Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
Veli savunma anlamında ne kadar katkı sağlasa da Beşiktaş'ın oyununu çok bozduğunu, baltaladığını hatta katlettiğini düşünüyorum. Yahu bu adam Rapid Wien'de bu kadar kötü değildi, pas yüzdesi, şut yüzdesi berbat. Şu takımda oynamasının tek nedeni ciğersiz gibi koşması, basması.
Veli'de Aurelio'daki kadar teknik olsa çok dehşet bir futbolcu olurdu da yok işte.Salt koşmasından dolayı bir futbolcunun Beşiktaş'ta oynuyor olması hoşuma gitmiyor doğrusu.

Bu arada bu sezon Fenerbahçe bize kornerden ön direğe açılan ortanın içeriye yönlendirilmesi yoluyla 2 tane atmıştı.(bir tanesi geçen maç) Bu maçta bizimkiler kornerlerde ön direğe çok iyi konsantre oldular.Hatalarından en sonunda ders çıkartmaları hoşuma gitti.

Ayrıca Tayfur hocanın Pektemek'i tercih etmemesinin arkasındaki sebebi çok merak ediyorum doğrusu.Tamam Holosko daha hızlı ama ne teknik olarak yeterli,ne de bitiricilik olarak.Oyun zekasından hiç bahsetmiyorum bile.Neyse Tayfur hoca gidecektir umarım.Bu yüzden pek takılmıyorum artık kararlarına.