Aynı Tarife Olsun

Bursasporumuz hazırlık döneminde Nevşehir kampında bıraktığı hazırlık maçlarına bu defa Bursa'da taraftarının önünde Galatasaray ile devam ediyor.

Timsahlar 2 yıl ara verdiği süper lige Pazar günü saat 20:00’de Bursa Atatürk Stadında Galatasaray maçı ile merhaba diyecek.Geçtiğimiz yıl Galatasaray'ı 2-0 yenerek sezona fırta gibi başlayan Bursasporumuzadan yine aynı tarifeyi bekliyoruz.

2005-2006 sezonunun Lig A şampiyonu Bursaspor Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile, lig öncesi en ciddi karşılaşmasını yapacak.

Haydi Bursa, Haydi Bursaspor, Haydi Bursaspor taraftarı... Show TV den canlı yayınlanacak olan karşılaşmadan tüm Türkiye'ye BURSASPOR'UMUZUN BÜYÜKLÜĞÜNÜ bir kez daha gösterelim...

Telsiz maça doğru

Süper Lig'le birlikte her yönüyle yenilenmiş süper bir statla girmeye hazırlanan Bursaspor'da, şimdilerde Türkiye'ye örnek olacak bir projeyi hayata geçirmek için düğmeye basıldı. Yeşil Beyazlı kulübün tesislerden sorumlu yöneticisi Haluk Özkıyıcı, Atatürk Stadı'nı Bursaspor taraftarına yakışır hale getirmek için gece gündüz çalıştıklarını belirterek, "Geçen sezon maraton tribündeki tel örgüleri kaldırdık. Şimdi de tüm statdaki telleri kaldırmayı düşünüyoruz. Benim tarafımdan yürütülen projeyle ilgili çalışmalarımız son aşamada. En kısa sürede başkanımız Levent Kızıl ile yönetime sunaraka düşündüklerimizi hayata geçirmek istiyoruz" dedi.

DENİZLİ'DEN SONRA BURSA
Yönetimde kabul edilmesi durumunda emniyet teşkilatıyla da görüşüp yeni sezonda telleri olmayan bir statda mücadele etmeyi arzuladığını kaydeden Özkıyıcı, "Ben gerçek taraftarımıza güveniyorum. Stadımıza 18 bin biletli girebiliyor. Ben bunların 17 bin 900'üne inanıyorum. Bir kaç kişi taşkınlık yapabilirr ama bunlar bizi kesinlikle yıldıramaz. Bu konuda başta taraftarımız ve medyanın bize yardımcı olması gerekiyor. İnşallah, Denizli'den sonra biz de bu projeyi gerçekleştiririz. Türkiye'ye örnek olmamız gerekiyor" diye konuştu.

GİRİŞLER RAHATLAYACAK
Statdaki diğer çalışmalar hakkında da bilgi veren Haluk Özkıyıcı, şunları söyledi: "Kapalı tribün gerçekten çok güzel bir görüntü kazanıyor. Ayrıca, maraton tribünü kapılarındaki yoğunluğu azaltmak için çocuk tribünü ile açık kalearkasındaki telleri kaldırıp, oradaki kapılardan da giriş sağlayacağız. Lige kadar sorun yaşanan kapılara ek turnikeler koyacağız. Ayrıca, sponsor bulabilirsek kapalı tribüne loca yapılacak. Sezon açılışında bazı ufak tefek aksaklıklar yaşanabilir, bunun için de hoşgörü bekliyoruz. Ancak lige tam kapasiteyle gireceğiz."

Kaynak:Bursa Hakimiyet (nk)

Meşaleler Serbest !

Bursaspor başkanı Levent KIZIL Bursasporum.com' a yaptığı açıklamada Galatasaray ile yapılacak açılış maçında sahaya atılmamak şartı ile meşalelerin serbest olduğunu, meşalelerin sahaya atılması durumunda atan kişilerin kameralar aracılığı ile tespit edilip ilgili karar çerçevesinde cezalandırılacağını bildirdi.