Beyler küme düşüyoruz galiba ah şikeci Galatasaray![]()
Beyler küme düşüyoruz galiba ah şikeci Galatasaray![]()
Bu yürüyüşü yapmayı hak eden takım Fenerbahçe![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu'ndan Önemli Açıklama
Türkiye Futbol Federasyonu’nun bugün açıkladığı kararlar, kamuoyu vicdanında büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştır. Bu kararlar Türk kamuoyunun zekâsıyla alay etmek, adalet duygusunu hiçe saymak ve uluslararası kuralları görmezden gelmektir.
TFF bu tutumuyla Türk futbolunu telafisi mümkün olmayan bir çıkmaza götürmektedir.
Başından itibaren Galatasaray’ı şike çamuruna bulaştırma çabası ve “bu sürece Galatasaray’ı da dahil edebilirsek işin içinden daha kolay çıkarız” zihniyeti bugün somut biçimde ortaya çıkmıştır.
Bu durum açıkça göstermektedir ki, TFF yönetimi artık Türk Futbolunu temsil eden, haklarını savunan, futbolumuzu ileriye götürmeye çalışan bir organ olma niteliğini kaybetmiştir.
Galatasaray Spor Kulübü bu nedenlerle TFF yönetiminin Türk futboluna daha fazla zarar vermeden derhal istifa etmesinin zorunlu olduğuna inanmaktadır.
27 Ocak tarihli TFF Genel Kurulunda büyük bir çoğunlukla alınan 58. maddenin değiştirilmemesi yönündeki kararının hiçe sayılmış olması etik kuralların ne denli benimsendiğinin açık bir göstergesi olup, en üst organı olan Genel Kurul kararının aksine hareket etmekle TFF yönetimi daha da ağır maddi ve manevi sorumluluklar almış ve ülke futbolu adına çok büyük riskler altına sokulmuştur.
Tekrar belirtmekte yarar görmekteyiz : Galatasaray Spor Kulübü olarak bugüne kadar hiç bir kulübün, hiç bir şahsın cezalandırılması ya da verilecek cezanın şu ya da bu şekilde olması yönünde ne açık, ne de kapalı kapılar ardında bir talebimiz olmamıştır. Arkasında durduğumuz ve taviz vermeyeceğimiz tek ilke, sürecin adil, hukuka uygun ve inandırıcı biçimde yönetilmesi, futbolumuz adına kamu vicdanının tatmin olacağı kararların alınması yönünde olmuştur. Ancak bugüne kadar sabır ve iyi niyetle izlediğimiz süreçte gelinen nokta ne yazık ki, gerçeklerin “halı altına süpürülmesinden” başka bir sonuç doğurmamıştır.
Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu olarak tüm camiamızın ilk günden itibaren sürdürdüğü soğukkanlı duruşundan taviz vermeyeceğine, herhangi bir provokasyona alet olmayacağına inancımız tamdır.
Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu
Galiba Sabri'yle 4 yıllık sözleşme imzalanmış.
auvvvsüper haber
![]()
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
http://www.galatasaray.org/futbol/fl...aber/13346.php
antremandaki son fotoğrafın aşkına![]()
Galatasaray-Trabzonspor maçını Tolga Özkalfa Yoneticek
Maçta 58.dakikada iki takımdan da topa dokunulmaması isteniyor twitterda![]()
Bende onu demeye girdim. #58incidakikatopadokunma.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Millet zincir olmuş siz nelerle uğraşıyorsunuz ya58'de biz dokunalım, 61'de Trabzon
![]()
Cihan Ekrem Çetin @CihaNedvedmania
#58incidakikatopadokunma @ufuk_ceylan @semihkaya_26 @sercanyildirim9 @Eboue_27 @MusleraOfficial @TomasUjfa @_FelipeMelo_ @UnalBasgan
Hepsine gönderdim![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Böyle bir tepki olursa kalkar ayakta alkislarim.
Sapıttım iyiceGecenin köründe 05-06 yılındaki şampiyonluğun öyküsünü izledim.Artık şampiyon olsak da doyasıya böyle çıldırsak bende bu gece mesailerinden kurtulsam
Her saniye Allah'a dua ediyorum.İnşallah alacağız şampiyonluğu.Böyle içim heyecandan kıpır kıpır,kalan 3 maçımızı da kazanıp şampiyon olacağız inşallah.Zaten oynanan oyunda bunu gösteriyor.Final maçlarının takımı Galatasaray,bu finaldende galip çıkacak inşallah.
Benim durum fena,buraya duygularımı dökmezsem patlıyorum ve benim gibi uyanık olanlara iyi geceler diliyorum.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
su an sessiz sakiniz az kaldi azz =)
Şampiyon olacağız ve en önemlisi evimize (Şampiyonlar Ligi) döneceğiz...
[YOUTUBE="iuN8vhrwvw8"]OoOoOoO[/YOUTUBE]
Yarın ki maç ve Beşiktaş maçına gitmek istiytorum tabi bilet kalırsa.
En ucuz bilet ne kadar kale arkadası heralde en ucuz
1. Kategori - 350.00 TL
2. Kategori - 250.00 TL
3. Kategori - 200.00 TL
4. Kategori - 150.00 TL
5. Kategori - 120.00 TL
6. Kategori - 60.00 TL
yeni yapılan bi stat için bence uygun bilet fiyatları 60 lira olan heralde ultraaslanın olduğu yer
Aysal bu isi biliyor. Firsat bu firsat kasayi dolduralim demisler. Yalniz nerdeyse sampiyonlar ligi finali ayarinda fiyatlar, bari kalitesi de o olcude olsa oynanan macin.
Bu arada super final sayesinde kasalari dolduracaklar ama hala bu sistem tu kaka deyip duruyorlar. Tamamen taraftarlara oynadiklari kesin bana gore, bir yonetici daha ne isteyebilir ki. Sadece bu maclardan gelen hasilatla bir yildiz transferi bile yapilabilir mesela.
1. kategoride ne var ki 350 lira süper finalde kulüpler taraftara süper kaz olarak bakıyorlar yazık ya
fiyat yüksek geliyorsa gitmezsiniz beyler adamlar kafanıza silah dayamıyo![]()
bence normal fiyatlar saten o 350 lik 250 lik biletleri alanların durumları bellidir
Maddi durumu kötü olan taraftar maça gidip takımını izleyemiyecek yani ? Pahalı geliyorsa gitmeyin yanlış yorum geldi bana. Bilet fiyatları bence de çok uçuk.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Orduspor maçında 40-50 liraya gittiğim yer 120 olmuş yeni farkettim
1.Kategori çok kral yerde abiYanda tam ortada
İki tarafa da eşit uzaklıkta.Sahaya da yakın.Zaten iki blok sanırım o bölüm.
Fener maçı biletleri bunun iki katıydı sanırım![]()
1. kategori tünelin hemen üstü. İnanılmaz bir yer. Geçen sene ve bu seneki Liverpool maçını oradan izlemiştim. Kombine fiyatları da belli olmuş sanırım.