Volkan'ın dizi...
![]()
Volkan'ın dizi...
![]()
Tayfur Hoca bu takıma katkısı ''0''.Gelecek sezon yine takım başında olursa canı gönülden sevdiğim Beşiktaş'ımı desteklemeyeceğim.Yazık ya Egemen gol atmış adam sevinmiyor bile yazık yahu.Roland Koch yedek kulübesinden kalktı sevindi Tayfur sadece 2 alkış yapıyor.Veli gibi gerekesiz bir adamı çıkartmamakta ısrar ediyor, kulübede Aurelio var çıkar al onu.
Dediğim gibi Tayfur seneye kalırsa şampiyon yapsa bile takımı S-E-V-İ-N-M-E-Y-E-C-E-G-İ-M..!
Volkan devam etmek ile hata yaptı bence. Yara kötü görünüyor. Umarım sezonu kapatmıştır![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Bu arada ceza gelmeli diyenler bu tip durumlarda bizzat bir kulüp tarafından "münferit" kavramı icat edildiğini bilmiyor galiba. O olaydan biz de yararlanmalıyız.
Volkanin yaptigi ayip edunun ozrunu kabul etmemis bunuda geçtim cok buyutuyorlar bu bir pozisyon edu orda gol atmak için var volkanda kalesini korumak icin var ama oldu boyle bir olay iste yapcak birsey yok.
küfrettiğini itiraf eden Rüştü ceza alacak mı merak ediyorum.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Volkan'ın bacağının resmini önizlemeli olarak değilde link olarak eklersen sevinirim. Çok kötü oluyor içim gördükçe.
Hakemle küfürleşmeye muhabbeti sahada yapıp kırmızı kart görmediğine göre biraz zor görünüyor : ) Ayrıca burada dudak okuma uzmanı arkadaşlarımız vardı, izlemişlerse eminim farketmişlerdir, Veli'nin 2 hakemin gözünün içine baka baka sesli bir şekilde Semih'e küfredip maça devam etmesi yine takdir gerektiren durumlardan biriydi.
...
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Semih'e diyecek laf bulamıyorum. Her pozisyon kendini yere atmak mı dersin rakibinin boğazını sıkmak mı... Olay ayağının dibinde olan yan hakemi Semih'i attıramamasına zaten hiç bir şey diyemiyorum. Böyle bir şey yok.
7
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bende sahaya giren taraftar yüzünden, Fenerbahçe ceza alacak mı , merak ediyorum.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Darısı İnönü'de kazanmamıza.
Bence Fenerbahçe'nin tek merak ettiği yarın TFF'den gelecek açıklama ve cuma günü mahkemeden çıkacak karar, PFDK maçı kazandık diye Emre'nin tedbirini devam ettirecektir + yeni tedbirlere hazırlıklı olmak gerek ayrıca o sahaya atlayan 1 kişinin cezasını mutlaka kesecektir içiniz rahat olsunSahaya çıkacak 11 kişi elimizde kalana kadar mücadele devam edecek öyle veya böyle son 4 maç (bizim açımızdan)
...
Eleman guvenligi devirmis
![]()
tebrikler fenerbahçeçekirge ikinci sıçrayışı da yaptı.bakalım daha ne kadar sürecek bu.beşiktaş'ta yabancıların katkısı sıfır diye kızıyordum ama tayfur'un bu akşamki yönetimini daha doğrusu yönetemeyişini görünce şaşırdım
fenerbahçe kalecisi volkan'ın kafa hala dünkü maçta kalmış,trabzonspor'a sallıyor.maçı kazandıktan sonra bu hareketleri yapması kolay.beşiktaş puanı kapsa maç sonu acaba aynı şekilde övecek miydi volkan efendi beşiktaş'ın mücadelesini?
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Anlaşıldı yine konuşacak bir şey buluşsunuz galibiyetimiz dısında. Ayrıca; Cihan bana kalırsa futbol bölümü yoneticisiysen senin böyle mesajlar atmamalı gerekir.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Yine geriden gelip kazandık.Böylesi daha iyi takım daha çok gaza geliyor kendine güveni artıyor.Kaldı 4 maç 4te4 yapıp başkana çifte kupayı verin.Haydi Kanarya !
"Buradan Egemen abiye teşekkür ediyorum' diyordu Volkan Şen, Bursa şampiyon olduğunda... buradan bizde teşekkür edelm egemen abiye![]()
Cihan bazı yorumların inan çok gereksiz. Ya düşünmeden yazıyorsun ya da boşver ben çıkıntılığımı yapayım da gerisini salla diyorsun. Neyse böyle devam et.
Maç hakkında söylenecek fazla şey yok. Kazanan Fenerbahçe'yi , yardımını esirgemeyen Halis'i ve birşeyler vermeye çalışan Fernandes , Egemen , Ernst Kartal 3lüsünü tebrik ediyorum.