Şu anki -Buraya dikkat-Futbol Federasyonu asbaşkanı M.Kemal Ünsal ve merkez hakem komitesi eski başkanı Bülent Yavuz'un eski Samsunspor başkanı Adnan Ölmez ile 31. haftadaki Ankaragücü - Samsunspor maçı için şike pazarlığı yaptığı ortaya çıktı(Ankaragücü Adına).
Adnan Ölmez'in ''daha sonra bu ortaya çıkarsa diye korkmuyormusun?'' sorusuna Mehmet Kemal Ünsal'ın verdiği cevap''bana bir şey olmaz,herkes yapıyor oluyor''

Hemen benim mesajımın üstündeki iki yorum bakalım,

batuhan1907@Türkiye'de 4 büyükler düşerse Federasyon maddi açından biter ülke için büyük kayıp olur bu takımların ödediği vergiyi kim ödüyor şahsen bu takımlar olmasa ben FM bile oynamam.

hurmet@4 büyükler düşürülürse bu ligi kimse izlemezde ondan al işte italyada 3 takım düştü 1i -15le başlıcak bu takımların 3ü ilk 4te bitirdi ligi. buna rağmen kalan takımlar roma inter gibi köklü kulüpler hala var ama bizde kimle oynanıcak lig antep,gençler,ankarasporla mı işte bu yüzden küme düşürülmez hiç kimse

Şimdi bakalım önce şike pazarlığına sonrada yorumlara.Belki arkadaşlar haklı ama böyle bir durumda kimse kimseyi kandırmasın.Bu ülkede şike olmuşturda olacaktırda.Zaten engellemek isteyen çok ufak bir azınlık var.Kimse kendi takımının şike yaptığını zaten kabul etmiyor.
Şimdi soruyorum,sizce bu ülkede şike engellenebilirmi?