Premier Lig'de 14.Hafta
Bana göre şampiyonluk adına ligin en büyük favorisi. Genç ve dinamik kadrosuyla ligin tozunu kaldırabilir. Bu deplasmanda tutunmak çok zordu ve biz de kolay olanı yaptık tutunamadık : )
Premier Lig'de 14.Hafta
Bana göre şampiyonluk adına ligin en büyük favorisi. Genç ve dinamik kadrosuyla ligin tozunu kaldırabilir. Bu deplasmanda tutunmak çok zordu ve biz de kolay olanı yaptık tutunamadık : )
...
Premier Lig'de 15.Hafta
Bir kaç haftadır süren kötü performansımız ve kazanamama serimize nokta koyduğumuz bir maç oldu. İyi bir performansla 3 puanın sahibi oluyoruz.
Premier Lig'de Puan Durumu
...
Premier Lig'de 16.Hafta
Fener mağlup olunca oluşan siniri biraz atayım diye oynadım o kadar sinirliyim ki kazandığımız maçtan sonra oyuncularımı fırçaladım
...
Premier Lig'de 17.Hafta
Çok sert bir mücadele oldu, 2 as oyuncumuzu kaybettik, bari kazansaydık değseydi onu da yapamadık, 2 dakika daha dayansaydık ne olacaktı : )
...
Premier Lig'de 18.Hafta
Ver Emenike'ye, Rakip girsin Kemoterapiye : )
...
Premier Lig'de 19.Hafta
Swensea maçını ayın 26'sında oynadık, geçen maçı 28 bu maçı 30, Kısaca 2 günde bir maç yapıyoruz, bu kadar yorgunluk ve sakatlığın üzerine şu maçı 2-0'dan 2-2'ye getirip galibiyeti kaçırmak bile başarı. 2 gün sonra yine maçımız var, Anfield'a gidiyoruz. Hadi Bakalım : )
...
Premier Lig'de 21.Hafta
Liverpool deplasmanından 1 puan çıkarması başarıyoruz yalnız bu sakatlıklarla beraber 5 as oyuncum yok, Şu sıkışık fikstür yüzünden federasyona yürüyüş falan mı düzenlesek ne yapsak : )
Premier Lig'de Puan Durumu
...