Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
38. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

14 36.84%
  • Berabere biter

7 18.42%
  • Fenerbahçe kazanır

17 44.74%
Sayfa 8 / 12 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 333 sonuç

Konu: [SF Şampiyonluk 4. Hafta] Beşiktaş - Fenerbahçe

Nesil
    2007

Beşiktaş çok pozisyon bulduğu maçta 1 gol atabilip kazandı. Bunda Fenerbahçe'nin açık oynaması da etkili oldu tabi. Fenerbahçe ise pozisyon üretemedi maç boyu, maksimum 3 kaleyi tutan şutları vardır; tehlikeli pozisyonları da yoktu. Beşiktaş'ın kapalı oyunu tercih etmesinin de etkisi oldu tabi. İki takımda çok iyi oynamasa da sonuca gitti Beşiktaş Q7 ile. Bazı pozisyonlarda da pası tercih etse zamanında tehlikeli pozisyonlar oluşabilirdi...

İyi oldu rakibimizin puan kaybetmesi, Beşiktaş içinde 3.lük adına çok önemli bir 3 puan oldu...

Ek olarak Fenerbahçe'yi izlediğim maçlarda kötü oynuyor, izlemeye devam edeceğim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

BEŞİKTAŞ ile şaka olmaz arkadaşlar , bu böyle biline.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Liderlik koltuğuna oturmak için sahaya çıkan Fenerbahçe, koltuğun Beşiktaş tarafından çekilmesi yüzünden maalesef ayakta kaldı Zaten koltukta oturan biri olduğu için iyi de oldu diyebiliriz. Tebrikler Beşiktaş.
    Last edited by LaigLeNoiR : 03.Mayıs.2012 at 23:41
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş neler neler kaçırdı öyle ya. 3-4 olabilecek bir maçtı hak ettiler ve kazandılar tebrikler.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Liderlik koltuğuna oturmak için sahaya çıkan Fenerbahçe, koltuğun Beşiktaş tarafından çekilmesi yüzünden maalesef ayakta kaldı Zaten koltukta oturan biri olduğu için iyi de oldu diyebiliriz Tebrikler Beşiktaş.
    bu cümleyi senmi kurdun yoksa webaslandan veya twitterdanmı yazdın

6. Default

Biz zoru severiz ! Trabzon maçı , Galatasaray maçından çok daha önemli .

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Dünde söyledim puan kaybedeceğimizi totem yaptık izlemedik olmadı iyi oldu aslında son maça kadar 2 takımda kayıpsız giderse müthiş bir final olacak waow

Veli savunma anlamında ne kadar katkı sağlasa da Beşiktaş'ın oyununu çok bozduğunu, baltaladığını hatta katlettiğini düşünüyorum. Yahu bu adam Rapid Wien'de bu kadar kötü değildi, pas yüzdesi, şut yüzdesi berbat. Şu takımda oynamasının tek nedeni ciğersiz gibi koşması, basması.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    bu cümleyi senmi kurdun yoksa webaslandan veya twitterdanmı yazdın
    taraftar forum sitelerine girmiyorum. Twitter adresim de yok
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    taraftar forum sitelerine girmiyorum. Twitter adresim de yok

tamam öyle olsun

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

4 maçı al 2 kupa kazandı parolamız değişen bir şey yok. 3 maçı al 2 kupa kazan oldu. bir maç kaybetme lüksümüz vardı, onu da bu maçta berbat oynayarak kullanmış olduk. Semih ne toplar kaybetti arkadaş . Sow iyileşmezse forvetsiz oynayalım kalan maçları. Stoch-Caner yaparız olmadı forvette Dia oynasın ama Bienvenu ve Semih kredilerini tükettiler bende..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Burada hiç bir Fenerbahçeli arkadaş "Şampiyonuz" demedi 10 hafta önceden kendini şampiyon ilan edenlere nazaran daha temkinliydik. Sakatlıklar ve sanırım dün ki maçın rehaveti ve hafta içi maçlarının uğursuzluğu beklediğim sonuç. Ben beraberlik bekliyodum yenilgi şaşırttı. Hala 2'de 2 yap şampiyon ol geçerlidir. Siz savaşın yeter.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Allah'tan bu sefer atamayana atarlar olmadı.İnşallah bu kalan maçlar için galibiyet serisinin ilk halkası olur.Oyuncularımızı tebrik ediyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Besiktasi tebrik ederim 2-3 fark rahatla alabilcek maçi kacirdilar neyse bu bizim isimize yaradi iki takimada tebrikler ozellikle kazanana daha cok tebrikler.

Az kalsın unutuyordum, dişi kartalların yaptığı bazı tezahüratlar pek ağıza alınacak türden değildi, yakıştıramadım ama bir tanesi oldukça ilginç geldi kulağıma. Yanlış mı duydum yoksa kurabiye fener diye mi tezahürat yaptılar?

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Tebrikler Besiktas.Hic beklemiyodum kazanmalarini.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Az kalsın unutuyordum, dişi kartalların yaptığı tezahüratlar pek ağıza alınacak türden değildi, yakıştıramadım ama bir tanesi oldukça ilginç geldi kulağıma. Yanlış mı duydum yoksa kurabiye fener diye mi tezahürat yaptılar?
    Kurabiye ile önden giriş yaptılar sonra küfre daldılar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Neymiş arkadaş bu Bienvenu vallahi hayret! Adam ne kadar oynadı da kredisini tüketti renkdaşlar ayıptır ya. Semih'de Semih diye tutturmuştunuz alın size Semih.

Semih Şentürk Fenerbahçe takımının forveti değildir.Fenerbahçe kulübesinde oturmayı bile hak etmiyor. Bugün Semih'ten sonra bir kez olsun Fenerbahçe'li birinin ismini duyamadım.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ee böyle saçma sapan bi ceza sistemi getirirsem bayanlarda bu sistemin bir açığını bulur kullanır. Şimdi o taraftarlardan biri sahaya atlasa birine vursa bile öbür maç yine bayanlara açık olacak
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

HeryerindenöpüyorumCenk Maçın kırılma anı Baroni'nin pozisyonuydu bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Veli savunma anlamında ne kadar katkı sağlasa da Beşiktaş'ın oyununu çok bozduğunu, baltaladığını hatta katlettiğini düşünüyorum. Yahu bu adam Rapid Wien'de bu kadar kötü değildi, pas yüzdesi, şut yüzdesi berbat. Şu takımda oynamasının tek nedeni ciğersiz gibi koşması, basması.
    Veli'de Aurelio'daki kadar teknik olsa çok dehşet bir futbolcu olurdu da yok işte.Salt koşmasından dolayı bir futbolcunun Beşiktaş'ta oynuyor olması hoşuma gitmiyor doğrusu.

Bu arada bu sezon Fenerbahçe bize kornerden ön direğe açılan ortanın içeriye yönlendirilmesi yoluyla 2 tane atmıştı.(bir tanesi geçen maç) Bu maçta bizimkiler kornerlerde ön direğe çok iyi konsantre oldular.Hatalarından en sonunda ders çıkartmaları hoşuma gitti.

Ayrıca Tayfur hocanın Pektemek'i tercih etmemesinin arkasındaki sebebi çok merak ediyorum doğrusu.Tamam Holosko daha hızlı ama ne teknik olarak yeterli,ne de bitiricilik olarak.Oyun zekasından hiç bahsetmiyorum bile.Neyse Tayfur hoca gidecektir umarım.Bu yüzden pek takılmıyorum artık kararlarına.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Her şeye tamam.Ancak Semih nasıl 90 dakika oynar anlamıyorum kafamı bir yerlere vurmamak icin kendimi zor tutuyorum.Stoch çıkıyor Semih 90 dakika oynuyor.Takımımızın Ronaldo'su ya.Nefret ettigim Semih iş başındaydı her üflemeye düstü.Hele kendini Egemen'in üstüne atıp atladıgı pozisyon benden hayatında duymadıgı küfürleri yedi.Öyle gereksiz boş çuvallara ihtiyacı yok Fenerbahçe'mizin.Emre'nin yedek baslamasına zaten diyecek birşey yok.Neye göre bunu yaptı anlamadım.Hani bu Emre'ye bir uyarıysa bu maçı mı buldu ? Bu adam sakat filan degildi sadece PFDK'dan ceza yedigi için 2 maça çıkamadı.Neden 11 baslamadı anlamadım.Ama böyle bir puan kaybı çokta ilginc olmadı ne durumda olursa olsun Bjk maçlarından her zaman korkmusumdur.Neyse ;

Şimdi kaldı 3 maç.Herkes terinin son damlasına kadar mücadele edip bu camiaya layık olup 3te3 yapmalı.Bu zor dönemimizi 2 kupayla tamamlayıp tarih yazmalıyız.
    Fener Gol Gol Gol çifte kupa geliyor !

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Futbol ne kadar ilginç bir oyun. Dün 2 puan kaybettik diye üzülürken, bugün 1 puan kazandık diye sevinebiliyoruz.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ı tebrik etmek lazım. Dün Galatasaray'ın puan kaybı daha değerli oldu böylece hala 3 maç 2 kupa var.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aykut Kocaman Alex Sakat !
    Aykut Kocaman Alex Sakat !!
    Aykut Kocaman Alex Sakat !!!

Diye diye dilimde tüy bitti, Yazık vallahi yazık bir hoca eliyle bir maçı böyle vermemeli, veremez. 2 Haftadır antrenmana çıkmayan, ayağının şişkinliği yüzünden ayakkabısını zor giyen adamı 11'de çıkarmak nasıl bir mantıktır ? Hadi oynattın ilk 45 dakika başka maçımı izledin be adam ! Alex'in sakatlık yüzünden yürüyecek hali yok, Göz göre göre 10 kişi oynuyoruz çıkar işte oyundan ne gerek var hem ona hem takıma eziyet çektirmeye !

Almeida'nın uzun süreli cezası biter, Edu'nun futboluna dayanamayan Beşiktaş onu kullanmak ister ama Emre'nin cezası bitmesine rağmen bizde Selçuk efendi hala oynar, neymiş haksızlık olmasın, yemişim haksızlığını, yaptığı pasların %80'ini geriye oynayan, Bekir ve Yobodan daha çok az topla oynayan bir oyuncuya tahammül etmek bünyelere nasıl işliyor anlamak mümkün değil !

Stoch'u oyundan alıp Semih'i Sol açık oynatmak ve sakatlanan Gökhan'ın yerini Topuz'la doldurup takımı yamayarak takım olmaktan çıkararak hata üzerine hata biçen sayın hocam, yakışmadı hem de hiç yakışmadı !
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

İlk yarı takım olarak iyi organize olduk fakat ortahasaha da Topuz,Cristian,Selçuk yaratıcılıktan yoksun oyuncular oldukları için pozisyona girmekte zorlandık. Hücumdaki denemelerimiz Stoch'un çabalarıyla sınırlıydı. Son dakikada gelen gol çok talihsiz oldu

2. yarı Beşiktaş tamamen kontraatak futboluna döndü. Aykut hoca Emre'yi oyuna almakta geç kaldı ve kanatlarda topu taşıyan iki oyuncunun( Gökhan,Stoch) oyundan çıkmasıyla maç tamamen Beşiktaş lehine döndü. Semih ve Alex yokları oynadılar maç boyunca resmen.

1 kerelik puan kaybı kredimiz vardı.İlk maçta bunu tükettik, artık ne yapıp edip 2 maçı da kazanmalıyız.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Aykut Hocanın felsefesini anlamak zor ne oyuncu değişikliğinde nede çıktığı kadrolarda bir mantık var
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Beşiktaş bu maçı da kaybetseydi yazıklar olsun diyecektim. Neyse ki 3 puan aldılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Aykut Hocanın felsefesini anlamak zor ne oyuncu değişikliğinde nede çıktığı kadrolarda bir mantık var
    Yahu sanki birileri kafasına silah dayıyor aman ha elindeki gücü kullanma diye ! 1. dakikadan 90. dakikaya kadar yaptığınız her şey hataya bir hata daha ekler mi ? Aklım almıyor gerçekten.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bu takım şampiyon olmak için tüm maçlarını kazanması gerekmiyormuydu ? Hala da öyle değil mi ? Başkasının eline düşmedik hala kendi işimizi kendimiz görebiliriz bu mağlubiyet belkide takımda ki rehavete kapılmayı önler ve oyununa çeki düzen vermesini sağlar. Son haftalar da çok kötüydük.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Sayfa 8 / 12 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri