Gördük biz görüceğimizi sen rahat ol
Yıllardır her şeye bahane olarak kullandığınız her şeyden sonra ama bizim Uefa kupamız var dediğiniz için artık "geyik" olmuş durumda
Ayrıca bu kupadan size ne diyorsun ya. Sonra gelip avrupada galatasarayı desteklemiyorlar diyorsun kendin ile çelişiyorsun. O kupayı kazanan bir Türk takımıysa o kupa beni de ilgilendirir ha seni ne ilgilendirir diyorsan o zaman galatasarayın avrupada maçlarıda beni ilgilendirmez kazanmasını istemem olay budur yani![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Güzel kardeşim mağlum yıllardır internet var sosyal ağlar var gerek Facebook olsun gerek Twitter olsun gerek ise reel yaşantıdan yüz yüze konuştuklarımız olsun. Buralarda böyle şeyler konuşuluyor ki biliyoruz. Sizin bahaneniz diye sadece galatasaraylılar bilir galatasaraylı olmayan bilemez diye bi kural mı var ? Nasıl sizden iyi bilirmişim gördüklerimi söylüyorum ben kafamdan uydurmuyorum yani. Kafamdan uydursam bunu sadece ben söylerdim binlerce onbirlerce kişi söylemezdi![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
O dediğin yerlerde takılmadığım için yanıldığını rahatlıkla söyleyebilirim ama senin buraya attığın yorumların %90'ı Webaslan gibi sitelerden olabilir çünkü hep körü körüne yazıyorsun.
Ayrıca antik kuntik dediğin şeyler Fenerbahçe'nin en büyük taraftar siteleri kimse gelip burada webaslana vs. öbür sitelere laf etmiyor iken sözlerinize dikkat etmenizi rica ederim.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz