Sow sezonu kapattı diyorlar, ben yinede en kötü son Galatasaray maçına yetişeceğini umuyorum, umarım öyle olur. Aykut Kocaman'ın onun yerine kimin monte edeceği çok önemli ve bence bu isim Semih olmalı. Fenerbahçe'de gol atacak çok adam var, İleride adamın ayağında top tutması, Servis yapması ve pres uygulaması bile takım oyununa çok şey katar. Bienvenu sırtı dönük oynamada çok kötü ve pres yapmanın p'sini bilmiyor, o topu kaptırınca tekrar topa yöneleceğine geriye dönüp ortasahaya amaçsız koşusu yok mu ? Adamı çileden çıkarıyor.

Ayrıca pek kimse bahsetmese de Galatasaray maçında oyuna etki oyunculardan biri de Özer'di. Bazı bireysel hataları olsa bile ben onun futbolunu beğeniyorum, Özellikle öne geçtiğimiz maçlarda skoru koruyacaksak kenardan oyuna girmesi gereken isim Özer olmalı, Selçuk Şahin değil. Ayağında top tutmayı beceremeyen adamlarla her türlü gol yersiniz, Galatasaraylı oyuncuların şanssızlığı Selçuk'un şansı oldu.

Ayrıca kalan 4 haftada Dia ve Özgür'den de yararlanmamız gerekecek, olası sakatlıkları ve cezalı oyuncuları hesaba katarsak Aykut Kocaman'ın potansiyel kadroyu geniş tutması gerekecek.