fm 2006 yı fazla oynayamadım ama az nce 16 maçlık seriyi FB bozdu...
fm 2006 yı fazla oynayamadım ama az nce 16 maçlık seriyi FB bozdu...
ben sampiyon olana kadar yenilmiyorum sampiyon olduktan sonra sahaya gencleri cıkartıyorum
19 du vıllerreal le
5555
ssler konussun arkadaslar demekle olmuo
57 maç Şampiyonlar ligi dahil.
gs ile 52 maç yenilmeiştim
bende chelsea'yle 102 maç yenilmemiştim ve bunlardan 70 küsürü üst üste galibiyetle sonuçlanmıştı...
Fenerbahçe ile oynarken 49 maç yenilmemiştim daha devam etsem inanıyorum ilerlerdim ama sildim.FM 2005 te Juve ile 62 maç yenilmemiştim.
cm 4 te 26 maç (acemiydik tabi) Fm 2006 da 78 maç
![]()
beyler namaglup kac mac gecirdiniz??benm fb ile 46mactı...
38 maç fb ile ydi.
hangi maçla bozuldu peki genelde hep dandik takımlara oluyo da merak ettim..
bjk ile 42 mac.yenildigim mactada turkiye kupasi macinda yedek takimi oynattim 19 yasindakileri falan.genclerbilirligine karsi 1-0 yenildim
72 maç yenilgisiz dim tottenham ile ...
sadece 28 idi gs ile
beşiktaş ile 69 maç...
hem de adana demirspor bu seriyi bozan kulüp oldu...
26 maç Fb ile...
tüm lig .. 34 maç edio herhaltakım: fenerbahçe
eskişehirspor la 96 maç yenilgisiz götürmüştüm ve şampiyonluğu garantiledikten sonra tatile çıkmam sonucu konyaya 2-1 yenilerek kaybetmiştim(salak yardımcı antrenör yüzünden) tabiki bu seriyi oyuna başladıktan ancak 4 sezon sonra yakalamıştım ve bu seri sadece TSLdeki dir yoksa uefa da ve ECC de çok yenilmiştim ve 96 maçın 21 i beraberlik ama bu seriyi ne gs ile ne chelsea ile ne barca ile yakalayabildim suan gs ile devam ettiğim oyunda da serim 32 maçtır ondada fb ye samiyende yenilerek kaybettim şimdi yeni seri geliyor daha 21 de ama devam eder
ben 20 dir yenilmiyodum taki ligin başından beri en istikrarsız hatta son 8 maçtır galip gelemeyen sivasspora yenildim. bu yenilgiden sonrada uefadan da elendim bu sefer peş peşe mağlub oldum.
27 maç yenilmemezlik 15 maç üst üste kazanma. Biraz ezik kaldım ama ne yapalım
74 maç beşiktaşla yenilmeme rekoru
valla benim 19 maş yenilmedim
ben liverpoolda 150 maç kaybetmedim kulubün 300milyon dolar bütçesi var ve cisse ile her sezon en az 70 gol atıyorum
2 sezondur schalkeyle yenilmiyorm.Bu sezon daha da supr kadrom war. ilk maçımda nurnbergi 9-0 yendim.bu sezon da yenilgisiz bitircem inş.
Benim de 25 felan
ben sivassporu aldım 6 maç yenilmezlik rekorum
46 maç ---> GALATASARAY![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...