Maçtan sonra yaşananlar
Para bol ya durmadan alıyoruz
Çok zevkli bir maçtı... Top bizdeydi genelde ancak skor üretmek önemli tabi yeterince üretemedik.
Şimdi kupa mesaisi var
Bugunluk bu kadarrrrrr
Biraz devam edelim
Çok güzel bir maçtı bizim adımıza. Rakibimiz 1. ligdendi ama bizim oyunumuz güzeldi. Pierre muhteşem bir resital sunarak maçın yıldızı oldu.
Bu adamı nasıl bırakacağım ya..
Göz göre göre gidiyor
Şimdi derbi var
Kader diye buna derim
FA Cup 2. tur
FUTBOLUN ADALETİ
Sahada rakip takımı göremedik resmen ezdik ama topu hep ağlarımızdan çıkardık nasıl iş bu ya
Zaten Pierre gidici
Uzun uzun düşündük ve Pierre i takımımız için iyi olacağı kanaatine vardık ve satmaya karar verdik. İlgilenen kulüplere fax çektik ve en önemli 2 teklif geldi.
Sparta Prag 5.000.000 ve sonraki satıştan yüzde 40
Young Boys 5.250.000 ve sonraki satıştan yüzde 50
Pierre hangisine evet derse ona gidecek
Transfer sezonu kapandı... Ama biz verdiğimiz karardan dönmedik Young Boys a tekrar faz gönderdik onların teklifi daha iyi olduğu için ve görüşmeler tekrar başladı.
Şimdi top Pierre de
PIERRE PIERRE PIERRE
Young Boys la 5,250,000 ve sonraki satıştan %50 pay karşılığında anlaştık. Ocak 15 de Pierre yolcu
İşte bize ilk geldiği hali ve bizim ona katkımız
Bunca yıldır bu oyunu oynarım hafızamda yer eden ender oyunculardan birisi Pierre. Onu hiç unutmayacağım.![]()
Şimdi 1. ligden beraber geldiğimiz ezeli rakibimizle maçımız var
Bu kez oynadığımız futbolun karşılığını aldık.
Ben bu maçı geçen pazar izlemiştim
GS-FB derbisi aynı tek fark zaman mekan
Şimdi kupa mesaisinde kişisel derbi
Kim haketti bilmiyorum ama kötü oynamadık... Yediğimiz 1. golde en nefret ettiğim şey oldu. Kaleci degaj kullandı ortasahada karşılandı forvet koştu vurdu gol. Iyyyyyyyyyyyyyyy
Haketmediğimiz bir maçtı... Sanırım taktik değişikliğine gidebiliriz
Zaman ne çabuk geçiyor
Sahadaki oyuna bakınca taktiği değiştirmek gelmiyor içimden kısmet bakalım...
Şimdi Barça Chelsea maçına sürüyorum
9 haftanın görünümü
Gol atamıyoruz ama güzel goller yiyoruz
hakettiği ilgiyi pek görmeyen bir kariyer olmuş sanki, başarılar abi takipçinim.
hocam biz takip ediyoruz ne kadar az yorum yapsak da
takip ettiğim birkaç kariyerden biri. birinci ligden kovulup, ikinci lig takımının başına geçmek büyük cesaret. önümüzdeki maçları merakla bekliyorum. artık daha fazla bekletme bu taraftarı![]()