Sayfa 144 / 578 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244 ... SonSon
4,291 ile 4,320 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

PFDK Kararları - 26.04.2012

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 26.04.2012 tarih ve 103 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar aşağıda belirtilmiştir.

1- GALATASARAY A.Ş.'nin, 22.04.2012 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş. - FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş. hakkında çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle sevk yapılmış ise de isnat olunan ihlalin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA,

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Normal karar.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ağızlarına biber sürselermiş daha iyi olurmuş
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Küfür yok, olay yok ama sevk yapılmış, enteresan...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Televizyona yansımayan küfürler vardır belki ? Her şey yansımıyor televizyona maçtan önce maçtan sonra olabilir yada yayıncı kuruluşun sesi kıstığı bir anda olabilir.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Son yılların en olaysız derbisiydi kendi evimizde mağlup olmamıza rağmen. Efendi gibi dünya çapında kareografimizi yaptık takımı destekledik, yenildik geldik Uzatılacak bi şey yok ne 5000 TL, Galatasaray'ı batırır ne de saha kapatma almamamız bizi şampiyon yapar.

7. Default

Benim asıl merak ettiğim konu PFDK topladığı bu paraları ne yapıyor

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Personel maaşı işte naparsın onlarınki de karın tokluğu

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Özledik be şu görüntüyü İnşallah bu sezon bitecek şampiyonluk hasretimiz.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Televizyona yansımayan küfürler vardır belki ? Her şey yansımıyor televizyona maçtan önce maçtan sonra olabilir yada yayıncı kuruluşun sesi kıstığı bir anda olabilir.
    İlla olacak diyorsun yani
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bir şey daha eklemek istiyorum Hakan Balta futbolu bırakana kadar Galatasaray'da kalır inşallah çünkü duruşu tavrı hareketleri falan çok yakışıyor takıma,son yıllarda oyun olarak pek iyi değildi ama bu yıl takımla birlikte yükselen bir grafiği var.Takımda böyle eski oyuncular doğru düzgün kalmadı bir de o var ondan dolayı istiyorum kalmasını.Sabah sabah Galatasaray sevgim tavan yaptı Bugün güzel bir galibiyet de alırsak coşarım.Ve Oğuzhan kaçar...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    İlla olacak diyorsun yani
    Olmamışta olabilir tabiki ama durduk yere ceza verilcek değil zaten cezaya ceza demeye bin şahit ister 5000 lira nedir ki klüpler için Benim anlatmak istediğim televizyona yansımayan bir anda olmuş olabileceği
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Galatasaray-Fenerbahçe maçının ardından Fenerbahçeli futbolcularla sevinç yaşadığı için tepki gösterilen Lig TV muhabiri Loran Vayloyan:

"Kendi isteğimle bir süre işimden ayrı kalıp dinlenmemin en doğru karar olduğunu düşünmekteyim."

Loran Vayloyan'ın açıklaması şu şekilde:

22.04.2012 tarihinde Türk Telekom Arena’da oynanan Galatasaray – Fenerbahçe maçı sonrasında yaşanan olaylarla ilgili; Maçın bitimi ile birlikte bir kulüp çalışanı ile anlık gelişen “çak” hareketi, çok insanı bir tepki olmakla birlikte an itibariyle doğru olmadığını, her fırsatta tüm şirket içi amirlerimle ve telefonla görüştüğüm herkesle paylaştım. Bunun sonrasında gelişen olay maalesef çok ciddi bir yanlış anlamadan kaynaklanmıştır.

Lig TV’de görev yaptığım 2 yıl boyunca gitmiş olduğum 100’e yakın maçta, saha içinde, karma alanda, çıkış tünellerinde benzer bir olay kesinlikle yaşamadım.

Olayın ertesi günü bazı gazetelerde belirtildiği şekilde aşırı bir sevinç hareketi yapmam, küfür etmem, argo bir kelime kullanmam, futbolcularla birlikte galibiyeti kutlamam gibi bir durum kesinlikle söz konusu değildir.

Karşılaşma sonrasında takibi ile yükümlü olduğum Fenerbahçeli futbolcuları yaşanan sıkıntı nedeniyle sadece “röportaj alanında” gördüm. Hiçbiri ile maç sonu yayın dışında sevinç yaşamak bir yana tek kelime diyalogum dahi olmamıştır.

Pazartesi gününden bu yana gerek şahsım gerek kurumumun bu tip asılsız haberlere maruz kalmasından dolayı duyduğum üzüntüyü belirtmekle birlikte, yanlış anlaşılmamdan kaynaklanan bu durum için çalıştığım kurumumdan ve kamuoyundan özür dilerim.Yaşamış olduğum psikolojik sıkıntı nedeniyle de, kendi isteğimle bir süre işimden ayrı kalıp dinlenmemin en doğru karar olduğunu düşünmekteyim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Galatasaray-Fenerbahçe maçının ardından Fenerbahçeli futbolcularla sevinç yaşadığı için tepki gösterilen Lig TV muhabiri Loran Vayloyan:

"Kendi isteğimle bir süre işimden ayrı kalıp dinlenmemin en doğru karar olduğunu düşünmekteyim."

Loran Vayloyan'ın açıklaması şu şekilde:

22.04.2012 tarihinde Türk Telekom Arena’da oynanan Galatasaray – Fenerbahçe maçı sonrasında yaşanan olaylarla ilgili; Maçın bitimi ile birlikte bir kulüp çalışanı ile anlık gelişen “çak” hareketi, çok insanı bir tepki olmakla birlikte an itibariyle doğru olmadığını, her fırsatta tüm şirket içi amirlerimle ve telefonla görüştüğüm herkesle paylaştım. Bunun sonrasında gelişen olay maalesef çok ciddi bir yanlış anlamadan kaynaklanmıştır.

Lig TV’de görev yaptığım 2 yıl boyunca gitmiş olduğum 100’e yakın maçta, saha içinde, karma alanda, çıkış tünellerinde benzer bir olay kesinlikle yaşamadım.

Olayın ertesi günü bazı gazetelerde belirtildiği şekilde aşırı bir sevinç hareketi yapmam, küfür etmem, argo bir kelime kullanmam, futbolcularla birlikte galibiyeti kutlamam gibi bir durum kesinlikle söz konusu değildir.

Karşılaşma sonrasında takibi ile yükümlü olduğum Fenerbahçeli futbolcuları yaşanan sıkıntı nedeniyle sadece “röportaj alanında” gördüm. Hiçbiri ile maç sonu yayın dışında sevinç yaşamak bir yana tek kelime diyalogum dahi olmamıştır.

Pazartesi gününden bu yana gerek şahsım gerek kurumumun bu tip asılsız haberlere maruz kalmasından dolayı duyduğum üzüntüyü belirtmekle birlikte, yanlış anlaşılmamdan kaynaklanan bu durum için çalıştığım kurumumdan ve kamuoyundan özür dilerim.Yaşamış olduğum psikolojik sıkıntı nedeniyle de, kendi isteğimle bir süre işimden ayrı kalıp dinlenmemin en doğru karar olduğunu düşünmekteyim
    Benim anlamadığım NTVSpor spikeri kaç kere Bayan Voleybol maçlarında gidip GS takımı ile sevinç yaşadı. Bayan Basketbol'da olabilir tam emin değilim. Hem de derbi maçlarında yaptılar bunu. Ama hiç bu kadar büyümedi olay.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by DisCo View Post

bu kısım dogruysa ben de birşey bilmiyorum
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bu tarz konularla ilgili kesin yargılar verilemez. Sadece temenniler iletilebilir.

Bir takıma gönül vermiş kişiler tüm halkı ilgilendiren makamlarda olabilirler, bu takımları savunabilirler, sevincini yaşayabilirler hatta kendisinin de dediği gibi insani bir çak hareketi yapabilirler.

Yapması kesin yanlıştır değil yapmasa daha iyi olurdu denebilir. Olayın özeti budur.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

ultrAslan zaten maçtan sonra açıklama yapmıştı. Kendi isteğiyle yapsın bakalım biraz tatil
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

kareografinin yapimini verdi ligtv muhtesem gerçekten

http://www.ligtv.com.tr/haber/iste-k...n-perde-arkasi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Süper Final 5. haftada Galatasaray-Beşiktaş ve Trabzonspor-Fenerbahçe maçları aynı gün ve aynı saatte başlayacak

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yerinde bir karar.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

efsane sozlere bakiyordum birde ne goreyim

"Cannavaro’dan iyi olmamak için hiçbir neden yok"
    Gökhan Zan

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Neden,sonuç hiçbiri yok zaten.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by byariff View Post
    efsane sozlere bakiyordum birde ne goreyim

"Cannavaro’dan iyi olmamak için hiçbir neden yok"
    Gökhan Zan
    bu cümleyi kurmak için acaba ne kadar düşünmüş

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Geçen haftaki derbi konusu kapatılmış, 1-2 cümle yazmak istiyorum.

Futbolun adaleti yok cümlesi etrafında toplanmış herkes ben sizin gibi düşünmüyorum. Mağlubiyetin suçlusu Fatih Terim'dir. Böyle düşünme sebebimse, beraberlik bize yetecekken takıma kontrolsüz hücum yaptırmasıdır.

Yediğimiz ilk gol Fenerbahçe'nin güzel organizasyonu ve Emre Çolak'ın uyuması sonucu geldi. Golden önce ve sonra bir çok pozisyon var biz mi atamadık Volkan mı çıkardı bilemiyorum sonuçta gol olmadı öyle yada böyle. Skoru 1-1'e ancak duran toptan getirdik ki bunda da Volkan çıkarabilirdi müdahalesi var. İşte o dakikadan sonraki 10 dakikalık periyot çok kritikti, önce Aydın kaydı dokunamadı, sonra gelişine vurdu olmadı. Bizim sonrasında biraz daha sakin olmamız gerekti, kazanmak zorunda olan taraf biz değildik. Yediğimiz ikinci gole sinir oluyorum ben hala, volkan pası veriyor bizim sahamızda sadece Semih ve Ujfalusi var, iki pasta gol yiyoruz. Ne gerek var o kadar önde oynamaya, işi bitirelim derken rakibi iyice ortak ettik.

Teknik direktörlerin mücadelesini Aykut Kocaman kazandı ve şahsen beni şaşırttı.

Şampiyonluk düğümü son maçta çözülecek gibi, iki takım da puan kaybı yapmaz son maça kadar. Bence şansımız oldukça azaldı, nasıl oynarsak oynayalım Kadıköy'de kazanamıyoruz gerçi bu sefer beraberlik de yetebilir ama bu da çok düşük bir ihtimal.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Siz teşvik primiyle maç alın,sonra gelin burda 9 puan fark atın takımlara.Yazık Cimbom kümeye! PFDK'ya sevk edilmişiz,hayırlı olsun
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Büyük Galatasaray Taraftarı

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

türk futbolunun onuru için

bu yürüşüyü bursa yapsa anlarımda gs nin yapması biraz manidar olmuş

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    türk futbolunun onuru için

bu yürüşüyü bursa yapsa anlarımda gs nin yapması biraz manidar olmuş
    Türk Futbolunun onuru yapması gerekiyor bu yürüyüşü o yüzden de biz yapıyoruz zaten.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

o zaman size onurunuzla beraber iyi yürüyüşler

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yürüyüş çok gereksiz, biz niye bu sürece illa ki dahil oluyoruz ki. Taraftar bu sezon çok iyiydi, bu yürüyüş falan saçma. İki maçımız içerde biz desteklemeye baksak daha iyi olur...
    Last edited by uAburak89 : 30.Nisan.2012 at 15:23

Mesaj Yetkileri