Sadri Şener: Yıldırım Demirören'e, TFF Başkanlığına seçilirken kulüp olarak büyük destek verdik. Bundan Trabzon halkı da hoşnut olmamıştı.

Sadri Şener: İnsan biriyle evleniyor, 6 ay sonra ayrılıyor. Bu da onun gibi bir şey. Bizimki ani çıktı

Sadri Şener: Ben kaç kişiyi karşıma alıp destek veriyorum.Bana sormadan 58. maddeyi değiştiremezsin. Değiştirirsen sonucuna katlanırsın

Sadri Şener: Yıldırım Demirören'e destek verdiğim için pişmanım biraz. Ben net insanım. Benimle konuştuysan benle aynı yolda yürüyeceksin

Sadri Şener:Bu federasyonla olmaz, değişmesi lazım. abi aday bulmak önemli.2.- 3.ligde çok takımın başkanı bizim oralı. İmzada sıkıntı olmaz

Sadri Şener: Etik kurulunun ilk ve 2.raporunda Trabzonspor için aynı ifadeler yer alıyor. Ancak Fenerbahçe'nin ki aynı değil.

Sadri Şener: 58. maddeyi değiştirdiler. Niye, Fenerbahçe küme düşmesin diye. Bu, Fenerbahçe'yi kurtarmak için yapılan bir operasyondur

Sadri Şener: Nihat Özdemir "Trabzonspor, tapelerde görüldüğü gibi 5 milyon lira almış mıdır?" diye soruyor. Hayır 6 milyon lira aldım.

Sadri Şener: Bu paranın tamamını stat için kullandık. Bizim stat UEFA normlarına uymuyor.60 yaşında stadımız var. CL maçlarını böyle oynadık

Sadri Şener: Bu paraları maçlarda kullandılar diyorlar. Maçlar bitmişti o zaman. Fenerbahçe'de Topuk yaylası için aldı.

Sadri Şener: Fenerbahçe 'Türk sporuna hizmet ediyorum' diyor. Biz sanki Rus sporu için hizmet ediyoruz

Sadri Şener: Yöneticimiz Recep bey, Türkiye'nin en büyük balıkçısıdır. Batum'dan Romanya'ya kadar gemileri gider. 81 ile balık gönderiyor

Sadri Şener: Bu arkadaşımız Sivasspor'a değil, 'Sivas'a balık göndereyim mi' diye soruyor. İsterse Nihat Bey'e de gönderir, sıkıntı olmaz.