Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?
- Voters
- 26. You may not vote on this poll
-
Karabükspor kazanır
-
Fenerbahçe kazanır
-
Finale 1 adım kaldı, Umarım bu karşılaşmayı da kazanır finale yükseliriz.
Sow ve Alex sakat, Emre cezalı, zaten rotasyon her halükarda uygulanacak önemli olan hangi isimlere denk geleceği. Geçen kupa maçında Aykut Kocaman bizleri şaşırtmış maça 4-3-3 çıkmış geriye düştükten sonra sahada 3 forvet tutmuştu bu maçta da açık futbol oynamalıyız ama tercihler çok önemli olacak. Ben bu maç için bütün güçlerin aynı anda kullanılması yerine bölünmesi taraftarıyım. 10 numara pozisyonunda Stoch'un performansı yer yer değişiyor, Orta alan çok kalabalık olunca orada kayboluyor ama o bölgede yer yer boşluklar bulduğu anda çok iyi kullanabiliyor. Bu yüzden kendi mevkisinde ondan yararlanmak daha doğru olur düşüncesindeyim. 10 numara pozisyonunda ise Özer'e şans vermek iyi olabilir, zaten elimizde fazla seçenek yok. Bunu mutlaka değerlendirmeliyiz.
Bölünecek güçlere gelirsek
Stoch-Caner
Mehmet-Dia
Semih-Bienvenu
Bu oyuncuları ekonomik kullanırsak eminim istediğimiz verimi fazlasıyla alırız. Aykut Kocaman'da özellikle bu sezon oluşan bir hastalık var, ben buna Daum gribi diyorum : ) Gol yiyene kadar kötü giden takımı bozmuyor ve gol yeyince oyuncu değiştiriyor. Olur da işler kötü giderse umarım gol yemeden önce müdahale eder.
Mesaj Yetkileri