verdiğiniz örnek o kadar anlamsızki ona göre ceza gelmesini bekliyorsunuz
Boşver ya tartısmaya değmez %100 taraflı yorumlar.3e 5e bakmıycaksan stad açılmaz.Her maçta 1-2 küfür edilir muhakkak.
Normale göre az oldugu icin Rıdvan bunları söylemis.Zaten rezillik oldu demedim arkadasın 3-5 lafına karşılıktı bu.Fenerbahçe köpeğine sesini duymadınız sanki böyle seyler paylasıyorsunuz.
topuz, melo ile dalga geçmedi kangal sevinci yaptı.
not: kangal![]()
![]()
![]()
Rıdvan' ın sözüyle mi hareket edeceğiz(!) Yalan konuşmuş yine...
Football is simple,but Football Manager is not
Yapmayın arkadaşlar, sahaya giren Fenerbahçeli değilmiş, ıspatlanmıs.Maçın bittiğini zannedip girmiş falan.O zaman Beşiktaş taraftarıda Eboue ile hatıra fotoğrafı çektirmeye gelmişti. Böyle bir mantık yok, sahaya girdi mi bence olay biter.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
haftaya kazanamazsak olay biter![]()
Pozisyon bulamadan maçı bitirdik.Semih bu maçla beraber benim için bitmiştir.Adam rakip için elinden geleni yaptı bravo.Aykut hocada değişiklikleri çok yanlış yaptı.
Alex ile başlamak hataydı bence hepsinin canları sağolsun hala 3 Maç kazan 2 Kupanın sahibi ol vardır !
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Bekir, Volkan hariç tüm takım hatta teknik kadro formsuzdu. Korktuğumuz başımıza geldi.
ben yine tekrarlıyorum 2 kupayı almamız imkansız
Volkan oynamasın diyoduk maçtan önce adam farkı önledi.Helal olsun DemirEL
Fenerbahçe pazar günü ne yapıp edip kazanmalı. Yenildiği takdirde Galatasaray beraberlikte bile şampiyon , Fenerbahçe berabere kalırsa Galatasaray yendiği takdirde şampiyon. Fenerbhaçe'nin mutlak kazanması lazım pazar günü Caner'in oynayacağını tahmin ediyorum.
Futbol bu şans işi.Ama birşey kaybetmiş degiliz.3 maç kazanıp 2 kupa alıcaz İnşallah.3 maç herkes dişini sıkıp gerekirse sakat sakat oynamalı elinden geleni yapmalı.
Tamam'da zaten her iki takımda yenerek ilerlese beraberlik size yarıyordu. Ben trabzon yenilip siz berabere kalırsanız olayından bahsetmek istemiştim. Şampiyon olmak istiyorsak biz her harkülada her maçımızı kazanmamız gerekiyordu sizle birlikte birer maç kaybettik değişen bişi olmadı bence pek. Sadece 1 hafta azaldı.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Galatasaray deplasmanında kazanıp ele geçirdiğimiz şampiyonluğu, Ne yazık ki bugün kaybettik. Futbol bu kadar acımasız bir oyun, bazen öyle bir hata yaparsınız ki o ana kadar yaptığınız her şeyi alır götürür. Ne yazık ki Aykut Kocaman o hatanın kurbanı oldu. Umarım ben yanılıyorumdur ama...9'da 9 yap kupalara uzan
Kupalar Yükleniyor...
9/1 Kayserispor
9/2 Trabzonspor
9/3 Galatasaray
9/4 Karabükspor
9/5 Beşiktaş
9/6 Beşiktaş
9/7 Trabzonspor
9/8 Galatasaray
9/9 Bursaspor
Sağlık olsun ne diyelim.
...
Ahaha smile çok güzel olmuşBi an Aygün felan mı koydu diye alt mesajlara baktım
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Volkan Demirel: rahat bize yaramiyor.