Belki biyenvenüyü lig'de direk oynatacak olduğundan dinlendiriyordur.
Belki biyenvenüyü lig'de direk oynatacak olduğundan dinlendiriyordur.
Bienvenu'yu dinlendirmesini anlarımda Semih 90 dakika çıkaramıyor.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Semih 90 dakikayı çıkaramazsa 60'da değiştirir hoca sorun değil bu. Beğendim kadroyu ben,kazanırız ama uzamadan kazanırsak daha iyi olur.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bence Semih Bienvenu'den daha iyi olduğundan oynuyor : ) Ziegler ve Bienvenu geldiği zaman ikisinden de çok umutluydum başlarda iyi performans gösterdiler ama sonrası hayal kırıklığı, sezon sonunda gönderilirse ikisi de gram üzülmem.
Kadro iyi inşallah kazanacağız başarılar Fenerbahçem...
...
Bienvenu>Semih
diyorum ben. Ve geldiğinde kötü oynarken son zamanlarda iyi oynuyor tam tersi. Ziegler ise benim izlediğim hep kötüydü.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Yok artık Semih![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Hey yavrum Semih
Baroni'ye ayrı bir parantez açmak lazım. Semih kullanmak isteyince sorun değil dedi. Kamera net yakaladı mimiğini![]()
Semih'ten de frikik golü gördük yaÇok güzel attı ama
![]()
Semih isteyince vardır bir şey dedim zatençok ince gördü yahu kalecilik bir şey yok yani...Karabük alıştı Fenerbahçe'den frikikten yemeye en son lig maçında da yemişti
Ayrıca Shelton sakat mı yoksa yedek mi ?
Güzel bir futbol oynadık oyuncular dikkatliydi yer yer hatalar oldu ama olacak o kadar hem 11 alışkanlığı düşük hem de oyuncuların maç sayısı düşük. Mert,Serdar,Bilica,Dia,Özer,Semih fazla forma şansı bulamadılar bunun etkisi ister istemez oyuna yansıyor.
Bireysel olarak hata yapmadığımız müddetçe şuanki şartlar içinde gol yememiz zor, Umarım ikinci yarı yine topa sahip olan, top yapan ve ileride oynayan Fenerbahçe'yi görürüz. Skoru korumak bile olsa felsefe oynayış bu şekil olmalıdır, alakasız olarak geri çekilirsek her türlü gol yeriz, umarım yine bu hataya yelken açmayız...
...
Dia hariç bütün oyuncular istekli görünüyor, çabalıyorlar, kötü futbol oynadığımız söylenemez. Semih çok çok güzel bir gol attı. Bu işi burdan bırakmayız.
88 Bora Körk
20 Anthony Seric 25 Larrys Mabiala 81 Sanel Jahic 86 Uğur Uçar
5 Birol Hikmet 10 Florin Cernat 16 Mustafa Sarp 82 Hocine Ragued
23 İlhan Parlak 58 Mehmet Yıldız
YEDEKLER 91 Ahmet Burgaz 2 Erdem Özgenç 15 Anıl Karaer 61 Muhammet Özdin 13 Güven Varol 39 Jugurtha Hamroun 68 Hakan Söyler
34 Mert Günok
67 Orhan Şam 58 Fabio Bilica 53 Serdar Kesimal 88 Caner Erkin
92Issiar Dia 16 Cristian Baroni 20 Özer Hurmacı 62 Selçuk Şahin 9 Miroslav Stoch
23 Semih Şentürk
YEDEKLER 1 Volkan Demirel 3 Reto Ziegler 77 Gökhan Gönül 14 Gökay İravul 60 Özgür Çek 95 Recep Niyaz 15 Henri Bienvenu
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Takımımızın yedeklerinin oynadığı futbol daha hoşuma gidiyor benim.Gürcan Bilgiç'in söylediğine göre Semih çok çalışıyormuş frikik konusunda, demekki çalışınca oluyor
Ayrıca Stoch çok top eziyor,Caner bekte gayet olumlu oynuyor,Özer bildiğimiz Özer'den daha iyi. Sağ kanatta Orhan'da güzel oynuyor diye düşünüyorum.
Özgür sakat değilse nasıl ilk 11 oynamaz yahu?
Recep maç 80'de falan koparsa o dakikalarda girmeli.
Farkı açabilirsek Gökay , Recep ve Özgür'ü oyunda görmek isterim açıkcası.
Mert sen adamın dibisin. Cernat harika pas atmış arkaya. Caner'e iyi dedik ya hemen dilimizi ısırttı![]()
2 oldu koçum Dia : )
70'e kadar gol yemeden sürdürürsek şiddetle Recep, Gökay ve Özgür'ü görmek istiyoruz.
...
Özer basit oynamaya çalıştıkça çok kral futbol oynuyor. Umarım bundan sonrada böyle oynar. Futbol basit bir oyundur, zor olanda basit oynamaktır : )
...
Ziegler bir maç da oynamasa kıyamet kopabilirdi yine aldı oyunu hey Allah : )
Al Gökay'ı Recep'i onlar oynasın biraz.
...
Tebrikler Fenerbahçe yine finaldeyizUmarım bu sefer kazanırız. Maçın yıldızı bana göre Özer'di. Alex'in yokluğunda pas trafiğini iyi yönlendirdi.
...
Tebrikler Fenerbahçe![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
14 Kere çıkmışız finale. Sadece 4 kere kazanmışız. En son 82-83 sezonunda almışız kupayı.
Aziz Yıldırım'ı 2 kupa ile karşılamak çok güzel olur
![]()
Tebrikler Fenerbahçem gene final gene biz ama bu sefer gülen taraf biz olucaz inşallah![]()
Maçı izlemedim.As kadrodan bu kadar eksikle ve Bilica'ya rağemen kazanmışız.Tebrikler Fenerbahçem.Fener Gol Gol Gol 2 kupa geliyor !
Fenerbahçe TV'den takım otobüsünü izleyebilirsiniz, starlar olmasa da keyifler yerinde.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Ben yazdım, yemek yemeye başladılar, ara ver ara sesleri arasında ara verdiler yayına.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Topuz olmadan otobüs çok eksik çoook![]()