1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    En çokta ne zaman gururlandım biliyor musun? Normal sezondaki Fenerbahçe maçından 2 hafta önce hani sarı kart sınırındaki oyuncular mevzusu vardı. Fenerbahçe'nin sarı kart sınırındaki oyuncuları bilerek kart görüp sıfırlamışlardı. Forumdaki bazı arkadaşlarda bu konu gündeme geldiğinde sanki siz yapmayacaksınız diye atıp tutmuştu. İşte Fatih Terim farkı bir kez daha ortaya çıkmıştı orada. Hiçbir şeyden çekinmeden, ince hesaplar yapmadan çıktık oynadık aslanlar gibi maçlarımızı. Hiçbir oyuncumuz bilerek kart görmeden, derbiye eksik kadroyla çıkma riskini göze alarak.
    ve normal sezon bitene kadar sınırdaki hiçbi oyuncu sarı kart görmemişti

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Galatasaray'ın bu kadar büyük kulüp olmasının temellerini atan başkandı kendisi.

Quote Originally Posted by Facx View Post
    ve normal sezon bitene kadar sınırdaki hiçbi oyuncu sarı kart görmemişti
    Engin gol atmadığı halde formasını çıkarıp gördü ve cezalı duruma düştü diye hatırlıyordum ben O da maçın dakikası ile ilgiliydi.3-2 biten Beşiktaş maçıydı Hatırladıkça gülüyorum
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Galatasaray'ın bu kadar büyük kulüp olmasının temellerini atan başkandı kendisi.

Engin gol atmadığı halde formasını çıkarıp gördü ve cezalı duruma düştü diye hatırlıyordum ben O da maçın dakikası ile ilgiliydi.3-2 biten Beşiktaş maçıydı Hatırladıkça gülüyorum
    benim bahsettiğim fener maçına çıkarken 3-4 oyuncumuz sınırdaydı ondan önceki maçta aynı 3-4 oyuncu sınırdaydı sezon bitene kadar kart görmedi o oyuncular

bu arada sow 2. yarıda geldi diyosunuzda yanlış hatırlamıyosam biz arayı 2. yarıda daha çok açtık ( normal sezonda )

Mesaj Yetkileri