Rakibimiz Balıkesirspor:Atınç Nukan'ın attığı gollerle galip geldik mutluyuz.

Rakibimiz Adana D.S : Mutlak galibiyet parolasıyla çıktığımız karşılaşmada oyuncularımızın isteksiz tavrı yüzünden gaybedilen 3 puan oldu kaçıralan penaltı ve onca direkten dönen top gaybedilen puanlarda rol oynadı

Rakibimiz ŞanlıUrfaspor: Mutlak 3 puan gerekliydi bu maçta.44de kadar atak atak üstüneydi golü bulamadık.44de yenen kırmızı karttan sonra maç gitti geldi gol yine gelmedi.

Rakibimiz Mardinspor:Maçta 3 tane penaltı oldu galibiyette büyük rol penaltılar olsada kaçan penaltılar can sıkmaya başladı.Penaltı kullanıcısını değiştirsekte kaçan penaltılara engel olamıyoruz sırf penaltı kullanması için bir oyuncu transfer etmeyi bile düşünmeye başladık.

Rakiplerimiz G.Osmanpaşa , Diyarbakır : Maçları antrönere oynattım.

Rakibimiz Kırklareli : Toplam 3 veya 4 kez önemli atakları oldu bunlardada gol attılar.Bitirici bir forvetle maçı kurtardılar.

Rakibimiz Bandırmaspor:İlk dakikada şok yedik 1 puan alarak yine sahada puan bıraktık.

Rakibimiz Turgutluspor:Rakibimiz bizden üstün olduğunu birkezdaha kanıtladı.Şampiyonluklarını garantilediler gibi birşey.

Rakiplerimiz Adıyaman,B.Şekerspor , İskenderun DÇ : Play-Off'a hızlı geçmek için Asistana bıraktım.

Lig Puan Durumu :

PLAY-OFF'TA RAKİBİMİZ Y.MALATYASPOR !
CANLI ANLATIM YAPILACAKTIR...