bahadır Çiloğlu, Samed Karakoç ve Abdurrahman Canlı atmış.

Finaldeki rakibimiz ise Akademi Ligleri finalinde mağlup ederek şampiyon olduğumuz Bursaspor. Maç saat 13:00'te başlayacak.

Kazanan takım 3-6 Mayıs 2012 tarihlerinde Polonya’da düzenlenecek olan Nike Premier Cup Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.
    Bursaspor'a 3-0 kaybettik bu maçı. Maçın başında 10 kişi kaldık.
    Last edited by di canio : 22.Nisan.2012 at 01:33
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

bugün kazanırsak şampiyon olucaz hadi fenerbahçem

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Cimbom'a karşı 3 te 3 yaptık bu hafta, affetmiyoruz
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

İkiiii kupaa geliyorrrrrr

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Perşembe bayan basketbol , cuma erkek voleybol takımlarımız galatasaray karşısında galibiyet aldılar hayırlısıyla pazar günüde futbolda galibiyetle ayrılırsak 3/3 olcak
    Sağolsun yanıltmadılar beni ve 3/3 yaptık

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

zigler ah zigler bu maçımı bekliyordun sezon boyu ettiğimiz küfürlere deydi mi aga

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Aslında araştırılsın bu Ziegler'in Fenerbahçe formasıyla ilk şutu olabilir. İlk kez pozisyona girdi ve attı golünü.Böyle ileriye çıksa vursa pozisyona girse yine defanstaki açıklarını unutucak millet.Mesela Santos'ta çok iyi degildi defansta ama hücumda iyi oynayınca defansif hataları unutuluyordu.Ziegler'de Caner oynadıgında ileri çıkma şansını degerlendirmeli böyle pozisyonlara girmeli.Helal olsun Ziegler'i beni yalancı çıkardıgın icin.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Fener gol gol gol gol

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

şampiyonluk geliyoor

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sow ne yazık ki sakatlandı ve Kupa ve Bjk maçında olmayacak, bu kötü oldu. Bugün Bienvenu yaptığı olağanüstü presle (topu kaptırınca arkasını dönüp ortasahaya koşmak) benden en iyi övgü sözlerini fazlasıyla aldı. Umarım kupa ve Bjk maçlarında Semih oynar, hiç bir şey yapamasa bile yapacağı Pres kafidir. Golü atacak adam çok. Bu arada 6'da 6 yapmadan şampiyon olmak zor.

Şampiyonluk Yükleniyor...
    6/1 +
    6/2 +

6/3
    6/4
    6/5
    6/6
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Sow ne yazık ki sakatlandı ve Kupa ve Bjk maçında olmayacak, bu kötü oldu. Bugün Bienvenu yaptığı olağanüstü presle (topu kaptırınca arkasını dönüp ortasahaya koşmak) benden en iyi övgü sözlerini fazlasıyla aldı. Umarım kupa ve Bjk maçlarında Semih oynar, hiç bir şey yapamasa bile yapacağı Pres kafidir. Golü atacak adam çok. Bu arada 6'da 6 yapmadan şampiyon olmak zor.

Şampiyonluk Yükleniyor...
    6/1 +
    6/2 +

6/3
    6/4
    6/5
    6/6
    Az kaldı. Çok az. Sadece 4 maç + 2 kupa maçı sonunda Aziz Yıldırım'a 2 kupa götüreceğiz. Hatta futbolun AZICIK adaleti varsa 2 kez lig kupası, sayısız Türkiye kupasını finalde kaybetmiş takım bu sefer son anda 2 kupa birden alır. Ama ezer, ama ezilir sonuç kupa olsun. 19. şampiyonluğumuz 3 temmuz sürecini yerle bir eder..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ya avaz avaz bağırasım geliyor zaten bornovada deli gibi baırdık ama sanki yetmedi üç yola kadar metrodada susmadık ama hala baırasım var biri bana sakinleştirici falan versin yada eski sev neyse

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

kendini haftaya beşiktaş maçına sakla

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bu sene Fenerbahçe hem yaklaşık 30 yıl sonra Türkiye Kupasını hemde o zorlu süreçten sonra Lig kupasını alırsa hani kelimelerle anlatılamaz kadar büyüklüğünü göstermiş olur. Herkese de güzel bir cevap vermiş olur. Allah izin verirse hayırlısıyla 2 kupayıda alıcaz

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

sanırım böyle bi mutluluğa ihtiyacım vardı o yüzden kendi kabıma sığamıyorum
    haftaya afyonda izleyeceğim maçı inşallah izmirdeki kadar zevkli olmuyor ama idare edeceğiz

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Bugün iyi oynadığımız için degil, haklı olduğumuz için kazandık...

savcı zekeriya öz maçı stadda izlemiş ...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

savcıyla ilgili geyikler dönüyo nette çok ayıp
    bu arada ntvsporda da gol yağmuru var

Mesaj Yetkileri