Fenerbahçe - Kasımpaşa maçı vardı 3 4 yıl once. Kasımpaşa 3-1 kazanmıştı kadıkoyde Volkan dışarı çıkan topu içeri aldığı an kasımpaşalı golü atmıştı futbolda olur bunlar.
futbolda olur bunlar biz olmaz demiyoruz zaten ama nedense fenere karşı olunca değişik şekilde yorumlanıyor
en basit örneği burak olayı emenike olayının kopyasıdır çıktımı medayada 1 tane haber
Fenerbahçe maçında kırıldı burnu, hadi bakalım attım yemi![]()
ben oynamamasını bişey demiyorumki adam sakat oynamadı ama emenikede sakattı oynamadı ama bi ton haber çıktı
Anlatamazsın.
Bucaspor - Fenerbahçe: 3 - 5 > Şike
Samsun - Galatasaray: 2 - 4 > 2000 ruhu
Emenike > Şike
Burak, Culio, Stancu, Necati, Yiğit > Tesadüf
Korcan hatalı gol yer > Şike (Aylarca tutuklu)
GS'nin rakibinin kalecisi hatalı gol yer > İnsanlık yiyebilir
Ama biz bunları söylediğimizde suçlu oluruz. Anlatamazsın. Şimdi biri gelir bu mesajımı alıntılar evet biz şike yaptık der sonra tüm mesajlar silinir biz yine bildiğimizle kalırız![]()
Burak bizim transfer listemizdemi ? emenike transferi daha lig bitmeden konusulmaya baslandi ve anlastilardi her iki tarafta
culio stancu zaten bizim oyuncularimiz kiralik yolladik ki stancu ne alaka cozemedim.
necati transfer doneminde satin aldik transfer doneminde transfer yapmicagizda ne zaman yapicagiz ?
yigit"i 2-3 yildir her transfer doneminde istiyoruz zaten nerde usulsuzluk var çozemedim "DEVRE ARASI TRANSFER DONEMINDE ALDIK".
emenike transferide UEFA kurallarına uygun olarak gerçekleştirildi senin mantığınla bakarsak
Ne transfer dönemiymiş arkadaş. Sanki transfer döneminden önce takıma getirip, oynatmışız. Transfer dönemi dışında da önce kulübüyle görüşülmek suretiyle transfer yapabiliyorsun. Transfer dönemi olmayınca usulsüz mü oluyor? Kulübüyle anlaşılmış, oyuncuyla anlaşılmış. Sizin kendi transferleriniz için usule uygun söylemleriniz, burada neden geçerli değil?
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Konulara çok düz mantıkla yaklaşıyorsunuz. Bu şekilde baktığımız zaman her maçın altından bir şey çıkar.
İki değişken arasında benzerlik olması için bazı yönlerinin tutarlı olması gerekir. Bu benim kişisel düşüncemden ziyade bilimsel bir saptamadır.
İki örnek veriliyor ama iki örnek arasında ciddi farklar var. Oyuncu sakat olur oynamaz, sakat olmadığı halde oynamaz. Kaleci hata yapar ya da yapmaz. Bunların kararından birini teknik ekip verir diğeri de maç içinde gelişen doğal bir olaydır. Verilen iki örnek bu yönden tutarlı olsaydı zaten haklı bir serzeniş olurdu. Sadece bu kısmına takılı kalarak değerlendirmek doğru olmaz.
Birisi tarlalar sürüldü mü, o kendi kalesine atanla görüştünüz mü derse, birileri sağa sola şike teklif edildi diye anlatırsa, birileri şike teklif edecekler diye telefonu mu açmadım gibi şeyler söylerse, birisi hocaya danışırsa bu ciddi farkları gözardı edip olayları birbirine denk tutamayız.
Culio - boşluk bırakayım ve ismi siz bırakın- için Galatasaray Başkanının bir telefon görüşmesi, bir maili, başka bir olayı bulunur ve orada "yolları asfaltladık mı" dedikten sonra karşısında "asfaltladık sorun yok demişse" o zaman eş tutulabilir. Cluio ve asfalt ne alaka diye insan sorar.
Galatasaray çok temiz bir takımdır demiyorum. Geçmişinde kirli çamaşırları var ve bunlarda ortaya çıksın. Ancak bu süreçte Galatasaray'a bulaşarak konuları saptırmayı doğru bulmuyorum. Çünkü Galatasaray üzerinden aklanma olmaz. Galatasaray bu olayların şahidiyse şahit gösterir öyle aklanırsın o ayrı konudur.
Fenerbahçe, görüşmelere şubat ayında başlandığını zaten açıkladı, kulübe Emenike ile ilgili teklifini yaparak.
Taa şubat ayından, sadece şampiyonluk için, Emenike bize karşı oynamasın diye o kadar para verecek ha, buna sadece gülünür.
Tabi bir de, bir maçta oyuncu kötü oynasın diye, diğer maçta hiç oynamasın diye şike teklif ediyor Fenerbahçe, bu da garip. Tabi Emenike'nin raporlarını, Trabzon'a karşı da oynamadığını hatırlatmaya gerek yok.
Ha en garibi, Karabük maçında en önemli şike iddiası, karıştırılan yardımcı antrenör Seyit ile alakalı iddia. Siz inanmaya devam edin bunlara...
"YÜCE ATATÜRK"
Evet biz öyle bir takımız ki Başkan'a; "Selçuk transferini neden düşünmediniz" diye sorduklarında; "Rakibimizle şampiyonluk mücadelesi verirken onun oyuncusu ile anlaşmayı doğru bulmadık" diyor.
http://spor.milliyet.com.tr/aziz-yil...90/default.htm"SELÇUK ÖNCE BİZE GELDİ"
İşte Yıldırım'ın sözleri: "Niang sakatlandı bir şey yok dediler. 3 hafta oynayamadı. Emenike'ye biz dedik(!) “Fenerbahçe maçında oynama diye...” Böyle bir şey olabilir mi?.. Yobo kiralık pozisyonda gözüküyor. Onun yerine Emenike'yi aldık, Yobo'yu da alacağız. Olmazda daha iyisini aldık. Selçuk'la ilgilendik. Devre arasında mukavele yapalım dediler. Kabul etmedik. Trabzonlular bilsin. Sezon sonu konuştuk, Galatasaray'a söz verdim dedi. Hayırlı olsun Galatasaray'a... Emenike'yle Galatasaray'ın da ilgilendiği yönünde duyum aldık."
beyler, sutopu branşı açıyormuşuz![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
su topu neymiş ya
bırakalım orda bari gs hegomenyası devam etsin
Fenerbahçe ''hegemonya''sı nerede ben çok merak ediyorum. Bayan basketbol takımından voleybol takımından 2 isim sayamayan insanlar yada Galatasaray derbileri hariç hiçbir maçını izlemeyenler gelipte burada şu sporlarda lideriz , şampiyonuz demesinler ancak kendilerini kandırırlar. Ülkemizde malesef en çok önem verilen 2 konu erkek basketbol ve erkek futbol branşlarıdır. Bu iki branşta lider Galatasaray'dır.
türkiye liginde son 10 yıla bak ilk 2 ıraya kim abone olmuş
Bayan basketbol takımından voleybol takımından 2 isim sayamayan insanlar yada Galatasaray derbileri hariç hiçbir maçını izlemeyenler gelipte burada şu sporlarda lideriz , şampiyonuz demesinler ancak kendilerini kandırırlar.
şu lafı bana diyosan eğer çok yanlış kişiye söylemiş olursun
Ben genel olarak şu branşta lideriz şu branşta Galatasaray'ı yendik diyenlere söylüyorum. Bu ülkede üzülerek söylüyorum ki çok az kişi voleybol ve amatör sporlar ile ilgileniyor. Fenerbahçe Avrupa şampiyonu olmuştu sanırım voleybol'da bu sene gereken ilgiyi görmedi kesinlikle. Bu yüzden diyorum ki asıl ilgiyi gören sporlar erkek basketbol ve futboldur.
yanlış düşünüyorsun
geçen gün çanakkalede arkasspor fenerbahçe grundig erkek voleybol maçı vardı tribünler fulldu
edit. şampiyon olmuştuk