İnanıyorum. Bu kadar ağız okumanız varsa buralarda çürüyorsunuz boşa gidin iş bulursunuz. Akıl var mantık var öyle bişey olsa Zokora gidip Emre'ye sarılmazdı bunu bir tek galatasaray taraftarı anlamıyor. Bazı şeyleri %100 bilmeden o kişiye sıfat takanlar taktıkları sıfatın aynısını kendisine koymaları lazım bence o insanın günahına giriyorlar boşa. Ha dediğim gibi demişse cezasını alsın ama almıyorsa ben o adam ırkçılık yaptı diyemem orada yanındamıydınız duydunuz mu ?
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Valla orada yanında olamayacağımız kesin, bunu anlayacak yaşta olduğunu düşünüyorum.O zaman şöyle bakalım istersen, oyuncunun yanında değildik duymadık.O zaman dünya da ırkçılıktan ceza alan bi oyuncu göremezsin büyük ihtimal ve Emre suçunu hemen hemen itiraf etmişken ve Zakora'da böyle bişeyin olduğunu söylemişken hala ırkçılık yok demeniz komik.%100 kanıt istiyorsun heralde.Ben eminim ki Emre'nin forması, sarı kırmızı olsaydı, benden çok daha fazla itiraz edecektin bu olaya.Fanatiklik o kadar çok almış başını götürmüş ki sende ve bazı arkadaşlarda.
Ağız hareketlerini ise ben okumam, bu işten anlayan birisi okur, milleti bilgilendirir değil mi ?