Sayfa 285 / 483 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385 ... SonSon
8,521 ile 8,550 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Aziz Yıldırım'ın işi olmadığına göre sanırım Fenerli arkadaşların hoşuna gitmeyecektir CAS davasının çekilmesi.
    Şu anda yönetimin ve Aziz Başkan'ın açıklamalarını bekliyor taraftar. Şu anda satranca döndüğü için olaylar en iyisi beklemek...
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Aziz Yıldırım tek basına cekmemistir diyor, Aziz baskanın görüşü onemsizdi demiyor. Murat abi bizim direnişimiz devam eder, yönetim isterse yanımızda olur istemezse olmaz.davadan feragat etmenin getireceği sonuclara bakarak tepkimizi ortaya çıkaracağız. Bakalım bizi neler bekliyor. Bence istediğimizi aldık biz.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sayın Aziz Yıldırım’ın CAS’taki davanın çekilmesine dair dahli ya da direktifi olmamıştır.
    Muhammed ben buradaki cümleden Aziz Yıldırım'ın bu konudan haberi bile olmadığını çıkartıyorum.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Ömer Temelli twitterdan yazmış.

TariboWest

Niye bu kadar bekletiyolar ki aciklamayi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

yazıklar olsun hepsine. Aziz Yıldırım çekmeyin demiş çekmişler. hiçbirine güvenim yok.. kim ne oy kullandı orada açıklasınlar. Ali Koç başkana rağmen çekelim dediysen sana da güvenim kalmaz. Nihat Özdemir ve Cihan Kamer büyük sorun bizim için. kim ne için çekti , ne aldılar da feragat ettiler. belki anlaşma şartlarını tam olarak açıklayamazlar ama ne olduğunu belli etmek zorundalar. yahu siz kimsiniz de Aziz Başkan çekmeyelim derken bu davayı çekersiniz? yönetim kurulu şimdiden başkanı ciddiye almıyorsa istifa edip gitsinler.
    Last edited by Trabzonspor : 28.Nisan.2012 at 00:28
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bu hafta Telegol'e iyi ekmek çıktı. Şiddeti bol günler bizi bekliyor.

Bu cümleyi oluşturan harfler klavyemde eskise de "işi bilmeyen kişiler suyun başında durduğu sürece ot durumunda olan sorunu çınar yaparlar."

Federasyon ve altında ne kadar kurul varsa burada çalışan kişiler,
    takımlardaki yönetici ve alt kadroları,
    Şansal Büyüka liderliğindeki Lig TV acilen futboldan uzaklaştırılmalıdır.

Yoksa Fenerbahçe'li arkadaşlarıma katıldığım nokta haklılığını sonuna kadar korur. Aziz Yıldırım hatalı olsa bile onu içeri tık diğerleri kalsın olmaz. Aziz Yıldırım suçlu ise sadece onu uzaklaştırmış olursun. Şimdi biz sorunları çözmek için mi? Yoksa Aziz Yıldırım'ı göndermek için mi? uğraşıyoruz. Bunun cevabını ilerisi verecek ama bu durumda yapılan bir hata varsa ona kılıf olmamalıdır.

Ben iddianameyi tamamen okudum sike sahaya yansimamis arkadaslar yaptirim uygulanacak bisey yok

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

TFF çözüm yolunu buldu! 58. madde değişiyor

Türkiye Futbol Federasyonu, Etik Kurulu'nun bulmacayı andıran raporunun ardından alternatif çözümler üretmeye başladı ve ilk yol olarak 58. maddenin değiştirmek için kolları sıvadı.

SPORX -
    Etik Kurulu'nun 720 sayfalık raporunu Türkiye Futbol Federasyonu'na sunmasının ardından 3 gün sürecek olan TFF Yönetim Kurulu toplantısı Antalya'da başladı. Etik Kurulu'nun 26 Nisan Perşembe günü yaptığı açıklamanın adeta bulmaca gibi olması ortaya birbirinden ilginç iddiaların atılmasına neden oldu.

Etik Kurulu'nun yaptığı araştırmalar ve değerlendirmeler sonucunda Fenerbahçe'nin 5 ve Trabzonspor'un da 1 maçıyla ilgili şike ve teşvik teşebbüsü şüphesi kanaatine varması, Türkiye Futbol Futbol Federasyonu Yönetimi'ni zor duruma soktu.

Etik Kurulu'nun sunduğu raporun ardından çıkış yolu arayan Türkiye Futbol Federasyonu'nun 28 Nisan Cumartesi günü yapacağı toplantıda 58. maddenin değiştirilmesi yönünde karar alacağı iddia edildi.

'TEŞEBBÜS' PUAN SİLME CEZASINA DÖNÜŞTÜRÜLECEK!

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun, Etik Kurulu'nun şike ve teşvik teşebbüsünün sahaya yansıdığına dair bir kanıt bulamaması ve şike ve teşvik girişimi şüphesinin 'teşebbüs' aşamasında kalması yönünde kanaate varmasından sonra 'teşebbüsü' puan silme cezasına dönüştürme yönünde bir karar alacağı belirtildi.

Etik Kurulu'nun hazırladığı raporun 20 sayfalık sonuç kısmında Fenerbahçe ile ilgili olarak; Fenerbahçe - İstanbul BŞB (Şike teşebbüsü), İstanbul BŞB - Trabzonspor (Teşvik teşebbüsü), Gençlerbirliği - Fenerbahçe (Şike teşebbüsü), Eskişehirspor - Trabzonspor (Tevşik teşebbüsü), Ankaragücü - Fenerbahçe (Şike teşebbüsü) maçlarının yer aldığına dair bazı ifadeler yer bulunduğu ifade edildi.

Fenerbahçe'nin yanı sıra Trabzonspor için de Etik Kurulu'nun raporunda Fenerbahçe - Sivasspor teşvik girişimi teşebbüsü şüphesi kanaatine varıldığı yönünde ifadeler olduğu öğrenildi.

TFF Yönetimi, Etik Kurulu'nun beklenmedik bir rapor hazırlamasının ardından 28 Nisan Cumartesi hukukçular ile bir araya gelecek ve 58. maddede yer alan teşvik ve şike eylemimin teşebüs aşamasında uygulanması gündemde olan küme düşme cezasını puan silme cezasına dönüştüreceği iddia edildi.

Etik Kurulu’nun raporunda net bir şekilde "Sahaya yansımış şike ve teşvik eylemi saptanmamıştır" kanati ve ayrıca kişilerin şike ve teşvik eylemlerinden dolayı kulüplerin sorumlu tutulmaması yönünde karar vermesi de 58.maddenin değişimi konusunda yönetimin elini güçlendirdi. Yönetim kurulunun 58. Maddede ayrıca kişilerin eylemlerinden dolayı kulüplerin sorumluluğu konusunda bir ayrım yapacağı ve küme düşme cezası kapsamına sadece sahaya yansıyan şike ve teşvik eylemlerini sokacağı öğrenildi.

HABER: Tahir KUM

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Dün Fenerbahçe'nin 4 maç deniyordu, bugün 5 mi olmuş? Yakında yine 13 maça çıkar. Sonra da 19 maçla kapatırız sezonu.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Görünen o ki, bomba Aziz Yıldırım'ın kucağına bırakılıyor.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Dün Fenerbahçe'nin 4 maç deniyordu, bugün 5 mi olmuş? Yakında yine 13 maça çıkar. Sonra da 19 maçla kapatırız sezonu.
    benim bildigim 3 mac deniyordu bugün 5 e cikti

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’in suçlamalarına maruz kalan MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, yanıtını Twitter’dan verdi. İşte Türkkan’ın görüşleri: “Aziz Yıldırım şikeden yatıyor diyenlerin aklına şaşarım. İsnat edilen suç şikeyse nerede şike yaptığı futbolcu, hakem, antrenör ve diğer kulüp başkanı? Yıldırım sadece ve sadece bu hükümet ve ona destek veren bir cenah istedi diye cezaevinde tutuluyor. Mahkemenin 3 yıl hapis cezası verip, Yıldırım’ın bundan böyle yöneticilik yapmasının önüne geçilmeye çalışılıyor. Şike Yasası Meclis’te görüşülürken yaptığım konuşmada ‘Aziz Yıldırım bu yasaya rağmen tahliye olmaz’ demiştim. Buradaki amaç, Emine hanımın abisinin damadı olan kulüp başkanını kurtarmaktı. Ne şimdi ne de geçmişte Fenerbahçeli olmadım. Tuttuğum takım Kocaelispor. Oy hesabı yaparak ne zulmü alkışlarım, ne de mazlumun yanından ayrılırım.”

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım zaten yaklaşık 1 senedir içeride. Ne ceza alırsa alsın yattığı süre göz önüne alınıp para cezasına çevirilir. Ha yakınlarda bir ihale falan varsa daha çok bekleriz

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Geçen akşam Etik Kurulu'nun raporunu TFF'ye teslim etmesinden sonra özellikle bu soruşturma sürecinde yaptıkları haberler ve konuşmalarla birilerinin güdümünde olduğu ve amaçları belli olan kişilerin yaptıklarını manidar buluyorum ben. Yanlış olabilir ama benim düşüncem; daha önceden başladıkları, toplumda "Fenerbahçe suçlu ama kollanacak" algısı yaratma çalışmalarının ürünü son yaşananlar. Bu kişilerin kimler olduğu, neler yaptıkları, amaçlarının ne olduğu, kimlerin güdümünde hareket ettikleri, bugüne kadar söyledikleri ama gerçek olmadığı ortaya çıkan şeyler de ortadadır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok ilginç şeyler dönüyor.Bu hamleyle kazanmış da olabiliriz ya da bu hamleyi zaten kaybetmişken hasarı hafifletmek için yapmış da olabiliriz.Yapılacak tek şey 2-3 gün beklemek bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Size göre Fenerbahçe'nin suçsuz ve haklı olduğu yönünde herşey ortada, bize göre ise suçlu ve haksız olduğu ortada dersek kimin doğru ,kimin yanlış, ya da kimin haklı,kimin haksız olduğuna kim ve nasıl karar verecek ? Bu şike işlerinin ayyuka çıktıgı ilk günden beri cevaplanması en zor soru bu bence
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Size göre Fenerbahçe'nin suçsuz ve haklı olduğu yönünde herşey ortada, bize göre ise suçlu ve haksız olduğu ortada dersek kimin doğru ,kimin yanlış, ya da kimin haklı,kimin haksız olduğuna kim ve nasıl karar verecek ? Buşike işlerinin ayyuka çıktıgı ilk günden beri cevaplanması en zor soru bu bence
    katılıyorum.hakimler feneri suçsuz bulsa siz inanmıcaksınız suçlu bulsa biz inanmıcaz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence cevaplanması en zor soru "biz şike var diye düşünüyoruz siz nasıl düşünmezsiniz" diye ikna yoluna gitmenin gerekli olup olmadığı.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Size göre Fenerbahçe'nin suçsuz ve haklı olduğu yönünde herşey ortada, bize göre ise suçlu ve haksız olduğu ortada dersek kimin doğru ,kimin yanlış, ya da kimin haklı,kimin haksız olduğuna kim ve nasıl karar verecek ? Buşike işlerinin ayyuka çıktıgı ilk günden beri cevaplanması en zor soru bu bence
    Fenerbahçe veya adı geçen diğer kulüpler ve kişilerin haklılığı-suçluluğu değil, geçtiğimiz akşam yine ortaya çıkan gazeteci kişilerin eylemleri ortada demek istedim. Birilerinden aldığı kesin duyumlar, birilerinin ağzını açamayacağı görüntüler, vs.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

yani herkesin inanacağı ve tatmin olacağı bir son görünmüyor ufukta

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

kim neye inanmak istiyorsa ona inanır olur biter

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Bence cevaplanması en zor soru "biz şike var diye düşünüyoruz siz nasıl düşünmezsiniz" diye ikna yoluna gitmenin gerekli olup olmadığı.
    o zaman ben de cevaplanması en zor soruyu " biz şike yok diye düşünüyoruz,siz nasıl düşünmezsiniz?" diye ikna yoluna gitmenin gerekli olup olmadığıdır.

diye değiştirip sonsuza yollarım bu cümleni

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Fenerbahçe veya adı geçen diğer kulüpler ve kişilerin haklılığı-suçluluğu değil, geçtiğimiz akşam yine ortaya çıkan gazeteci kişilerin eylemleri ortada demek istedim. Birilerinden aldığı kesin duyumlar, birilerinin ağzını açamayacağı görüntüler, vs.

ben senin yazdıgın mesaja istinadn yazmamıştım o yorumu zaten.genel anlamda bir şey yazdım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

o zaman ben de cevaplanması en zor soruyu " biz şike yok diye düşünüyoruz,siz nasıl düşünmezsiniz?" diye ikna yoluna gitmenin gerekli olup olmadığıdır.

diye değiştirip sonsuza yollarım bu cümleni

ben senin yazdıgın mesaja istinadn yazmamıştım o yorumu zaten.genel anlamda bir şey yazdım.
    İşin ilginci yazdığın cümledeki eylemi yapan olmadı.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Salvio bile işin mantığını artık kaptı ve konunun ciddiyetten uzaklaştığının ve esprilerle yumuşatılınca tartışmanın bize düşen kısmının daha normal halde seyredeceğinin farkına vardı ama MeMo'da bir gelişme gözlenmiyor Amacım tartışma değil genç. Herkes zaten istediğine inandığı ve bunu karşıdakine de kabul ettirmeye çalıştığı için bu başlık şu anda binlerce kere görüntülendi ve cevaplandı.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Olayın yaşandığı dönemde çözüm için kimse ortak paydada buluşmak istemedi. Herkesin dilinde gezen olayı yaşatırsan yani sulandırırsan mana üstüne mana çıkar.

Olay Fenerbahçe'yi bitirme olarak görülüyordu. Durum sulandırılmasaydı da sadece Fenerbahçe'yi bitirme olarak algılasaydık. Şimdi ne oldu? Fenerbahçe'yi kurtarma günlerini yaşattılar. Ee baştaki algının yanına yeni birisini de oluşturdun artık.

İki algı oluşturursan üstüne üstlük yıllardan beri gelen devlete, adalete güvensizlik algıları da eklenirse eder sana 3 algı. Hadi bakayım kime neyi inandırıyorsun. Güvenle, samimiyetle...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Herkesin inanması ancak şu şekilde olabilir. Şike çıkar ve kesin kanıtları sunarlar böylece de herkes inanır ama zor.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Herkesin inanması ancak şu şekilde olabilir. Şike çıkar ve kesin kanıtları sunarlar böylece de herkes inanır ama zor.
    Şike olmaz ve kanıt bulunamaz böylede herkes inanır tabi inanmak istemeyene zorla bişey yapamayız. Aslında şuan olan durumda bu Fenerbahçe düşmanları buna inanmak istemiyor ama gerçeğide bu şu an çünkü ortada kanıt yok. Hala delil aranıyor.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Şike olmaz ve kanıt bulunamaz böylede herkes inanır tabi inanmak istemeyene zorla bişey yapamayız. Aslında şuan olan durumda bu Fenerbahçe düşmanları buna inanmak istemiyor ama gerçeğide bu şu an çünkü ortada kanıt yok. Hala delil aranıyor.
    Yinede inanmak istemeyenler olur fakat şike çıkar ve deliller kesin bir şekilde şike olduğunu ispat ederse inanmamayan kalmaz. Ama öyle bir şey olacağını düşünmüyorum.

Mesaj Yetkileri