Rakibimiz Mardinspor:Attığımız tek golle 3 puanı aldık evimize mutlu dönüyoruz.

Rakibimiz Alanyaspor:Türkiye Kupasını pek önemsemediğimden Y.Antrönere oynattım maç pişman değilim.

TEKRAR LİGDEYİZ
Rakibimiz Gaziosmanpaşa:Şenol Demircinin Attığı golle yendik Maçın son anlarında arkaya atılan bir topta Rakip oyuncu biraz daha ilerlese gol içten değildi Atınç yaptığı faulle Golü engelledi fakat Kırmızı Kartı engelleyemedik...

Rakibimiz Diyarbakırspor:Farklı yendik mutluyuz...

Rakibimiz Kırklarelispor : Maçı kazansaydık rakibimizle puan farkımız artıyordu fakat attıkları şık gollerle maçı kazandılar.
Rakibimiz Bandirmaspor:Abdulkadir Kuzey'in hat trick yapması beni mutlu etti.

Rakibimiz Adiyamanspor:1-0 yakaladıktan sonra rahatladık fakat 1-1 yaptılar tam beraberliğe razı oluyorken Atınç çıktı sahneye 2-1 aldık mutluyuz.

Rakibimiz Turgutluspor:Maçı yenmek bizim için önemliydi Liderliğe oturacaktık eksik çoktu büyük farkla boynumuz eğik döndük evimize...

Rakibimiz Beypazarı Şekerspor:Maç çok ilginçti 2 Tane penaltı oldu lehimize birini gole çevirirken diğeri direkte patladı.Kazandığımız için mutluyuz...

Rakibimiz İskenderun DÇ:2-0 Öne geçtik tam maç bizim derken 2-2 oldu birden bire.68 de 10 kişi kalmalarına rağmen 3. Golü atamadık.

TRANSFER SEZONU AÇILDI

ALTAYDA YAPRAK DÖKÜMÜ

Bahadır Sekizkardeş : Semih Kaya ve Atınç Nukan ikilisini bozmak istemememden dolayı ve oyuncunun klüpten ayrılmak istemesi sonucu serbest bırakılmıştır.

Göksel Akıncı :Klüpten ayrılmak istemesi sonucu sözleşmesi feshedilmiştir.

Şenol Demirci:30 K karşılığında Boluspora satılmıştır

Ömer Yalçın : 50 K karşılığında Denizlispora satılmıştır.
__________________________________________________ __________________________

Klübümüz Adına Hizmet Verecek Oyuncular
Hüseyin Çimşir : Tecrübeli oyuncu serbest transfer olarak alınmıştır.Bank Asyaya kadar kesinlikle takımımızda kalacaktır.Performansına bakılarak Bank Asyada takımda tutup tutmayacağımıza karar vereceğiz.

Muharrem Ozan Cengiz : Forvetimize Takviye olarak aldık.18 K transfer ücreti ödedik.

Transferlerimizi Böylece bitiriyoruz.Pek para harcamak istemedim Bank Asyaya geçerken bomba transferler yapmak istiyoruz.

LİG DEVAM EDİYOR

Rakibimiz Kocaelispor : 4-1 Lik üstünlüğümüzle bitti oyuncularımı takdir ediyorum.

Rakibimiz Pendikspor:2 Kere öne geçmemize rağmen birtürlü skoru koruyamadık.

Rakibimiz Eyüpspor:Nasıl gol atamadığımızı anlamış değilim iyi oyun sergiledik.

Rakibimiz Yeni Malatyaspor : Kafa Kafaya gitti golü atan maçı alırdı golü kimse atamadı

Lider ile puan farkı biraz açıldı ama kapanmayacak bir açıklık yok.Tek hedefimiz Lider olarak ligden çıkmak.