Sayfa 3936 / 4326 İlkİlk ... 2936343638363886392639343935393639373938394639864036 ... SonSon
118,051 ile 118,080 arası toplam 129761 sonuç

Konu: Turksportal - Kafe

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Ve ayrıca kapalı alanlarda serbest olunca ne olacak? Adam oradan sarhoş olmadan mı çıkıyor yani? Ne farketti? Bence başlı başına koca bir saçmalık. Sanki adam kapalı alanlarda içiyor ve kapıdan çıktığı anda alkolün etkisi geçiyor. Yok öyle bir şey.
    En azından dışardaki kötü ortamı temizlemeye çalışmışlar.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    En azından dışardaki kötü ortamı temizlemeye çalışmışlar.
    Bu tür kazaları nasıl engellersin biliyor musun Cihan? Ceza yaptırımı uygularsın. Bizim ülkemizde hiç bir ceza caydırıcı değil. Ver alkol ile taşkınlık yapan adama yıllarca ceza, ver içkili yakalanan şoföre süresiz araba kullanmama bak o zaman nasıl önüne geçiliyor. İçkiyi kaldırmak başka niyetlerden dolayı bunu herkes biliyor. Çözüm bu değil.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Cihan her konuda tartışma içindesin seni nasıl yönetici yaptık şaşıyorum

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Canım arkadaşım bu mereti bende alıp bende içtim. Araba kullanırken olsun dışarıda olsun .. Allaha şükür başıma bir iş gelmedi .. Benim söylemek istediğim noktayı sen anlamıyorsun. Eğer zihniyeti değiştirmezsen bunlar hep olacak .. Bir bak bakalım gelişmiş diye farz saydığın ülkelerdeki araba kazalarına ve oranlarına .. Niye bizim ki kadar yüksek değil? Çünkü adamlar içki içiyorsa bile bilinçli içiyor. Ayrıca bu ülkedeki trafik kazaları sadece alkolden de kaynaklı değil. Demek istediğim noktayı anlayamayıp sadece içkiye yüklenmek bence yanlış ..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Başka nerde tartışmışım yahu Ayrıca burda tartışmıyoruz konuşuyoruz

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Siz rahat olun alkolik hareket engellenemez

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Canım arkadaşım bu mereti bende alıp bende içtim. Araba kullanırken olsun dışarıda olsun .. Allaha şükür başıma bir iş gelmedi .. Benim söylemek istediğim noktayı sen anlamıyorsun. Eğer zihniyeti değiştirmezsen bunlar hep olacak .. Bir bak bakalım gelişmiş diye farz saydığın ülkelerdeki araba kazalarına ve oranlarına .. Niye bizim ki kadar yüksek değil? Çünkü adamlar içki içiyorsa bile bilinçli içiyor. Ayrıca bu ülkedeki trafik kazaları sadece alkolden de kaynaklı değil. Demek istediğim noktayı anlayamayıp sadece içkiye yüklenmek bence yanlış ..
    Eee nasıl bilinçlendireceksin adamları peki ? Tamam çoğunluğu bilinçsiz ama tek tek beyinlerine çip takamayacağımıza göre elden birşey gelmez. İstediğin kadar "içki zararlıdır" de, istediğin kadar reklam yap yine aynı kalır. Sigaranın üstünde "Sigara öldürür" yazıyor da ne oluyor. Adam bile bile içiyor zaten

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Siz rahat olun alkolik hareket engellenemez
    Aynen öyle
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Eee nasıl bilinçlendireceksin adamları peki ? Tamam çoğunluğu bilinçsiz ama tek tek beyinlerine çip takamayacağımıza göre elden birşey gelmez. İstediğin kadar "içki zararlıdır" de, istediğin kadar reklam yap yine aynı kalır. Sigaranın üstünde "Sigara öldürür" yazıyor da ne oluyor. Adam bile bile içiyor zaten
    Bunların hepsi hoşgörü saygı ve eğitimle olur. Yasaklarla değil bunu demek istiyorum. Ve bunu samimi birşekilde söylüyorum 21. yüzyılda olmamıza rağmen halkımızın %80'i cahil bir diplomaya sahip yada değil ..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Adı "Afyon" olan ilde içki yasaklanır mı yahu?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Herşey böyle ufak ufak başlamaz mı zaten ? Önce açık havada yasaklarsın baktın herkes uyumaya devammı ediyor daha sonra yavaş yavaş her yere yayılır gider.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sıradaki ne ?

Ben buldum. Baylar ve bayanların aynı kaldırımda yürümeleri yasaklansın. Duble kaldırım olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Forumda sadece ben varım sanıyordum böyle düşünen. Bu şekilde düşünenleri görmek güzel. At gözlüklerini kaldırmak lazım arkadaşlar, kötüye gidiyor Türkiye.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Alkol kullanmıyorum ama alınan karar komik, gerekçesi her ne olursa olsun, Toplumu kontrol etme yolunda iyileştirici adımlar atmak yerine, problem olarak gördüğünüz nesneyi tümden yasaklamak mantık dışı. Bizim ülkede kural koymak kadar kolay bir şey yok ama şu kuralların adam gibi uygulandığını görmek ne mümkün. Daha koyduğun kuralları uygulatamıyorsun bunun çaresi yeni kural koymak mıdır ? Sen önce adam gibi koyduğun kuralları takır takır uygulat bakayım ondan sonra şu yasağı alırken öne sürdüğün gerekçeleri söyleyebiliyor musun?

Sonuç olarak olay yine bizi İmam-Cemaat meselesine götürüyor ne yazık ki öyle tasa böyle hamam.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

15. Default

Trafikte Araç Kullanırken Telefonla Görüşmek Yasaktı Bir Ara Sonra İşlemedi O Yasak, O da İşlemez Merak Etrmeyin

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

valiliğin sitesinde konuyla ilgili bir haber bulamadım haberin doğruluğu konuşulmalı
    ayrıca kendi fikirlerini ifade eden insanlara at gözlüğü gibi neredeyse hakarete varan cümle kullanmak eğitimli ve aydın kardeşlerime hiç yakıştıramadım
    ben afyonkarahisarlıyım memleketimin yapısı gereği böyle bir yasağa ihtiyaç vardı içki kullanım yaşı komik rakamlara indi tamam bar falan afyonda yok ama akşam ezanı okununca ailece gidilebilecek yerde içki içip çevreyi rahatsız eden gençler vardı zaten afyonun insanı normalde kendine özgü yapıya sahiptir bununla birlikte içtikten sonraki halini düşünün
    herkesin inancı kendine herkes istediği gibi içer ne yaparsa yapar ama ben ailemle akşam yemeğinden sonra parkta eşime kızıma laf işiteceksem böyle özgürlüğe karşı çıkarım kimse kusura bakmasın
    ayrıca tartışma denen bir şey de yok herkes fikrini ifade ediyor hakaret etmeden sanırım bu konuda forum olarak biraz mesafe kat ettik

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    valiliğin sitesinde konuyla ilgili bir haber bulamadım haberin doğruluğu konuşulmalı
    ayrıca kendi fikirlerini ifade eden insanlara at gözlüğü gibi neredeyse hakarete varan cümle kullanmak eğitimli ve aydın kardeşlerime hiç yakıştıramadım
    ben afyonkarahisarlıyım memleketimin yapısı gereği böyle bir yasağa ihtiyaç vardı içki kullanım yaşı komik rakamlara indi tamam bar falan afyonda yok ama akşam ezanı okununca ailece gidilebilecek yerde içki içip çevreyi rahatsız eden gençler vardı zaten afyonun insanı normalde kendine özgü yapıya sahiptir bununla birlikte içtikten sonraki halini düşünün
    herkesin inancı kendine herkes istediği gibi içer ne yaparsa yapar ama ben ailemle akşam yemeğinden sonra parkta eşime kızıma laf işiteceksem böyle özgürlüğe karşı çıkarım kimse kusura bakmasın
    ayrıca tartışma denen bir şey de yok herkes fikrini ifade ediyor hakaret etmeden sanırım bu konuda forum olarak biraz mesafe kat ettik
    Hakaret? Ben kimseye hakaret etmedim sen biraz fazla alınmışsın sanırım. Benim orada demek istediğim olaylara biraz daha geniş açıyla bakılması gerektiği. Ben bunda hakaret göremiyorum.

Ailecek gidilebilecek yerlerde içki içenler için farklı yaptırımlar uygulanabilir. Bekçiler koyarsın, ceza yaptırımları uygularsın (ağır bir şekilde) vs bir çok şey yapabilirsin. Ama bizim ülkemiz en kolay yolları seçmeye öyle alışkın olduğu için bu karar da kolay gelmiş belli ki. O zaman kaza yapılıyor diye araba sürmeyi de yasaklasın Afyon Valisi. Ne de olsa insanların huzuru söz konusu öyle değil mi :] Bazı şeyler bu kadar basit olmamalı. Her sorunun birden fazla çözüm yolu vardır. Ama insanlar zihniyetlerine göre çözüm yolu üretiyorlar ne yazık ki. Zihniyet derken yanlış anlaşılmasın kötü niyetle söylemiyorum. Herkesin inancı kendine. Ama bu tip kararlar alınırken zihniyete göre değil, insanlara göre karar alınması gerekiyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Hakaret? Ben kimseye hakaret etmedim sen biraz fazla alınmışsın sanırım. Benim orada demek istediğim olaylara biraz daha geniş açıyla bakılması gerektiği. Ben bunda hakaret göremiyorum.

Ailecek gidilebilecek yerlerde içki içenler için farklı yaptırımlar uygulanabilir. Bekçiler koyarsın, ceza yaptırımları uygularsın (ağır bir şekilde) vs bir çok şey yapabilirsin. Ama bizim ülkemiz en kolay yolları seçmeye öyle alışkın olduğu için bu karar da kolay gelmiş belli ki. O zaman kaza yapılıyor diye araba sürmeyi de yasaklasın Afyon Valisi. Ne de olsa insanların huzuru söz konusu öyle değil mi :] Bazı şeyler bu kadar basit olmamalı. Her sorunun birden fazla çözüm yolu vardır. Ama insanlar zihniyetlerine göre çözüm yolu üretiyorlar ne yazık ki. Zihniyet derken yanlış anlaşılmasın kötü niyetle söylemiyorum. Herkesin inancı kendine. Ama bu tip kararlar alınırken zihniyete göre değil, insanlara göre karar alınması gerekiyor.
    bu yasağı değerlendirirken parantez içinde böyle bir yasağın realde olduğunu valiliğin sitesinde v.s. göremedim kapa parantez şehrin yapısını da göz önüne alarak değerlendirmek lazım şehirde 25 senesini geçirmiş biri olarak ben bunun normal olduğunu düşünüyorum hafta sonu da afyonda olaccağım bakalım ne derece doğru ve uygulanıyor.
    demek istediğimi biraz daha açarsam izmirdeki istanbuldaki alkol alanların durumu ile afyondakiler bir değil zaten nezaket konusunda ayık kafayla bile çok sorunu olan bi şehirden bahsediyorum afyonda okuyan öğrenciler yada afyonda yaşayanlar beni anlayacaklardır

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Şu işlerden gıdım anlamam ama içki yasaklamak ne yani neyi önlüyorsunuz amaç nedir ?

Avrupa ülkelerinde sudan çok içki tüketiliyor. Alayı da bizim ülkemizden gelişmiş, modern, insan haklarına saygılı, milletine değer veren ülkeler.

Bizim ülkemizdede içki yasaklansın. Yasaklansa ne olucak. Memleketin ayyaşı, sarhoşu da çok. Her türlü içerler. Daha yaratıcı şeyler lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Güzel kardeşlerim, o post-modern avrupanın çoğu ülkelerinde bile park ve bahçelerde içki tüketimi yasak.. Hatta mekan dışında üçki tüketimi yasak..

Değerlendirirken Arap ülkelerine doğru mu yoksa Avrupaya doğru mu ilerliyoruz bi de bu pencereden bakın..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Biz de bu smileyleri yasaklayalım

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post

Biz de bu smileyleri yasaklayalım
    Ne var ki bunlarda, sol taraftakiler şişeden gazoz içiyorlar, sağdakiler de Capuccino'larını tokuşturuyor.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Güzel kardeşlerim, o post-modern avrupanın çoğu ülkelerinde bile park ve bahçelerde içki tüketimi yasak.. Hatta mekan dışında üçki tüketimi yasak..

Değerlendirirken Arap ülkelerine doğru mu yoksa Avrupaya doğru mu ilerliyoruz bi de bu pencereden bakın..
    Devamlı zamlanan alkol ürünleri ( Avrupa'da Vodka 6 euro yani 15 lirayken burda iyi bir vodka 60-70 liraya satılıyor ).

Hangi yasaktan bahsettiğini anlamadım bir çok avrupa ülkesi gördüm mesela 3 kere gittiğim için İtalya'dan bahsedeyim herkes sokakta özgürce içkisini içebiliyor. Ne laf atan var nede taşkınlık çıkaran.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ne var ki bunlarda, sol taraftakiler şişeden gazoz içiyorlar, sağdakiler de Capuccino'larını tokuşturuyor.
    Sağdaki köpüklü bira soldaki de içki değil mi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Devamlı zamlanan alkol ürünleri ( Avrupa'da Vodka 6 euro yani 15 lirayken burda iyi bir vodka 60-70 liraya satılıyor ).

Hangi yasaktan bahsettiğini anlamadım bir çok avrupa ülkesi gördüm mesela 3 kere gittiğim için İtalya'dan bahsedeyim herkes sokakta özgürce içkisini içebiliyor. Ne laf atan var nede taşkınlık çıkaran.
    Bende Malta'da sabah 8de kursa giderken inşaat işçileri kaldırımlara oturup kahvaltısını bira eşliğinde yapıyorlardı. Ayrıca aylık gelirleri 800 euro civarında oluyormuş. 15.00'dan sonra da paydos
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Olum sen ne patavatsız bir adamsın ya. Şaka bile olsa herkesin içinde söylenecek laf mı bu?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

gençler bu gece 1 de afyona hareket edicem izmir özle la beni gerçei p.tesi sabah 6 da yine izmirde olacam orası ayrı karşılamaya falan gelmeyin arkadaşlar sabahın köründe izdiham falan olmasın diğer yolculara da saygı lütfen neyse ben bavulumu hazırlayıp kaçayım

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Beyler bağırsaklarım çökmüş durumda da iyi gelen ne var bildiğiniz ? Muz, patates haşlaması, çaylı yoğurt ve kuru kahve yemek dışında.

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Olum sen ne patavatsız bir adamsın ya. Şaka bile olsa herkesin içinde söylenecek laf mı bu?
    Aynen. Çok kırılmıştım o an.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İsmini vermek istemediğim İzmirli bir adminimiz var Cihan'dan on kat beter Kimse diyemiyor ona sürekli tartışıyorsun diye

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Durumum fena kızın bugün doğum günü ve gidip çok hoş bir hediye almıştım, veremeden kavga etmeye başladık ve ayrıldık.

Yıkıldım desem yeridir, ne yapacağım bilmiyorum...

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri