Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
@Disco

Doğruyu ve yanlışı hükme bağlayıp idrak edecek kişi biz değiliz, gördüklerimizi yorumlar paylaşırız. Mevcut davada yargılanan Fenerbahçe, sonuç ne olursa olsun aklanacak veya suçlanacak olan da Fenerbahçe. Bu davayı Türk Futbolunun temizlenme mihengi olarak görürsen çoğu şey eksik kalır. "Ee bizi suçluyorlar ama başkaları da yapmış" demek, ben yaptım ama başkaları da yapıyor demektir. Bu sizi haklı çıkarmaz. Bu konuda hem fikiriz. Lakin böyle bir davada sadece Fenerbahçe'nin yargılanması, bunu da Türk futbolunun selameti olarak görmek uçurumun kırıntılarıdır. Ne yani Fenerbahçe aklansa Türk futbolu temiz mi olacak ?
Yakın süreçte kendimce yazdığım bir hikaye vardı. O kısmı belki okudun belki okumadın. Bu ülkede herkesin belli hataları olabilir demiştim. Birilerinin damarına basmadığın sürece o hatalar ortaya çıkmaz ama o hataları bir gün kullanmak üzerede saklı tutarlar.

Aydın Doğan'ın vergi borcu gibi
CHP ve MHP Milletvekillerinin videoları gibi vs.

Hatta Galatasaray'da bu sürece ters giderse kayıp 1 milyon doların belgeleriyle nasıl ortaya çıktığını görürüz demiştim.

Ülkenin içinde bulunduğu durum budur. Aziz Yıldırım'da belli sebeplerden dolayı -ihale dersin, farklı bir konu dersin- birilerine ters düştü. Ters düşmesi üzerine düğmeye bastılar. Takip ettiler ve ortaya bu olaylar çıktı.

Eğer Aziz Yıldırım suçlu olayında isek;

Bu Yıldırım dışarıda ise...

O Yıldırım neden içeride?

Bu Yıldırım Federasyon Başkanı olabiliyorsa...

O Yıldırım neden Kulüp Başkanı bile kalamıyor?

Bu Yıldırım savcı ve hakim olabiliyorsa...

O Yıldırım neden sanık ve tutuklu?
Şike var/yok ya da hukuk var/yok olayında isek;

Şike varsa, bu nasıl Etik!

Şike yoksa, bu nasıl Hukuk!

Şike varsa, bu nedir Beşiktaşlı Yıldırım...

Şike yoksa, neden içeride Fenerli Yıldırım!
Adam yazmış isteyen okuyabilir: http://www.htspor.com/futbol/haber/738882-ittir-etik