30 yasındaki kaka yı napcan kardes baska genc yıldızlar al
30 yasındaki kaka yı napcan kardes baska genc yıldızlar al
ama kaka kakadır yani![]()
ya beyler böyle dandik iş mi olur ya training facilities i geliştirdim yine de adam gibi bişi çıkmıyo diyarbakırda bi adam çıktı alparslankurtuluş 10 milyon verip aldım nedir bu ya fenerden daha ii mi diyarbakırın altyapısı
neden olmasın kardes altyapı bu buyuk takımla alakası yok...
ya beyler 2007 ne zaman çıkıyo çıksa da bazı futbolcuların özellikleri gerçeğe yakın olsa mesela messi luis valencia arda turan caner erkın NURİ ŞAHİN özellikle fenerde volkan demirel
aslında onalr gercekte obiraz biz abartıyoruz bence bunların arasında messi biraz geri kalmıs ama oda zaten oyun cıktıktan sonra parladı ayrıca messiyi kap amc ye koy ama sadece amc muthis oynuyo walla
kardeş nurinin gerçek özellikleri o mu bikere adam oyunda dortmundun b takımında.şu an ilk 11 oynuyo bu değil yani aslı bide şu gsnin aydın ferhat filan var
mustafa ceviz i öneririm forvet e ancak onu oyuna snradan sokmanızı daha çok tafsiye ederim
Yok yaf yaş cok ilerlemis 30 a dayanmısOriginally Posted by alexx20fb
![]()
Arkadaşlar galatasarayla oynuyorum 25 milyon transfer bütçem var.İyi bi defans arıyorum
Yabancı Kont. boşsa...
"Betao
Fabio Santos
Leandro Castan"
Mükemmel defanslar...
dr- edilson, rafinha, miguel
dl- fabio santos, dede, evra, nuno valente
dc- leonardo castan, van den borre, kompany, huth...
kardeş leandro gioda ve lima ikilisini al rahatına bak
kompany önder turacı edcarlos
kardeş bu çocuk benim oyunda çıkmadı ama iyimiş aerobic ve fitness çalıştır mr yapacaksan attacking de lazım
abi ne biliyim long shots'u finishing'i görünce öyle yapayım dedim.Aslında nereye çekersen oynar bu çocuk.
bence de sen bunu amr filan yap defansif özellikleri pek ii değil çünkü hızı filan da yetersiz çok açık verir ama hücumda daha çok iş yapar
Originally Posted by alpayozendi
daha önce çok kereler oynadım Türkiye ligi'ni ama 2. lig b'yi açmamıştım.Onu açınca çıktı bu adam.
arkadaşım bu oyuncu sonradan çıkmış
oyunu açar açmaz vardı valla.Bilmiyorum regen olma ihtimali ne?
Böyle bi oyuncuyu çoğu kişi görmedine göre regen dir.
Abi sen bunu forvet oynat baksana bitiricilikk,kafa,teknik hepsi iyi tam forvet adamı...
Oyunun başında daha arkadaş regen deildir kesinlikle adam baya iyiymiş sen onu nerde oynatsan oynar be kardeşim defanstada ii iş yapardı.
kardes bu oyuncu bendede cıkmadı..Originally Posted by Silent Island
konuyu yanlış yere actım bari deiştireyimkonuyu 2011-2012 deyim bana bi forvet sölermisiniz fiyatı önemli deil
Jermaİn Defoe
Farfan çok iyi bir solak.
Aslında güzel oyuncu ama Amr yapmak için 1 yıl kadar beklemen gerek ortasaha özellikli çalıştır hızını artırmak istiyorsun ama fazla armaz gene artığı kadar düşer en fazla 1 sayı artırırsın idmanların ismini unttum ama en üsteki iki çubuğu orta seviyesinin biraz üstüne getir.
fred,
torres,
aLmeida,
kisLi