semih gollerine devam ediyor
semih gollerine devam ediyor
biraz saygılı olun istediği futbolcuyu alamayacak mı arkadaş bu kadar mı gözünüz karardı bari bu konuyu bu bölümü rahat bırakın mantıklı olmak zorunda değil sonuçta sanal bi ortam sanal bi oyun rica ediyorum bu kadar da saçmalamayın ya
kardeşim efsane bi kariyer baştan sona enstanteleri bol bi kariyer bikaç defa tekrar tekrar dönerek okudum devam et
Bende yönetime yalvarıyorum bunun gibi boş adamları siteden atın.Bune ya beğenmiyorsan girme okuma adamın şevkini kırma kardeşim.
Mantık diyorsunuzda sizde yok o belli madem beğenmiyorsun girme kardeşim bu mantıklı bir harekettir.Transferler saçma olabilir kimisine göre ama adamın şevkini kırmak nedir onu anlamadım.
Mantıktan bahseden adamlar gidip bi boy aynasında bakın derim.Çok kırıcı oluyorsunuz bazen
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Kariyeri baştan sona okudum, iyi gidiyorsunaynen böyle devam et saçma sapan yorumlar yazanlarada aldırma
yalnız baştaki radyo anlatım şekli daha bi güzeldi sanki :P
Usta güzel gidiyorsun ama paylaştığın maçlarda da takım hakkında bilgiler versen
şöyle oynadık böyle iyiydik.Şu oyuncumuz bizi taşıdı falan.Yani maçın resminden sonra sendende bir yorum almak hoş olurdu.
Bu arada kariyer hoş bir komiklik içersinde ilerliyor ortamı germeye gerek yoktu.
burada barca ile ilk sene tüm kupaları alsa ben dahil kimse merakla aa barca yine kupa almış demezdi.Böyleyken ise hepimize ilginç geldi ve takip ediyoruz.Bence doğru yoldasın![]()
maca girecegim tamam
Dogru dior arkadaşlar ikisini karıştır daha zevkli olur
mac basladı sporting ile oynuyoruz
genelde hep atak oynuyoruz mac ile ilgili bilgiler verecegim bundan sonra. suan 0-0 gidiyor
villa-1 0 yorumu mactan sonra yapacagım
klasik 4-3-3 ile sahadayız her zamanki gibi baskılı presli oyun tarzımızı uyguluyoruz
2-0 xavi bizi öne geçirdi
villarreal ile oynuyoruz mac basladı
messi 1-0 öne geçirdi bizi
Gökhan gönül de çogu maç sarı yiyor Bi ikaz et
top aglarımızda 1-1 oldu durum
carles puyol kaptan cıktı sahneye durum 2-1
messi kendinin 2 takımının 3.golü
güzel bir takım oyunu net bir galibiyet 5-1