Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
43. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

28 65.12%
  • Berabere biter

5 11.63%
  • Beşiktaş kazanır

10 23.26%
Sayfa 3 / 11 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 310 sonuç

Konu: [SF Şampiyonluk 3. Hafta] Fenerbahçe - Beşiktaş

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Fenerbahçelilere hak veriyorum tepkilerinde. Kendileri de söylüyor, tepkimiz alınan karara değil zamanlamaya diye. Bu açıdan haklısınız. MAA yönetimine laf söylerken, ondan şikayet ederken daha beteri geldi. Sanırım, diğer takım taraftarları 8 yıl boyunca bizim neler çektiğimizi şimdi çok daha iyi anlıyordur. Emre'ye verilen ceza minimum 3 maç olmalıydı, fakat 2 maç verip tedbir kararı koyarak günah çıkardıklarını düşünüyorum. İşi iyice yüzlerine gözlerine bulaştırdılar.

Maça gelince, Emre sezon sonu gönderilecek diye düşünüyorum. Onun yokluğu Cristian da form tutmuşken etkilemez F.Bahçe'yi. Alex ve Sow'un yokluğu ise, bizim avantajımız olacak. Takımda Almeida dışında önemli bir eksik yok. Bir de sebebinin sözleşme yenilemeyip başka bir takımla anlaştığını düşündüğüm Sivok 11'de olmayacak. Dün gece yazdıklarım aynen geçerli. Sahaya kim çıkarsa çıksın, elinden geleni yapsın, galibiyet için uğraşıp bir şeyler yapmaya çabalasın o da yeter. Şu aşamada görmek istediğim tek şey, kazanma hırsı.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Caner ve Stoch bugün çok etkili olacak diye düşünüyorum.Özellikle Stoch maçın adamı olur.Rakip BJK açısından Quaresma eğer maça nasıl başlarsa öyle gider.Quaresma'nın performansı çok önemli.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

#FenerGolGolGolikiKupaGeliyor

TT yaparsak güzel olur..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emre'ye 2 maç ceza verilmesi başlı başına komediydi şimdi onu ötelemeye çalıştılar işte bu kadar basit.

Aynı hassasiyeti Fernandes sezonun ikinci yarısındaki iki derbide de sudan sebeplerle takımdan ayrı tutulurken gösterseydiniz keşke.

Neyse polemiğe de girmek istemiyorum açıkçası. Ancak Fenerbahçeli arkadaşların Sow-Emre-Alex şeklinde takımın kilit üçlüsünün oynayamayak oldukları halde galibiyetten bu kadar emin olmaları enteresan geliyor bana açıkçası. Karşınızdaki Beşiktaş yani.

Ben en kötü beraberlik diyorum. Quaresma biraz gününde olsa Ziegler'in tarafını otoban yapar.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

beşiktaş bu akşam ve gelecek hafta kaybederse taraftar komaya girer.süper finalde dörtte sıfır olmaz herhalde.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

maçta bu akşam oynarsa mustafa ön plana çıkabilir.beşiktaş'ın yabancılar çok ruhsuz.onlar biraz özverili oynarlarsa yenebilir beşiktaş. Yoksa bir uzun şut,bir kontra derken fener alıp geçer maçı
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Emre'ye 2 maç ceza verilmesi başlı başına komediydi şimdi onu ötelemeye çalıştılar işte bu kadar basit.

Aynı hassasiyeti Fernandes sezonun ikinci yarısındaki iki derbide de sudan sebeplerle takımdan ayrı tutulurken gösterseydiniz keşke.

Neyse polemiğe de girmek istemiyorum açıkçası. Ancak Fenerbahçeli arkadaşların Sow-Emre-Alex şeklinde takımın kilit üçlüsünün oynayamayak oldukları halde galibiyetten bu kadar emin olmaları enteresan geliyor bana açıkçası. Karşınızdaki Beşiktaş yani.

Ben en kötü beraberlik diyorum. Quaresma biraz gününde olsa Ziegler'in tarafını otoban yapar.
    q7 o vucudla hiçbirşey yapamaz çok kilolu

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sow bu takımda sezon başından beri olsa eyvALLAH dicemde, adam geleli daha yarım sezon oldu o gelmeden bu gemi öyle veya böyle yürüdü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Sow bu takımda sezon başından beri olsa eyvALLAH dicemde, adam geleli daha yarım sezon oldu o gelmeden bu gemi öyle veya böyle yürüdü
    Geldikten sonra yaptığı katkıyı gözardı ediyorsan birşey diyemem Serhatım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    q7 o vucudla hiçbirşey yapamaz çok kilolu
    Kafaya koysa çok şey yapar emin ol kardeşim

Ama adamda futbol isteği kalmamış.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Kafaya koysa çok şey yapar emin ol kardeşim

Ama adamda futbol isteği kalmamış.
    Futbol istegi var ama taraftarlariniz o kadar cok kufur ediyorki adama.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Aynı bizim Özer'e yaptığımız gibi adamı futbola küstürüyoruz gerçi o da bir türlü beklenen performansı sergileyemiyor.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Vallahi güldürdün beni Arif

En kötü zamanlarında dahi takım sahaya çıktığında tribüne çağırılan ilk isim oldu Q7 , her zaman arkasında durduk O'nun. Son zamanlarda ipin ucunu kaçırdı biraz ama yine de bahsettiğin gibi bir olay hiçbir zaman yaşanmadı , yaşanmaz da.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Vallahi güldürdün beni Arif

En kötü zamanlarında dahi takım sahaya çıktığında tribüne çağırılan ilk isim oldu Q7 , her zaman arkasında durduk O'nun. Son zamanlarda ipin ucunu kaçırdı biraz ama yine de bahsettiğin gibi bir olay hiçbir zaman yaşanmadı , yaşanmaz da.

biliyorum aga Q7 ye alkislar falan oluyor ama sonra yerini kufurlere birakiyor o alkislar falan

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Tayfur Havutçu bu maçta 2 forvet denese bence iyi olur yahu Pektemek tek forvette etkisiz kalıyor...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

q7 konusunda anil luque'ye katılıyorum , adam beşiktaş'ı umursamadığında dahi adamı desteklediler , yanlış yaptılar hatta bana göre ama q7'nin gördüğü desteği kimse görmedi bugüne kadar.

Nesil
    2006

Saat 17.00 TFF karar açıklayacak, o karara göre maç sonucu değişir. Ama bunu baz almazsak ben fark bekliyorum Fenerbahçe'den tabii ki bu derbi, geçen hafta Fenerbahçe nasıl iki kere gelip yendiyse Beşiktaş'da aynsını yapabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Saat 17.00 TFF karar açıklayacak, o karara göre maç sonucu değişir. Ama bunu baz almazsak ben fark bekliyorum Fenerbahçe'den tabii ki bu derbi, geçen hafta Fenerbahçe nasıl iki kere gelip yendiyse Beşiktaş'da aynsını yapabilir.
    kararın maçtan sonra açıklanacağı konuşuluyor. benim anlamadığım günler çuvala mı girdi yarın açıkla, ne bu stres !
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    kararın maçtan sonra açıklanacağı konuşuluyor. benim anlamadığım günler çuvala mı girdi yarın açıkla, ne bu stres !
    Aynen aylardır beklenmiş, böyle bir karar maç öncesi açıklanması her şeye gebe.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Olurda iyi bir karar çıkarsa Fenerbahçe için(Ben öyle bekliyorum) o gazla farka bile gidebilirler.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Olurda iyi bir karar çıkarsa Fenerbahçe için(Ben öyle bekliyorum) o gazla farka bile gidebilirler.
    İşte o bile belli olmaz, bu güne kadar bu hırsla oynayan bir takımdı Fenerbahçe belki oyuncular rahatlayacaktır veya tam tersi de çok değişik sonuçlara neden olabilir, futbolcular ceza durumunda hırs yapıp son kez kendilerini göstermek isteyebilirler. Çünkü ceza durumunda Fenerbahçe ligden çekilecek.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Tayfur Havutçu bu maçta 2 forvet denese bence iyi olur yahu Pektemek tek forvette etkisiz kalıyor...
    Beşiktaş'ta çift forvet oynatmaya yasak getirilmiş olsa gerek. Elimizde Mustafa Pektemek gibi ilerde top tutan bir forvet varken gelen her hoca çift forvet oynatmamakta ısrar ediyor. Çakma dizilişlerle sezonu tamamlamak üzereyiz ha gayret.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Tam olarak ne açıklanacak ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Tam olarak ne açıklanacak ?
    Fenerbahçe ve Trabzonspor'un cezaları.

Kararın bugün açıklanacağı kesin mi ki ? Hiçbiryerde göremedim bununla ilgili bir haber.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

3-0 alırız. Goller Alex, Stoch, Semih(2. Yarı girip atar)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    3-0 alırız. Goller Alex, Stoch, Semih(2. Yarı girip atar)
    Alex çok iyi oyuncu eyvallah ama kadroda yokken gol atacak kadar değil sanki

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ruhu yeter.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Alex çok iyi oyuncu eyvallah ama kadroda yokken gol atacak kadar değil sanki
    Yapar mı yapar Tek yapmadığı o kaldı sanırım.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Emre'ye verilen ceza konusunda değil tepki, Emre'ye 4 maç 8 maç da ceza verebilirlerdi, onun tartışması, yeri burası değil, burada cezanın verilme zamanı tepki gösterilen.

Oyuncu cezasını tamamlamış, maça hazırlanıyor ve maçtan 1 gün önce böyle bir şey açıklanıyor, üstelik Zokora başvurusunu 9 gün önce yapmışken üstelik cumartesi günü acil toplanarak karar alınıyor.

Bunu diğer hiç bir ceza ile karşılaştıramayız, neden 3 değil 2 ya da 5 olayı değil bu, umarım anlatabilmişimdir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 3 / 11 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri