Sayfa 696 / 1204 İlkİlk ... 1965966466866946956966976987067467961196 ... SonSon
20,851 ile 20,880 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Honda gelirse %100 tek forvete doncez gibi.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

bu dediğiniz madde resmi olarak açıklandımı?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Arap basininda cikmis.

Galatasaray to offer Kayserispor Sercan Yildirim plus 3m€ for Morocco Intl Nordin Amrabat

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Honda gelirse %100 tek forvete doncez gibi.
    Aslında kesin değil çünkü Honda AML ve ML 'de de rahatça oynayabiliyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Arap basininda cikmis.

Galatasaray to offer Kayserispor Sercan Yildirim plus 3m€ for Morocco Intl Nordin Amrabat
    Sercan + 3 m € çok gibi.Amrabat tam bir soru işareti büyük takımda ne yapacak belli değil.

İlle Sercan verilecekse yanında 1 - 1.5 m € yeterli.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Tsubasa Hyuga Misaki'den biri gelsin

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by hakan769 View Post
    Tsubasa Hyuga Misaki'den biri gelsin
    Olabilir

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Aslında kesin değil çünkü Honda AML ve ML 'de de rahatça oynayabiliyor.
    Sıkı bi CSKA takipçisiyim henüz Honda'nın AML ve ML'de rahatça oynayabildiğini görmedim Yaklaşık 10 dakika önce biten maçta dahil
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Sıkı bi CSKA takipçisiyim henüz Honda'nın AML ve ML'de rahatça oynayabildiğini görmedim Yaklaşık 10 dakika önce biten maçta dahil
    Bende bi makalede okumuştum AML'de çok başarılı maçlar çıkarttığını ona güvenerek yazdım.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Belki Venlo'da oynarken dediğin gibidir ama CSKA ve Japonya Milli takımında hiç o bölgede göremedim. Milli takım mevkisi için DK 2010'da izledim sadece.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Sercan + 3 m € çok gibi.Amrabat tam bir soru işareti büyük takımda ne yapacak belli değil.

İlle Sercan verilecekse yanında 1 - 1.5 m € yeterli.
    Sercan mükemmel bir oyuncumu sence.Tam tersine 3 m minimum sınır olur bu transfer icin.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Sercan mükemmel bir oyuncumu sence.Tam tersine 3 m minimum sınır olur bu transfer icin.
    Ben Sercan mükemmel demiyorum ki ; aksine Amrabat mükemmel değil diyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

kayserispor gs ye oyuncu satmaz

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    kayserispor gs ye oyuncu satmaz
    Satar çünkü aradaki pürüzler giderildi yönetimler barıştı paradada anlaşılırsa satılır.

Zaten Amrabat ve Hasan Ali konusunda girişimlerimiz var.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sanki kulübün içindenmişsin gibi konuşuyorsun dostum Bende eğer değeri 3 olana 5 verilmedikten sonra Kayseri'nin Cimbom'a adam satacağını sanmıyorum.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yahu Amrabat nedir arkadaş? Amrabat avrupa düzeyinde futbolcu olsaydı Kayseri'ye düşmezdi yolu.Devre arasında alsaydık yararlı olurdu ikinci yarı ama alamadık.Bence artık gerek yok Amrabat'a.Hasan Ali'yi ise Kayseri satmaz,satsada bize satmaz.Yani Kayseri menşeili bir futbolcuyu unutun.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence de haklı Oğuzhan. Hem Amrabat hemde Kayserispor konusunda.

Amrabat'ı herhangi bi Türk takımı alacağına Quaresma'ya teklifte bulunsunlar aynı mentalite. "Bu futbol benim için oynanıyor arkadaş, ben olmasam buralar hep tarlaydı." En azından doğru ellerde forma satışın daha fazla olur ve Avrupa'da tanınmışlığın 5 ise 5.5 olur

Amrabat'ı Türkiye dışında hiç takip etmedim. Hollanda Ligini de neredeyse 7-8 yıldır özetlerden dahi takip etmedim. En son derbileri dışında liglerini izlediğimde Robben, Ibra, Persie, Vaart, Sneijder oralardaydı Yanlış hatırlamıyorsam da Sneijder dışında hepsi 03/05 arası gitti. Türkiye dışında nasıl oynadığına dair fikrim yok, gelmeden önce FM sayesinde ismini duymuştum yanlızca. Bana şuan tam bi saatli bomba gibi geliyor ücret ödenmeden kadroya katılması dışında.
    eto'o bitmiş.

18. Default

Amrabat'ı fazla küçümsüyorsunuz bence. Çok etkili oyuncu, ayrıca Quaresma'dan daha takım oyuncusu benim görüşüm. PSV'de de gayet iyi oynuyordu taa ki teknik direktör değişikliğine kadar, sonra forma şansı bulamamaya başladı ve ardından Şota'nın isteği ile Kayserispor'a transfer oldu. Ha Sercan + 3 milyon € vermeye değecek bir oyuncu mu değil. Sercan 21 yaşında (ki Bursaspor'dan 3 milyon € + Musa Çağıran karşılığı alındığını da unutmayalım) , Amrabat 25. Aynı meblalara daha iyi oyuncu da bulunabilir.
    edit : aklıma gelmişken söyleyeyim Geçen ay içinde Fulham ve Newcastle United ile ilgili haberleri de gündeme gelmişti dış basında. Yani önünde tek opsiyon Galatasaray yok Amrabat'ın.
    Last edited by Deus Dominus : 22.Nisan.2012 at 15:45

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Amrabat'ı fazla küçümsüyorsunuz bence. Çok etkili oyuncu, ayrıca Quaresma'dan daha takım oyuncusu benim görüşüm. PSV'de de gayet iyi oynuyordu taa ki teknik direktör değişikliğine kadar, sonra forma şansı bulamamaya başladı ve ardından Şota'nın isteği ile Kayserispor'a transfer oldu. Ha Sercan + 3 milyon € vermeye değecek bir oyuncu mu değil. Sercan 21 yaşında (ki Bursaspor'dan 3 milyon € + Musa Çağıran karşılığı alındığını da unutmayalım) , Amrabat 25. Aynı meblalara daha iyi oyuncu da bulunabilir.
    edit : aklıma gelmişken söyleyeyim Geçen ay içinde Fulham ve Newcastle United ile ilgili haberleri de gündeme gelmişti dış basında. Yani önünde tek opsiyon Galatasaray yok Amrabat'ın.
    sercandan bi yol olmaz bence tez zamanda kurtulsak iyi ederiz bu yüzden sercan + 3m euro u ben hiç para vermeden almak gibi görüyorum sercanın yerine batuhanı alsak zaten yetenek var çocukta disiplin olarakta bkz. Fatih Terim adam eder

20. Default

Tamam bize geri verin o zaman Ben tekrar Bursaspor forması giymesini isterim Sercan'ın. Bizim altyapımızda yetişmiş ne de olsa. Sestak gol kaçıracağına o gol kaçırsın sağ açıkta oynayıp.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

F.Terim genç bir oyuncuyu takasla falan vermeye niyetlendiyse o oyuncudan hayır gelmez. Aydın konusunu aylar önce "onu kazanmamda yardımcı olun "diyerek zaten belli etmişti. yani çalışmasını gördüğü oyuncuyu elde tutuyor.Sercan çalışmıyor galiba. o yüzden gönderilebiir. Amrabat konusuna gelince ,aşırı bencilliği dışında harika bir oyuncu. Avrupa seviyesine de yükselir.yeterki doğru hocalarla çalışsın ve Fatih Terim de doğru bir isim onun için.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bu saatten sonra Galatasaray Amrabat'ı almaz bence onun defteri kapandı
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Belki Venlo'da oynarken dediğin gibidir ama CSKA ve Japonya Milli takımında hiç o bölgede göremedim. Milli takım mevkisi için DK 2010'da izledim sadece.
    Venlo'da da serbest oynuyordu, Alex gibi. Venlo'ya ilk gittiğinde izliyordum ben de. O zamandan belliydi buralara geleceği.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Amrabat uzak olsun biraz. Karakteri sıkıntılı o adamın. Eğer Şampiyonlar Ligi garantilenirse belli adımlar atılır diye düşünüyorum.

Sercan + Para teklif edersek Kayserispor kabul eder mi sanıyorsunuz yahu? Sercan Yıldırım'ı alana kadar Semih Aydilerk&Ömer Şişmanoğlu var adamlarda..
    Last edited by di canio : 24.Nisan.2012 at 15:50

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Kayseri'den gelse gelse Amrabat gelir onun da fiyatı pahalı olacaktır...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Best FM'e bağlanan Reading'in 23 yaşındaki genç oyuncusu Cem Karacan, "Baba takımım olan G.Saray'da oynamak istiyorum dedi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

"Türkiye’de sempati duyduğun bir takım var mı?
    Babam Galatasaray’ı tutuyor. Birkaç yıl önce Galatasaray ile görüştüm ancak anlaşma sağlayamadım. Ancak bir gün babamın tuttuğu takımda oynamayı isterim. Ayrıca Türkiye’de çok iyi takımlar var. Fenerbahçe, Trabzonspor, Beşiktaş hepsi çok iyi takımlar. Bir gün bu takımlardan birinde oynayabilirsem çok mutlu olurum."
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Sanki kulübün içindenmişsin gibi konuşuyorsun dostum Bende eğer değeri 3 olana 5 verilmedikten sonra Kayseri'nin Cimbom'a adam satacağını sanmıyorum.
    iki kulüp arasinda ki kavgayi bilmiyormusunuz da sanki böyle konusuyorsunuz.. gökhan ünal olayindan beri iki kulübün arasi acik ali turan olayi ilede patlak verdi.. süleyman hurma kolay kolay gs ye oyuncu satmaz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Galatasaray'ın Burak Yılmaz'ı alacağını hissediyorum nedense.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Mesaj Yetkileri