facede de kızlar ne yorumlar yapıyor ya allahım allahım birbirlerine laf koymalar küfür koymalarerkekler o kadar laf atmıyor
![]()
facede de kızlar ne yorumlar yapıyor ya allahım allahım birbirlerine laf koymalar küfür koymalarerkekler o kadar laf atmıyor
![]()
toplumu bu hale getirenler utansın
Bu 2 kadın saf mıdır nedir? sinir ettiler dün beni. Ne gerek var böyle gereksiz işlere.
Tabi beşiktaş taraftarı da ayrı değişik.Maçta yaptıkları tezahüratların bir çoğu ana avrat dümdüz gitmekti. Küfür ederken utanmıyorlarda![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
yok yani top oynayan adamlardan biri bi tanesine dese o bağırdıklarını gel yap bakalım ne dicek acaba
Aziz Yıldırım: Başkanlığa da aday oldum, kaçma şüphem yok, zaten ben gitsem taraftar bırakmaz.
Sezon başında 4 tane yıldız oyuncusunu kaybetmiş, başkanı tutuklanmış, oyunları suçlanmış/gözaltına alınmış, hakları elinden alınmış, her hafta küme düşürülmüş, puanı silinmiş, medya tarafından linç edilmeye çalışılmış FENERBAHÇEM.. Şu rakipleri(edit) renkten renge soktun ya, gittin arenada yendinya(edit
), ölü halinle bukelamunlara 3,5 çektirdinya; istersen 5 yıl daha şampiyon olma bir kez daha aşık ettirdin kendine (B.T)
Facede bir asker arkadaşımın yaptığı paylaşım.Çok hoşuma gitti.Ve Serkan'ın bir önceki sayfada gsli bir arkadaşa verdiği cevapta duygularıma tercüman olacak cinstendi.Ama anlamıyorlar.Boşuna dil döküyorsunuz.İşin eğlenceli tarafı kendileri yada başka bir klüp bizim yaşadığımız süreci yaşasaydı ilk 5'i dahi göremeyecekti.Hoş bu süreci yaşamamalarına rağmen geçmiş sezonlarda daha beterlerinide yaşamışlardı
Şuna emin olun burada bazı art niyetli kişilerin yaptığı yorumlara defalarca kez cevap yazıyorum ama paylaşmıyorum.Yani bazılarınız o söylediklerini sosyal hayatta, benimle yüzyüze iken sarf edecekBilmiyorumda, olaylar pek iyi cereyan etmez.Ha aynı şeyi gidip Fenerbahçe'li arkadaşlarımda diğer takımların konularında yapıyordur bilemem.Ama ben o konulara girip yorum yapmak şöyle dursun, yakınından bile geçmiyorken, gelip burada belli kişilerin tuhaf tuhaf, insanı gerecek cinsten yorumlar yapması can sıkıcı oluyor.İçinde Fenerbahçe düşmanlığı beslediğini düşündüğüm insanlara karşı antipati duymaya başlıyorum.Ne gerek var buna?
Ve hala sağduyulu, elinden geldiğince şeffaf, yapıcı yorum yapan rakip takım taraftarlaına şahsım adına teşekkür ediyorum.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Dayak yediği iddia edilen kadın sapasaglam Çağlayan'da. Fenerbahçe yıkılmaz
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Alex'in sakatlığı nüksetmiş Trabzonspor maçında yok, Teknik heyeti dünkü hatalar zinciri sebebiyle tekrar tebrik etmekte yarar var.
...
Sakin ol şampiyon
Normal şartlar altında dünkü maçta oynatılması bile başlı başına hataydı, hadi oynattın sakat adamı niye 90 dakika eziyetler içinde sahada tutarsın. Hem maçtan oldun hem de oyuncudan. Galatasaray maçına sapasağlam çıkabilirdi onu bile riske attılar.
...
Gökhan Gönül soku yasanmadi mi daha. Alex cikar oynar bence haftasonu
fb tvde cengiz çandar hukuken aziz yıldırımın çıkmaması için hiçbir neden yok diyor hadi bakalım tahliye gelecek mi
tamer yelkovan hariç kimse çıkmıcak
Alex de Souza sakatlandi. Trabzonspor macinda yok.
Aziz Yildirim cikarsa FB kesin sampiyon olur yalniz![]()
Alex zaten sakattı sadece dün ki maçtan sonra daha da kötü oldu.
Ben bunu daha öncede söylemiştim Aziz Yıldırım çıkarsa şampiyon oluruz ama çıkartırlar mı bilinmez.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
@sbahadirs
Gökhan Gönül'ün adliyeden çıkış yaptığı sırada bir taraftar kolunzda kopsa bacağınzda kopsa o maçı alın öyle gelin dedi
Taraftar oyuncular herkes istiyor Allah'ın izniyle bu sene bu takım şampiyon olucak .
bütün hukukçular tahliye bekliyor hatta bir tanesi daha ileri giderek tahliye gelmezse bu dava şike davası degildir dedi
1 yıl olucak 1 yazık günah.
Polis sakin duran taraftarlara biber gazı ile müdahale etmiş.
kadına çoluğa çocuğa saldırıyorlar. sonra gelip bana burada polisi övüyorlar. yazıklar olsun Türk adaletine, polisine..
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Taraftar sakin dururken gelip biber gazı sıkmışlar. Bu ülkede ne adam gibi "adalet" var ne de "polis".
adalet arayanlar açıp deniz feneri davasına baksın adalet orda yazık