Sayfa 310 / 483 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410 ... SonSon
9,271 ile 9,300 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Tekrar yazmak istiyorum. Hukuka göre olması gereken suçlayan tarafın iddialarını ispatlaması zorunluluğudur. Yani tarla muhabbeti benim totemim derse aziz yıldırım ve buna ülkenin büyük bir kesimi inanmasa bile savcılar,polisler bunun yalan olduğunu ispatlayamadığı sürece aziz yıldırım'ın söylediği doğru kabul edilir.

O yüzden fenerbahçe'nin küme düşme, puan silme ya da avrupaya gönderilmeme gibi cezalar alabilmesi için artık davanın son zamanlarına gelinen şu günlerde gerekli olan şeyler şunlar;

1-Kulüp hesaplarında bir anormallik bulunmak zorunda. Bulunamıyor ise; sonraki adıma geçilmeli

2-Aziz Yıldırım veya diğer suçlananların hesaplarında anormallik tespit edilmeli.Bu da boş çıkarsa

3-Her büyük baş adamın gizli kasası olduğu söylenir durur.O halde son seçenek o gizli kasayı bulup,şike için harcamaları onun yaptığı belgelenmek zorunda.

Eğer bu yazdığım 3 maddeden herhangi birini suçlayan taraf ispat edemezse, üzgünüm ama fenerbahçe'li olmayan kardeşlerim dava düşer.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Revolution View Post

Şunu anlamıyorum. İçeridekiler madem suçsuz. İlk etik kurulu mu kör ikincisi mi?
    Çok basit. Savunma.

İlk rapor hazırlandığında sadece iddianame vardı ortada. Ona bakıp bir değerlendirme yapıldı.

Eğer ona doğru dersek, ben de o iddianameye giren Ersun Yanal'ın yardımcısının Karabük yardımcı antrenörü olarak karıştırılıp, Ersun Yanal'ın yardımcısının telefon görüşmesinden şike şüphesi çıkarıldığını söylerim.

Yani savunma işte bu kadar önemli, sen savunmayı dinlemezsen, sadece iddialara bakarsan, bu konuşmaya bağlı olarak Fenerbahçe'yi cezalandırırsın. Ama olayın aslı nedir, isimlerin karışması.

O zaman savunma alınmadan oluşturulan raporun bağlayıcılığı nedir?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Çok basit. Savunma.

İlk rapor hazırlandığında sadece iddianame vardı ortada. Ona bakıp bir değerlendirme yapıldı.

Eğer ona doğru dersek, ben de o iddianameye giren Ersun Yanal'ın yardımcısının Karabük yardımcı antrenörü olarak karıştırılıp, Ersun Yanal'ın yardımcısının telefon görüşmesinden şike şüphesi çıkarıldığını söylerim.

Yani savunma işte bu kadar önemli, sen savunmayı dinlemezsen, sadece iddialara bakarsan, bu konuşmaya bağlı olarak Fenerbahçe'yi cezalandırırsın. Ama olayın aslı nedir, isimlerin karışması.

O zaman savunma alınmadan oluşturulan raporun bağlayıcılığı nedir?
    Ayrıca Etik Kurulu'nun o raporu, seçmece delillerle oluşturuldu. Bazı belgeler gizlilik kararı olduğu için seçilerek verildi Kurul'a. Hangi kriterlere göre seçildiği meçhul.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Acaba şu sorulan sorunun cevabı 312 sayfada kaç defa verildi merak ediyorum : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Bu Etik Kurulu Raporu ne zaman aciklanacak? Niye bu kadar gecikti ki? Aciklanacak derken ne zaman okuyabilecegiz?

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

en az 48 saat sonra demişlerdi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Yıldırım Demiören'den UEFA'ya sitem: "Playoff'tan önce 8 takımın puanlarının yarısını sildik daha ne yapalım?"

abi adamlar yapıyor ya

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Yıldırım Demiören'den UEFA'ya sitem: "Playoff'tan önce 8 takımın puanlarının yarısını sildik daha ne yapalım?"

abi adamlar yapıyor ya
    Güzelmiş
    İtiraf olmadan kimse birşeyi kanıtlayamaz, cinayet değil, hırsızlık değil. O yüzden boş yere birbirinizi kırmayın yok şike varmış yokmuş. Tadını çıkarın hayatın, futboldan daha güzel şeyler de var hayatta

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post

abi adamlar yapıyor ya
    Y.D. daha ne yapsın bence de
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Peki Nihat Özdemir'in "Saha dışında maç bağlamanın nasıl bir sakıncası olabilir ?" dediği söyleniyor bunun aslı astarı nedir ?

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

yok öyle bişey

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Stan13 View Post
    Peki Nihat Özdemir'in "Saha dışında maç bağlamanın nasıl bir sakıncası olabilir ?" dediği söyleniyor bunun aslı astarı nedir ?
    Öyle bir şey dediyse eğer -dememiştir tabi ki- 3 Temmuz'dan bu yana olan bütün olaylar sonuca bağlanır.Dava biter,Fenerbahçe düşer.Altını çize çize söylüyorum böyle bir şey dememiştir ama dediyse olacak olayları varsaydım.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bugünkü duruşmadan bir kaç bilgi vereyim size ;

Mahkeme önüne çıkan çoğu tanık, menajerlik sınavlarıyla ilgili bilgi verdi. İbrahim Akın'ın annesi, Mahmut Tekdemir ve Yıldırım Demirören tanıklık yaptı. Hakim ve sanık avukatlarının çeşitli sorularıyla beraber öğle arası verildi.

Normalde öğleden sonra çapraz sorgu olacaktı, bu çapraz sorgu bizim lehimize çok iyi işler akıllarda kalan soruların çoğunu yıkabilirdi ama hakimler ani bir kararla çapraz sorgudan vazgeçti ! Umarım yine üzerimize oyunlar dönmüyordur ! Normalde şike, teşvik suçlaması olan bir iddianame'ye sırf Özel yetkili Ağır Ceza mahkemesinde görülsün diye içi Çete, Suç örgütü ile donatıldı. Olay odur ki içeride Aziz Yıldırım'dan başka bu suçla suçlanan adam kalmadı yahu.

Yeter bu adaletsizlik, hukuksuzluk. 3.duruşma haftası oluyor, tamam anladık zorla suç yükleme göreviniz var ama olmuyor işte. Yok işte arkadaş, Elinizde delil yok, kanıt yok, İddianameniz verilen savunmalar belge ve bilgilerle kevgire döndü, Getirdiğiniz gizli tanıklar dahi verdikleri komik beyanlarla elinizde patladı. Onlar ifade verirken siz (hakimler) bile güldünüz. Umarım ben yanlış düşünüyorumdur ve Yarın hak yerini bulur.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

şu durumda bile tahliye çıkmassa yazıklar olsun

dünyanın neresinde görülmüş şike suçunun ağır ceza mahkemesinde yargılandığı

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

çapraz sorgulara başlamışlar , iyi oldu

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Fenerbahçe lehine yazan,konuşan kim varsa "yaşa,doğrusun", aleyhine kim yazar ya da konuşursa "auvvvv" En basit örneği TFF lehine kararlar alırken "dogru yolu buldunuz,tebrikler" , aleyhine karar alınca "tff istifa" Size göre adli kurumlar,Başbakan,TFF,hakemler daha doğrusu Fenerbahçe taraftarı dışında tüm kişi ve kurumların şu anda tek hedefi "Fenerbahçe'yi ve Aziz yıldırımı bitirmek" . Ama gerçi şu aralar TFF ve Etik kurulu falan adil davranıyor size bakılırsa

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

ilhan cavcav tanık olarak dinleniyormuş

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Fenerbahçe lehine yazan,konuşan kim varsa "yaşa,doğrusun", aleyhine kim yazar ya da konuşursa "auvvvv" En basit örneği TFF lehine kararlar alırken "dogru yolu buldunuz,tebrikler" , aleyhine karar alınca "tff istifa" Size göre adli kurumlar,Başbakan,TFF,hakemler daha doğrusu Fenerbahçe taraftarı dışında tüm kişi ve kurumların şu anda tek hedefi "Fenerbahçe'yi ve Aziz yıldırımı bitirmek" . Ama gerçi şu aralar TFF ve Etik kurulu falan adil davranıyor size bakılırsa
    Bunun tam tersi de mevcut değil mi bazılarında? Fenerbahçe aleyhine olan durumlarda "yaşa, doğrusun", lehine olan durumlarda "Fenerbahçe kollanıyor".

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Cavcav: şike olsa benim bilgim dahilinde olurdu...

beyler bizim suçlandığımız maçları yazabilecek varmı

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Tutuklu yargılanan sanıkların tahliyesi yönünde karar verilmesi bekleniyor söylentileri var.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Tövbe tövbe buna burada kaç defa cevap verildi. Ya okuduğunuzu anlamıyorsunuz ya da anlamak istemiyorsunuz. İlk rapor ile ikinci rapor arasındaki farkları biliyor musunuz? Hiç sanmıyorum. Yine belirtelim; ilk raporda sanıkların lehine olan tapeler yollanmamisti etik kuruluna aynı sekilde savunma alınmamıştı. İkinci rapor hazırlanırken bu hukuksuzluk giderildi. Bu hukuksuzluğun giderilmesi sizi neden bu kadar derinden etkiledi yoksa Fenerbahçe masum çıkınca hayal kırıklığına mı uğradınız ?
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Sadri Şener: Yıldırım Demirören'e, TFF Başkanlığına seçilirken kulüp olarak büyük destek verdik. Bundan Trabzon halkı da hoşnut olmamıştı.

Sadri Şener: İnsan biriyle evleniyor, 6 ay sonra ayrılıyor. Bu da onun gibi bir şey. Bizimki ani çıktı

Sadri Şener: Ben kaç kişiyi karşıma alıp destek veriyorum.Bana sormadan 58. maddeyi değiştiremezsin. Değiştirirsen sonucuna katlanırsın

Sadri Şener: Yıldırım Demirören'e destek verdiğim için pişmanım biraz. Ben net insanım. Benimle konuştuysan benle aynı yolda yürüyeceksin

Sadri Şener:Bu federasyonla olmaz, değişmesi lazım. abi aday bulmak önemli.2.- 3.ligde çok takımın başkanı bizim oralı. İmzada sıkıntı olmaz

Sadri Şener: Etik kurulunun ilk ve 2.raporunda Trabzonspor için aynı ifadeler yer alıyor. Ancak Fenerbahçe'nin ki aynı değil.

Sadri Şener: 58. maddeyi değiştirdiler. Niye, Fenerbahçe küme düşmesin diye. Bu, Fenerbahçe'yi kurtarmak için yapılan bir operasyondur

Sadri Şener: Nihat Özdemir "Trabzonspor, tapelerde görüldüğü gibi 5 milyon lira almış mıdır?" diye soruyor. Hayır 6 milyon lira aldım.

Sadri Şener: Bu paranın tamamını stat için kullandık. Bizim stat UEFA normlarına uymuyor.60 yaşında stadımız var. CL maçlarını böyle oynadık

Sadri Şener: Bu paraları maçlarda kullandılar diyorlar. Maçlar bitmişti o zaman. Fenerbahçe'de Topuk yaylası için aldı.

Sadri Şener: Fenerbahçe 'Türk sporuna hizmet ediyorum' diyor. Biz sanki Rus sporu için hizmet ediyoruz

Sadri Şener: Yöneticimiz Recep bey, Türkiye'nin en büyük balıkçısıdır. Batum'dan Romanya'ya kadar gemileri gider. 81 ile balık gönderiyor

Sadri Şener: Bu arkadaşımız Sivasspor'a değil, 'Sivas'a balık göndereyim mi' diye soruyor. İsterse Nihat Bey'e de gönderir, sıkıntı olmaz.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

ne büyük fenerbahçeymiş koruya koruya bitiremediler

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Bunun tam tersi de mevcut değil mi bazılarında? Fenerbahçe aleyhine olan durumlarda "yaşa, doğrusun", lehine olan durumlarda "Fenerbahçe kollanıyor".
    Açıkcası ben bu işler hiç ortaya çıkmadan Aziz Yıldırım'a kuyruk acısı olan özellikle medyada bazı kişi ya da kurumların bu davayı fırsat bilip yalan haber ya da açıklama yaptıgı kanısındayım.Yani basında kimin doğru kmin yanlış yazdığını,hangi kişi ya da kurumların gerçekleri yansıttığını bilemeyiz.Fakat siz "hayır, kesinlikle hiçbirşey yoktur,basında herkes FB düşmanı,spor yazarları,polis,hakim,savcı herkes Fenerbahçe'yi bitirme planında yer alıyor" iddaasıyla gelince komik oluyor. Yani deseniz ki "Belki de birşeyler vardır ama basında yazılıp çizilen kadar değildir, Aziz yıldırım ve Fb düşmanı olan kişi ya da kurumlar durumu fırsat bilip üstümüze oyunlar oynayarak olan şeyi daha da büyütme uğraşındalar" o zaman derim ki "eyvallah,siz de haklı olabilirsiniz "

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Cavcav: şike olsa benim bilgim dahilinde olurdu...

beyler bizim suçlandığımız maçları yazabilecek varmı
    İlhan Cavcav kadar nefret ettiğim bir adam yok Türk futbolunda. Aziz Yıldırım dahil Her türlü pis işin altından Cavcav'ın çıkma ihtimali vardır bence de

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Sadri Şener: Fenerbahçe 'Türk sporuna hizmet ediyorum' diyor. Biz sanki Rus sporu için hizmet ediyoruz

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    ne büyük fenerbahçeymiş koruya koruya bitiremediler
    adam hakli 58.ci maddenin degismesine mantikli bir açiklama gelmedi daha.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

arkasına sığınabilinecek en güzel cavap : fenerbahçeyi koruyoruz

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Açıkcası ben bu işler hiç ortaya çıkmadan Aziz Yıldırım'a kuyruk acısı olan özellikle medyada bazı kişi ya da kurumların bu davayı fırsat bilip yalan haber ya da açıklama yaptıgı kanısındayım.Yani basında kimin doğru kmin yanlış yazdığını,hangi kişi ya da kurumların gerçekleri yansıttığını bilemeyiz.Fakat siz "hayır, kesinlikle hiçbirşey yoktur,basında herkes FB düşmanı,spor yazarları,polis,hakim,savcı herkes Fenerbahçe'yi bitirme planında yer alıyor" iddaasıyla gelince komik oluyor. Yani deseniz ki "Belki de birşeyler vardır ama basında yazılıp çizilen kadar değildir, Aziz yıldırım ve Fb düşmanı olan kişi ya da kurumlar durumu fırsat bilip üstümüze oyunlar oynayarak olan şeyi daha da büyütme uğraşındalar" o zaman derim ki "eyvallah,siz de haklı olabilirsiniz "
    Benim gördüğüm çoğunluğun söylediği "kesinlikle birşey yok" değil, "biz inanıyoruz temiz olduklarına" şeklindeydi. Basının nasıl bir itibarsızlaştırma çalışması yaptığı herkesin malumu. Emniyet'in ilk zamanlar buna dahli de ortada. Çoğu Fenerbahçeli, (en azından benim çevremdekilerin, benim tanıdıklarımın neredeyse tamamı) "kesinlikle hiçbirşey yok" demiyor. "Biz hiçbirşey olmadığına inanıyoruz" diyor. İkinci kısımda bahsettiğinizi söyleyen büyük bir çoğunluk var. Hiçbir kulübün temiz olduğuna inanmıyorum şahsen. Her kulübün kirli bir işi muhakkak çıkar. Bizde belki fazladır, belki az. Ama bizlerin bu söylediklerini görmeyip, farklı düşünceleri genel Fenerbahçeli görüşüymüş gibi yansıtmaya çalışıp, "eyvallah, siz de haklı olabilirsiniz" demekten kaçma durumunda genel rakip profili.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Yıldırım Demirören istifa eder mi sizce ?

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

etmez.daha batırılacak bi tff var

Mesaj Yetkileri