Birkaç gün önce Trabzonspor için neler söyleniyordu ama adamlar gidip tahkime başvurmuşlar helal olsun.Kendilerine inanıyorlar suçsuz olduklarını biliyorlar demek ki.Burdan bile anlaşılabiliyor bazı şeyler.
Birkaç gün önce Trabzonspor için neler söyleniyordu ama adamlar gidip tahkime başvurmuşlar helal olsun.Kendilerine inanıyorlar suçsuz olduklarını biliyorlar demek ki.Burdan bile anlaşılabiliyor bazı şeyler.
http://www.dailymotion.com/video/xnz...gtv-de-2_sport
Her anlatılana,forumlarda,facebookda gördüğü her şeyle gaza gelmeyen,Fenerbahçe kompleksini aza indirgemiş kişiler videonun başını izleyebilir. Böylece bir kaç şey öğrenirsiniz.
Fenerbahce camiasi 2000li yillardaki tutumuyla kendisi disindaki tum camialari karsisina aldi ve bugunku ortam meydana geldi maalesef. Her turlu firsatta FB yi alasagi etmeye calisiyorlar. Ne ekersen onu bicersin, yapilan yanlisin gec de olsa farkina varmak gerekir. Bu kadar kisi hisimla Fenerbahceye saldiriyorsa eger gecmiste neler olduguna bir bakmak gerekir diye dusunuyorum. Baska bir kulup olsaydi bu durumda eminim ki bu kadar yuklenilmezdi.
Nihat Özdemir bir ay içerisinde keskin bir dönüş yaptı.
21 ARALIK 2011 : 58'NCİ MADDE DEĞİŞSİN!..
Geçtiğimiz Aralık ayında bir basın toplantısı düzenleyen Özdemir, şike ve teşvik suçu işleyene küme düşme cezası getiren 58'nci maddenin hemen değiştirilmesini istemişti.Özdemir, “İddianamede sadece F.Bahçe değil, 7 Süper Lig kulübü de suçlanıyor. 58'nci madde değişmezse Türk sporunun sonu olur.” Kulüpler Birliği, bir arada durmalı, 58. madde için birlikte hareket etmelidir. Ben bunu tüm kulüpler için, Türk sporu için istiyorum.." demişti.
ÖZDEMİR, “Galatasaray 58. maddenin değiştirilmesine kesinlikle karşı olduğunu ifade etti. Bu durumda 58. madde nasıl değişecek?” sorusuna, “18 kulüp içerisinde bir. Memlekette demokrasi varsa, çoğunluk hakimse bir kulüp bir tarafa, 17 kulüp bir tarafa denecek. Yarın küme düşme olursa, en büyük zararı en çok yayın geliri alanlar görecek. Bu, olayların bir kısmı. Anladığımız kadarıyla Digitürk dava açmayı düşünüyor. Eğer bu davayı açar, TFF de 58. maddeyi değiştirmeyi düşünmez, küme düşmeler olursa, o zaman ne olacak? Orduspor, Gençlerbirliği, Kayserispor hangi yayın gelirleriyle ayakta kalacak! " dedi.
Nihat Özdemir bu sözlerinin üzerinden bir ay bile geçmeden bu kez kendi görüşlerinin tam tersini savunmaya başladı.
Dünkü federasyon toplantısından sonra açıklamalar yapan Özdemir, "58'nci madde kesinlikle değiştirilmesin" dedi.
20 OCAK 2012 : "58. MADDE DEĞİŞMESİN"
Özdemir ayrıca "58. madde değişmesin. Virgülüne dokunmasın. Kim suçluysa, kimin suçlu olduğuna inanıyorsa, gerekli kararı TFF versin. Genel Kurul'da bunun para cezası ya da puan cezasına çevrilmesi gerekçesine katılmıyoruz. 58. madde aynen uygulansın. Tek bir şey istiyoruz. Gerekli bir süreye ihtiyaç vardır. Herkes savunmasını vermelidir. Ortaya konulan delillere, yeni şahitlere ihtiyaç vardır ve bir karara varılmalıdır. Bu yüzden medyaya açıklama yaptık" diyerek sözlerini noktaladı.
Fenerbahçe açık oylama diyor
FENERBAHÇE Kulübü, 58. maddeyle ilgili TFF Genel Kurulu’nda yapılacak oylamanın açık olarak yapılmasını isteyecek. Eğer açık oylama olmayacaksa da Genel Kurul’a katılmayacak. Sarı lacivertliler bu konudaki görüşlerini bugün yapılacak Divan Kurulu’nda açıklayacak.
BUGÜNKÜ DİVAN KURULU
58. madde değiştirilmesin
Özdemir: "Biz Fenerbahçe Kulübü olarak 58. maddenin hükümlerinin değiştirilmesini kesinlikle istemiyoruz. 58. maddenin tartışılması Fenerbahçe'nin gündemi değildir. Biz kendimizi biliyoruz, Türk adaletine de güveniyoruz. Yarım puan dahi silinmesini kabul etmiyor ve Kulüpler Birliği'nin onayladığı öneriyi de doğru bulmuyoruz." diye konuştu, bu sözler Divan Kurulu üyelerinde alkışla karşılandı.
Bu konuşan Meteoroloji genel müdürü falan mı? Şimdi de "Nihat Özdemir bizden değil" diyip kenara kaçmayın da.![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
kisilerin yaptiklari klubu baglamaz nannar hocam ogrenemedin mi ?![]()
Gerçi doğruya,onu unutmuşuz bak![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
eksi puan uygulamasına karşı çıkan takım Galatasaray mı ? güldürmesinler yahu, Cemal Nalga olayını ne çabuk unuttunuz.
eğer Fenerbahçe'ye eksi puan uygulanırsa o zaman konuşursunuz.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Mahkeme savcısı tutuklu sanıkların tutukluluk hallerinin devamı yönünde mütaala verdi.
Konu hakkında yorum yapan bütün hukukçular Aziz Yıldırım'ın içerde tutulabilmesi için hiç bir sebep yok diyor ama savcı vazgeçmiyor arkadaş.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
savcı hukuktan anlasaydı ...
Sadece Fenerbahçe yönünden bakıyosunuz,Fenerbahçe'li yazarları takip ediyorsunuz.Böyle düşünmeniz ve böyle şeyler görmeniz gayet doğal.Benim okuduğum yazarlar ve takip ettiğim kişilerde her mahkeme öncesinde çıkamayacağını söyülüyor.Avukat süper savunma yapıyormuş,peki bunu nerden öğreniyorsunuz ya 12 numaradan yada Fenerbahçeli yorumculardan.Böyle demeleri gayet normal bence.
hukuk herkes için aynıdır
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
fb tvyı açın faik reyiz konuşuyor
genelde yazar takip etmem avukatların da takımı olduğunu düşünmüyorum. Hukuk aynı hukuk bir sürü avukat neden tahliye olmadığını anlayamıyor. Ben net konuşuyorum 10 hukukçuyla konuşulsa 8-9 kişi mevcut şartlarda tutuksuz yargılanma yolunun daha doğru olduğunu söyler.
Hukuk karışıktır ama aynı zamanda çok da basittir de. Eğer kaçma ihtimali yoksa bir kişinin tutuksuz yargılanması gerekir. Terör suçu,cinayet vs vs değilse işlediği iddia edilen suç. Neredeyse 1 sene oldu,yargılama süreci daha da uzayacaktır belliki.Bu geçen giden zamanın açıklaması olamaz.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Benim ağrıma giden altında ciddi manalar yatan bu tarz konuşmaların normalleşmesidir. Yani bunu okuyan kişiler gayet normal bir muhabbet dönüyormuş gibi görmeleridir. Ya yıllarca Türkçe'yi ben yanlış öğrendim ya benim içim fesat ya benim içim fesat ya benim içim fesat son olarak savcı kendisi bu konuşmaları uydurdu. Eminim ki benim içim fesat olmakla beraber savcının işidir.
TRT Basın Tribününde çok güzel bir yorum yapıldı. Şikenin olabilmesi için kayıt defterine işlenmesi lazım. Yani kulübün hesap defterlerine şu takıma şu kadar şike parası gitti bu takımdan bu kadar teşvik geldi diye kayıt altına alacaksın.
Yoksa benim güzel ligimde asla bu işler olmaz. Genele de hak veriyorum; ispatlayın kardeşim, ben manalı konuşurum, ben anormal konuşurum sen ispatla.
İşte diyorum ya şike ispatlanmaz. A kişisi B kişisine para verse ve bunun fotoğrafı çekilse bile ispatlanamıyor. Paranın üstünde "Şike parası" yazmadığı için adamlar yırtıyor bir şekilde.
İtalya'da ki federasyon burda olsa çoktan cezalar verilmişti.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
telefon kayitlarini okuyunca sanki görüsmeler kesilip bicilmis gibi geliyor bana yani adamlar futboldan baska bi konuya atliyor cok sacma..
Tutuklu yargılama kişinin kaçma şüphesi veya delilleri karatma riski olduğu zaman uygulanmaz mı?Hatalıysam düzeltin.
Deliller tapelerken ve mesela Aziz Yıldırım tekrar FB başkanlığı için aday olmuşken tutuklu kalması tuhafıma gitmeye başladı.
deliller sabit nasıl karartıcak
Bu ihtimali ben en başından beri düşünüyorum. Ancak o kadar çok konuşma var ki hepsinin oynanmış, hepsinin tesadüf olması beklenemez.
Yani rahatmıyız muhabbeti farklı bir muhabbet olabilir. Sonrasında iş konuşmasına geçmişlerdir ve şantiye olayını konuşmuşlardır. Bunları farklı yerlerden kesip birleştirirsen ortaya çok başka bir mana çıkar.
Futbolcuların konuşmalarına baktığımızda şikeden bahsediyorlar. İBB'li oyuncuların Fenerbahçe maçı ile ilgili şüpheli konuşmaları var. Orada direk şike lafı geçiyor. Onları nereden bulup da kestiler, biçtiler.
böyle bir durum var da ben mi bilmiyorum. orada bahsettiğin a ve b kişisinin kim olduğu önemlidir, kulüp için çalışan mı değil mi ? ve verilen şey gerçekten para mı ? bir Fenerbahçe yöneticisi bir futbolcuya para verirken görüntülendi de biz mi bilmiyoruz ? neye dayanarak böyle konuştun merak ediyorum.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Önemli bir nokta da bu. Fenerli arkadaşlar Fenerli kişilerin ağızlarından çıkanlar dışında başka hiçbir şeye inanmıyor, dinlemiyor, yorumlamıyor. Bu yüzden bu şekilde konuşmaları doğal aslına bakılırsa. Onlar da çıkıp biz suçluyuz vs. diyecek halleri yok yani. Bu nedenle durum sizin için çok acıklı. Bazı şeyler kesinleşmesine rağmen hala delil yok falan diyebilmek cahil cesareti isteyen bir durum.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
bana kalırsa Türkiye'nin en iyi hukukçularının başında gelen Haluk Burcuoğlu ; Bu ülkede hukukçu olduğum için utanıyorum diyorsa orada büyük bir sıkıntı vardır.