1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    türkiye liginde son 10 yıla bak ilk 2 ıraya kim abone olmuş

Bayan basketbol takımından voleybol takımından 2 isim sayamayan insanlar yada Galatasaray derbileri hariç hiçbir maçını izlemeyenler gelipte burada şu sporlarda lideriz , şampiyonuz demesinler ancak kendilerini kandırırlar.

şu lafı bana diyosan eğer çok yanlış kişiye söylemiş olursun
    Ben genel olarak şu branşta lideriz şu branşta Galatasaray'ı yendik diyenlere söylüyorum. Bu ülkede üzülerek söylüyorum ki çok az kişi voleybol ve amatör sporlar ile ilgileniyor. Fenerbahçe Avrupa şampiyonu olmuştu sanırım voleybol'da bu sene gereken ilgiyi görmedi kesinlikle. Bu yüzden diyorum ki asıl ilgiyi gören sporlar erkek basketbol ve futboldur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Ben genel olarak şu branşta lideriz şu branşta Galatasaray'ı yendik diyenlere söylüyorum. Bu ülkede üzülerek söylüyorum ki çok az kişi voleybol ve amatör sporlar ile ilgileniyor. Fenerbahçe Avrupa şampiyonu olmuştu sanırım voleybol'da bu sene gereken ilgiyi görmedi kesinlikle. Bu yüzden diyorum ki asıl ilgiyi gören sporlar erkek basketbol ve futboldur.
    Daha ne yapsınlar. Havaalanında karşılandılar. Trabzonspor maçında önce kupa ile çimlerde yürüdüler tüm taraftarlar "Armanın gururu sarı melekler" diye tezahürat yaptı. Var mı stadında Voleybol takımı için pankart açan başka kulüp?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Biz gereken ilgiyi gösteriyoruz da medya gereken ilgiyi göstermiyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Biz gereken ilgiyi gösteriyoruz da medya gereken ilgiyi göstermiyor.
    Engin cevabı doğru vermiş.

Bende bir şey eklemek istiyorum size göre galatasarayın başarılı olduğu branşlar ilgi görmüş oluyor nedense ama spor dünyası sadece "futbol" ve "erkek basketbol" etrafında dönmüyor ki zaten erkek basketbolda son 4-5 senede 3-4 şampiyonluğumuz var. Bayan baskette son 7 seneydi sanırım erkek voleybol takımı 3 kupa aldı bir tek bayan voleybol takımımız mevcut sistemin kurbanı oldu.

Daha 2 yıl öncesine kadar size göre erkek basketbol bile ilgi görmez iken galatasaray euroleague gidince değerlendi heralde
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Mesaj Yetkileri