Sayfa 127 / 447 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227 ... SonSon
3,781 ile 3,810 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Furka eğer ben biraz futboldan anlıyorsam yazayım onları sebebini. Ligin ilk maçında Selçuk kalecinin sağından attı frikik golünü ve genelde u akşam attıgı yerden hep kalecinin sağ köşesine vuruyor. barajı ona göre kurdurup sağa yaklaştı kaleci ama selçuk ters yere vurunda kıpırdayamadı. aynısı colman'ın golünde muslera'nın başına da geldi bu akşam. diğer köşeye vuracak diye sola adım attı,sağ köşeye vurunca kıpırdayamadı bile muslera. (penaltı değil,diğer golde)

Topu çelmeside de kornere gitmesin diye yakalarım diye atladı tutamadı. yani bunların altında falan birşeyler arayacaksak yıllar önce sen belki yaşından dolayı hatırlamazsın ama Beşiktaş kalecisi Fevzi ya da Ömer'di sanırım tıngır mıngır gelen şutu bacaklarının arasından aldı kaleye. hem de kupa finali falandır sanırım.

Ama şunu derseniz haklısınız derim. "Şampiyonluğa oynayan ve inanmış bir Trabzon olsa daha çok zorlardı." Yani lige havlu atmış,geride kalmış ve en büyük gol silahından yoksun sahaya çıkan br takımın ,ligde 9 puan farkla önde bitirmiş ve çok daha kaliteli gol silahları olan bir takıma karşı üst düzey bir motivasyon ve oyun ortaya koymasını beklememek lazım.

2 hafta sonra size karşı daha iyi oynarlar ya da oynayamazlar orasını bilemem ama daha motive olacakları kesin çünkü geçen sezonki şampiyonluk mücadelesi ve ardından gelişen tüm olaylar sebebiyle FB-TS çekişmesi yaşanıyor.

Bunun adı maçta yatmak değil.Trabzon'un Galatasaray'a olan motivasyonu ile Fenerbahçe'ye olan motivasyonunun aynı olmayşının altında bizim kulüple ilgili bir durum yok.Sizle Trabzon arasında yaşananlarla ilgisi var.Bizim suçumuz değil yani size daha motive oynamaları

Serkan mesajda senin yorumuna da cevaplar var sanırım...
    Koyu yazdığım yerdeki olaylar geçen yıl Korcan'ın başına geldiğinde şike sıfatı takıldı 10 aydır konuşuluyor o zaman bişey yok Tolga yapınca bunlarda bişi aramak hata İşte bu yüzden anlaşamıyoruz
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Fenerbahçe - Kasımpaşa maçı vardı 3 4 yıl once. Kasımpaşa 3-1 kazanmıştı kadıkoyde Volkan dışarı çıkan topu içeri aldığı an kasımpaşalı golü atmıştı futbolda olur bunlar.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hakan769 View Post
    Fenerbahçe - Kasımpaşa maçı vardı 3 4 yıl once. Kasımpaşa 3-1 kazanmıştı kadıkoyde Volkan dışarı çıkan topu içeri aldığı an kasımpaşalı golü atmıştı futbolda olur bunlar.
    Daha bugun gördüm o golü bi programda işte bunlar olabiliyor ama size 10 aydır anlatamıyoruz bunların olabileceğini şike de şike tutturuyorsunuz

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

futbolda olur bunlar biz olmaz demiyoruz zaten ama nedense fenere karşı olunca değişik şekilde yorumlanıyor

en basit örneği burak olayı emenike olayının kopyasıdır çıktımı medayada 1 tane haber

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    futbolda olur bunlar biz olmaz demiyoruz zaten ama nedense fenere karşı olunca değişik şekilde yorumlanıyor

en basit örneği burak olayı emenike olayının kopyasıdır çıktımı medayada 1 tane haber
    arkadaş adam kırık burunlamı oynasaydı.

6. Default

Fenerbahçe maçında kırıldı burnu, hadi bakalım attım yemi

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

ben oynamamasını bişey demiyorumki adam sakat oynamadı ama emenikede sakattı oynamadı ama bi ton haber çıktı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Daha bugun gördüm o golü bi programda işte bunlar olabiliyor ama size 10 aydır anlatamıyoruz bunların olabileceğini şike de şike tutturuyorsunuz
    Siz de aynısını yapmıyormusunuz ? Daha maç başlamadan demediniz mi ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Anlatamazsın.

Bucaspor - Fenerbahçe: 3 - 5 > Şike
    Samsun - Galatasaray: 2 - 4 > 2000 ruhu

Emenike > Şike
    Burak, Culio, Stancu, Necati, Yiğit > Tesadüf

Korcan hatalı gol yer > Şike (Aylarca tutuklu)
    GS'nin rakibinin kalecisi hatalı gol yer > İnsanlık yiyebilir

Ama biz bunları söylediğimizde suçlu oluruz. Anlatamazsın. Şimdi biri gelir bu mesajımı alıntılar evet biz şike yaptık der sonra tüm mesajlar silinir biz yine bildiğimizle kalırız

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Bize yıllarca o damga vuruldu bir maç yapmışız çok mu ?

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    İlgili maç konusunda bu yönde atılan ilk mesaj bir Galatasaraylıya ait ama Cihan.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by di canio View Post
    İlgili maç konusunda bu yönde atılan ilk mesaj bir Galatasaraylıya ait ama Cihan.
    Twitter'dan bahsediyorum. Daha maç başlamadan TT olmuştu.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bize yıllarca o damga vuruldu bir maç yapmışız çok mu ?
    İşte bunu dediğin an olay sonsuza kadar devam eder. Hataya hatayla karşılık verilince siz haklı duruma çıkmıyorsunuz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Burak bizim transfer listemizdemi ? emenike transferi daha lig bitmeden konusulmaya baslandi ve anlastilardi her iki tarafta

culio stancu zaten bizim oyuncularimiz kiralik yolladik ki stancu ne alaka cozemedim.

necati transfer doneminde satin aldik transfer doneminde transfer yapmicagizda ne zaman yapicagiz ?

yigit"i 2-3 yildir her transfer doneminde istiyoruz zaten nerde usulsuzluk var çozemedim "DEVRE ARASI TRANSFER DONEMINDE ALDIK".

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

emenike transferide UEFA kurallarına uygun olarak gerçekleştirildi senin mantığınla bakarsak

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

emenike transferide UEFA kurallarına uygun olarak gerçekleştirildi senin mantığınla bakarsak
    Emenike'ye laf atan biz değiliz ki basın , savcı falan

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yalniz transfer donemi degildi

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Ne transfer dönemiymiş arkadaş. Sanki transfer döneminden önce takıma getirip, oynatmışız. Transfer dönemi dışında da önce kulübüyle görüşülmek suretiyle transfer yapabiliyorsun. Transfer dönemi olmayınca usulsüz mü oluyor? Kulübüyle anlaşılmış, oyuncuyla anlaşılmış. Sizin kendi transferleriniz için usule uygun söylemleriniz, burada neden geçerli değil?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Konulara çok düz mantıkla yaklaşıyorsunuz. Bu şekilde baktığımız zaman her maçın altından bir şey çıkar.

İki değişken arasında benzerlik olması için bazı yönlerinin tutarlı olması gerekir. Bu benim kişisel düşüncemden ziyade bilimsel bir saptamadır.

İki örnek veriliyor ama iki örnek arasında ciddi farklar var. Oyuncu sakat olur oynamaz, sakat olmadığı halde oynamaz. Kaleci hata yapar ya da yapmaz. Bunların kararından birini teknik ekip verir diğeri de maç içinde gelişen doğal bir olaydır. Verilen iki örnek bu yönden tutarlı olsaydı zaten haklı bir serzeniş olurdu. Sadece bu kısmına takılı kalarak değerlendirmek doğru olmaz.

Birisi tarlalar sürüldü mü, o kendi kalesine atanla görüştünüz mü derse, birileri sağa sola şike teklif edildi diye anlatırsa, birileri şike teklif edecekler diye telefonu mu açmadım gibi şeyler söylerse, birisi hocaya danışırsa bu ciddi farkları gözardı edip olayları birbirine denk tutamayız.

Culio - boşluk bırakayım ve ismi siz bırakın- için Galatasaray Başkanının bir telefon görüşmesi, bir maili, başka bir olayı bulunur ve orada "yolları asfaltladık mı" dedikten sonra karşısında "asfaltladık sorun yok demişse" o zaman eş tutulabilir. Cluio ve asfalt ne alaka diye insan sorar.

Galatasaray çok temiz bir takımdır demiyorum. Geçmişinde kirli çamaşırları var ve bunlarda ortaya çıksın. Ancak bu süreçte Galatasaray'a bulaşarak konuları saptırmayı doğru bulmuyorum. Çünkü Galatasaray üzerinden aklanma olmaz. Galatasaray bu olayların şahidiyse şahit gösterir öyle aklanırsın o ayrı konudur.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Antalya maçı öncesi Necati , Kayseri maçı öncesi Amrabat , Ordu maçı öncesi Culio, Stancu ; Manisa maçı öncesi Yiğit hepsi transfer dönemi hepsi de tesadüf ama Emenike şike çok mantıklısınız çok

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Burak bizim transfer listemizdemi ? emenike transferi daha lig bitmeden konusulmaya baslandi ve anlastilardi her iki tarafta
    Fenerbahçe, görüşmelere şubat ayında başlandığını zaten açıkladı, kulübe Emenike ile ilgili teklifini yaparak.

Taa şubat ayından, sadece şampiyonluk için, Emenike bize karşı oynamasın diye o kadar para verecek ha, buna sadece gülünür.

Tabi bir de, bir maçta oyuncu kötü oynasın diye, diğer maçta hiç oynamasın diye şike teklif ediyor Fenerbahçe, bu da garip. Tabi Emenike'nin raporlarını, Trabzon'a karşı da oynamadığını hatırlatmaya gerek yok.

Ha en garibi, Karabük maçında en önemli şike iddiası, karıştırılan yardımcı antrenör Seyit ile alakalı iddia. Siz inanmaya devam edin bunlara...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

olmasın, sonuçta bi kural var(önce kulüp sonra oyuncu) o kurala uyulmuşmu uyulmuş

amrabat konusunu hatırla

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet biz öyle bir takımız ki Başkan'a; "Selçuk transferini neden düşünmediniz" diye sorduklarında; "Rakibimizle şampiyonluk mücadelesi verirken onun oyuncusu ile anlaşmayı doğru bulmadık" diyor.

"SELÇUK ÖNCE BİZE GELDİ"

İşte Yıldırım'ın sözleri: "Niang sakatlandı bir şey yok dediler. 3 hafta oynayamadı. Emenike'ye biz dedik(!) “Fenerbahçe maçında oynama diye...” Böyle bir şey olabilir mi?.. Yobo kiralık pozisyonda gözüküyor. Onun yerine Emenike'yi aldık, Yobo'yu da alacağız. Olmazda daha iyisini aldık. Selçuk'la ilgilendik. Devre arasında mukavele yapalım dediler. Kabul etmedik. Trabzonlular bilsin. Sezon sonu konuştuk, Galatasaray'a söz verdim dedi. Hayırlı olsun Galatasaray'a... Emenike'yle Galatasaray'ın da ilgilendiği yönünde duyum aldık."
    http://spor.milliyet.com.tr/aziz-yil...90/default.htm

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

beyler, sutopu branşı açıyormuşuz
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    beyler, sutopu branşı açıyormuşuz
    Gerçek haber mi bu yoksa şaka mı ? Eğer gerçekse iyi olur. En azından rakip buluruz kendimize Fener parayla toplar tek tek adamları ve güçlü bir takım oluşturur.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

su topu neymiş ya

bırakalım orda bari gs hegomenyası devam etsin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

su topu neymiş ya

bırakalım orda bari gs hegomenyası devam etsin
    Fenerbahçe ''hegemonya''sı nerede ben çok merak ediyorum. Bayan basketbol takımından voleybol takımından 2 isim sayamayan insanlar yada Galatasaray derbileri hariç hiçbir maçını izlemeyenler gelipte burada şu sporlarda lideriz , şampiyonuz demesinler ancak kendilerini kandırırlar. Ülkemizde malesef en çok önem verilen 2 konu erkek basketbol ve erkek futbol branşlarıdır. Bu iki branşta lider Galatasaray'dır.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

türkiye liginde son 10 yıla bak ilk 2 ıraya kim abone olmuş

Bayan basketbol takımından voleybol takımından 2 isim sayamayan insanlar yada Galatasaray derbileri hariç hiçbir maçını izlemeyenler gelipte burada şu sporlarda lideriz , şampiyonuz demesinler ancak kendilerini kandırırlar.

şu lafı bana diyosan eğer çok yanlış kişiye söylemiş olursun

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

türkiye liginde son 10 yıla bak ilk 2 ıraya kim abone olmuş

Bayan basketbol takımından voleybol takımından 2 isim sayamayan insanlar yada Galatasaray derbileri hariç hiçbir maçını izlemeyenler gelipte burada şu sporlarda lideriz , şampiyonuz demesinler ancak kendilerini kandırırlar.

şu lafı bana diyosan eğer çok yanlış kişiye söylemiş olursun
    Ben genel olarak şu branşta lideriz şu branşta Galatasaray'ı yendik diyenlere söylüyorum. Bu ülkede üzülerek söylüyorum ki çok az kişi voleybol ve amatör sporlar ile ilgileniyor. Fenerbahçe Avrupa şampiyonu olmuştu sanırım voleybol'da bu sene gereken ilgiyi görmedi kesinlikle. Bu yüzden diyorum ki asıl ilgiyi gören sporlar erkek basketbol ve futboldur.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

yanlış düşünüyorsun

geçen gün çanakkalede arkasspor fenerbahçe grundig erkek voleybol maçı vardı tribünler fulldu

edit. şampiyon olmuştuk

Mesaj Yetkileri