Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 162 arası toplam 162 sonuç

Konu: İnananlar Asla Kaybetmez | Sakaryaspor [2. Sezon][12.2.2]

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Spor Toto Süper Lig'de 2012/2013 Sezonu Sona Erdi

Güzel bir sezon geçirdik ligi 12. sırada bitirerek ligde rahat bir şekilde kalmayı başardık...Ligdeki ilk sezonumuz da hedefimizi gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz...Gelecek sezon hedefimiz UEFA Avrupa Ligi'ne katılmak olacak...Yine çok transfer yapacağız...Yapmak zorundayız...Bu arada genç oyuncumuz Eşref yılın genci ödülünü aldı...Bu çocuk daha çok gelişecek henüz 19 yaşında önünde uzun seneler var...Avrupa'da güçlü takımlarda rahatlıkla oynayabilecek bir oyuncu olacak yeni Tuncay'ımız diyebiliriz...

Nesil
    2007
    Yer
    Şeref Bey'den

Süper Lig için yaptığım tahminime çok yaklaşmışım.Gelecek sezon ki Avrupa Ligi hedefini zor görüyorum.Takımı biraz daha pişirmen lazım.2 yada 3 sezon Süper Lig'de kendini kanıtlamlısın ve ardından Avrupa Ligi düşünülebilir.Yapacağın transferleri bekliyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Eğer takım beklenenden erken uyum sürecini atlatırsa bence Avrupa Ligi'ne gidebiliriz...Transferleri bitirdim ben eklemeye başlarım yavaş yavaş...

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Eşref reyiz farkını ortaya koymuş
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Maçlar derken transferleri unuttuk yarın transferlerden başlıyoruz...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

2013/2014 Sezonu Transferlerimiz

Hem serbest transferden hem de İ.B.B'den kaliteli oyuncular aldık...Bu sene hedefimiz doğrultusunda kaliteli bir kadro kurduk...Umarım uyum sorununu erken atlatırız da başarılı sonuçlar alırız...İ.B.B'den 4 kaliteli oyuncu almamız çok iyi oldu İ.B.B düşmese alamazdık bu oyuncuları...Doka ve Webo için de girişimlerimiz oldu ancak çok fazla maaş istediklerinden bu 2 ismi alamadık...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Real Madrid'den Gururlandıran Teklif

Bizle maç yapmak istediler biz de kıramadık onları aslında yapmazdık kolay rakip nasıl olsa maksat oyuncular pratik yapsın

Nesil
    2007
    Yer
    Şeref Bey'den

Ben pek bu sene Avrupa Ligi'ne gideceğine inanmasam da umut yok diyemem.Tom, Shelton, Hasagic, Gökhan ve Murat Ceylan transferlerin kaliteli transferler umarım bu sene istediğin başarıyı yakalaya bilirsin.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Belediye'yi sömürmeyi aklıma koymuştum başardık bunu kaliteli kadro kurduk bakalım neler olacak...

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Kanka transferler harikada niye Levent Reyiz'i bıraktın
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Spor Toto Süper Lig 1 Hafta :

Ligin ilk haftasında düşmanımız Eskişehirspor'u 3-1 mağlup ederek lige galibiyetle başladık...Hem ilk hafta da galip geldik hem de düşmanımızı yendik taraftarımızı mutlu ettik bu sezon daha çok gülecekler hayırlısıyla...

Spor Toto Süper Lig 2. Hafta :

Orduspor'u deplasmanda golcümüz Fabiano'nun 90. dakika da attığı golle 1-0 yendik...Açıkcası yenemezsek üzülürdüm rakibin kaleyi bulan şutu yoktu ezmiştik yani oyun olarak...

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta :

Evimizde Trabzonspor'a 4-1 mağlup olmaktan kurtulamadık...Açıkcası maç kafa kafaya gidiyordu takım 2'yi yiyince dağıldı ve ardından 3 ve 4 gelince puan alamadık rakibimizden...

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta :

Deplasmanda Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup olduk oynadığımız oyundan memnun kaldığımı söylemeliyim tek eksiğimiz goldü bunu başaramayınca rakip son kısımda bulduğu gollerle 2-0 kazandı...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta :

Deplasmanda tek kale oynadığımız maçta Erciyesspor'u son kısımlarda attığımız golle 1-0 yendik...Açıkcası 10 kişi olmamızı bekliyordu sanırım Erciyes o kadar yemediler 10 kişi kalınca yediler oynanan futboldan gayet memnunum ah birde bitirici olabilsek

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta :

Evimizde 2-0 geriye düştüğümüz maçta Galatasaray'ı 3-2 yenerek muhteşem bir maça imza attık...Açıkcası hiç beklemiyordum böyle bir sonucu muazzam bir maç oldu bol şutlu bir maç attığımız 3 golün 2'si duran toptan olmasaydı açıkcası kazanamazdık duran toplar bizim için çok önemli Vukovic reyiz sağolsun atıyor Shelton'da bu sezon gollerine devam ediyor geçen sezon sadece 2 golü vardı bonservisini alınca bu sezon coştu adam kafa toplarında fena değil o da...

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri