Sayfa 143 / 447 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243 ... SonSon
4,261 ile 4,290 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

O dönemde herkes öyle düsünüyordu Selçuk için.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Tarihte Bugün;

5 Mayıs 1996 Yılında Fenerbahçe Trabzonspor'u Oğuz ÇETİN ve Aykut KOCAMAN'ın golleriyle 2-1 Yenerek Şampiyon oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

u ondört takımımız türkiye şampiyonu olmuş inş soruşturma falan açılmaz bu konuda
    şaka bi yana bari alttan gelse futbolcular

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Beşiktaş - Galatasaray [SF Şampiyonluk 1. Hafta] 461 Mesaj
    Fenerbahçe - Trabzonspor [SF Şampiyonluk 1. Hafta] 505 Mesaj
    3. Hafta] Trabzonspor - Galatasaray 204 Mesaj
    3. Hafta] Fenerbahçe - Beşiktaş 309 Mesaj
    4. Hafta] Galatasaray - Trabzonspor / 167 Mesaj
    4. Hafta] Beşiktaş - Fenerbahçe / 332 Mesaj
    5. Hafta] Galatasaray - Beşiktaş 24 Mesaj
    5. Hafta] Trabzonspor - Fenerbahçe 31 Mesaj

En çok mesaj atanlarda fb de SaLviO gs tarafında da byariff ön plana çıkıyor

canım sıkıldı bi istatistik yapayım dedim

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    canım sıkıldı bi istatistik yapayım dedim
    "istatistik mini etek gibidir..." gelir bunun üstüne

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

herşey fenerbahce icin

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Fener gol gol gol golll...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

İki kupa geliyor !
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

2003 selçuk için yapılan ekşi sözlük yorumu yazan kişi acaba ne zaman editleyecek yazısını merak ediyorum
    Quote Originally Posted by attirson
    O dönemde herkes öyle düsünüyordu Selçuk için.
    Hey gidi... Selçuk Şahin için, herkes öyle düşünüyordu bir tarafa, öyleydi de zaten. 2003 Konfederasyon Kupası'nda milli takımın en iyilerinden biriydi. 2002'de Raşit Çetiner'in efsane U-21 milli takımının belkemiğiydi. Gerçi o U-21 milli takımının pek çok oyuncusu aynı kaderi paylaştı sonra; önce bir yükseldiler, sonra da yuvarlandılar. Yazmazsam çatlarım:

Suat Usta (Galatasaray'a kadar yükseldi, en son Diyarbakırspor'daydı), Kürşat Duymuş (Beşiktaş'a kadar yükseldi, şu an Akhisar'da), Fatih Sonkaya (Beşiktaş'a kadar yükseldi, şimdi Kıbrıs Çetinkaya'da), Okan Koç (Beşiktaş'a kadar yükseldi, 6 senedir geziyor da geziyor, şu an Konya Şekerspor'da), Kemal Aslan (uzun bir süre Fenerbahçe revirindeydi, sonra gittiği hiçbir yerde kadroya giremedi, şu sıralarda da Denizlispor'da kadroya giremiyor), İbrahim Yavuz (Galatasaray'a kadar yükseldi, şimdi Tavşanlı'da), Mahmut Hanefi Erdoğdu (Fenerbahçe'ye kadar yükseldi, şimdi baba ocağı Sakaryaspor'da), Koray Avcı (Beşiktaş'a kadar yükseldi, şimdi Şanlıurfaspor'da), Tuncay Şanlı (hikayesi malum, Fenerbahçe'ye, oradan da Avrupa'ya uzandı, şimdi Premier Lig ve Bundesliga'daki tüm stadların yedek kulübelerinin renklerini ezbere sayabiliyor). O jenerasyonun, halen büyük bir takımda olan üç ismi, Volkan Demirel, Servet Çetin ve Selçuk Şahin.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Selçuk Şahin için geçen tv'de adını bilmediğim bir yorumcu/spor adamı yaşadığı sakatlıklardan sonra doktorların koşmasının bile sürpriz olacağını söylediğini izledim. Geri gitmesinin ana sebebi budur. Beli dönmüyor adamın, sakatlıkların gözü kör olsun.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Yazdığın isimlerin her biri gözümün önüne geliyor gerçekten çok daha iyi değerlendirilmesi gereken bir jenerasyondu. Halil ve Hamit de yok muydu o jenerasyonda yanlış mı hatırlıyorum?

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Yazdığın isimlerin her biri gözümün önüne geliyor gerçekten çok daha iyi değerlendirilmesi gereken bir jenerasyondu. Halil ve Hamit de yok muydu o jenerasyonda yanlış mı hatırlıyorum?
    Abi o jenerasyon galiba, Serhat, Berkant ve Mehmet Yozgatlı'nın da olduğu bir önceki jenerasyondu..
    Burak

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Yok değil, Gabi abimiz haklı. Altıntoplar 2003'de girmişler kadroya ama bu isimlerin epey bir kısmıyla beraber oynamışlar. Ben hatta, İbrahim Toraman'ı da atlamışım, bir yerlere yerleşmeyi başaranları yazarken. Koray Avcı ile Kürşat Duymuş da aslen 2001 iskeletinde olacaklar galiba; o iskelet de Emre, Nihat taifesi.

Genelde elemelerden öteye bir türlü geçememelerine, bir şekilde geçtiklerinde ise dağılıp gelmelerine rağmen, 2000-2003 çağı bombaydı U-21 milli takımının.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

tuncayın c.ronaldoya nal toplattığı jenerasyondu ronaldo nirde tuncay nirde

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Ben Raşit Çetiner'in başında olduğu Suat Usta, Selçuk Şahin, Halil ve Hamit Altıntop'lu ümit milli takımı izlediğimi çok iyi hatırlıyorum da şüpheye düşürdün şimdi beni Burak

Edit: Tamam şüphe kalmadı, Mehmet yazmış.

Ben bi an karıştırdım sanırım ama benim dediğim jenerasyonda çok iyiydi, onların olduğu turnuvaryıda hatırlıyorum, özellikle Mehmet Yozgatlı'ya hayran kalmıştım, ceza sahası dışından bi yarım volesi vardı. Dönem dönem genç milli takımlar seviyesinde çok iyi oyuncular çıkarıyoruz ama demek ki iyi yoğuramıyoruz..
    Burak

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    özellikle Mehmet Yozgatlı'ya hayran kalmıştım, ceza sahası dışından bi yarım volesi vardı.
    Slovakya'ya olmalı. 3 gün sonra veya önce de İsveç'i 3'lemişti. 2001 taifesi muhtemelen senin bahsettiklerin.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

mehmet yozgatlı bizde bi iş yaptı tam iş yaptı gsyi bir sıfır yenmiştik sanırım maçın golünü atmıştı şampiyon olduk o sene sanırım birde van hooijdonk ile serbest vuruş çalıştığı haberleriyle hatırlıyorum kendisini onun dışında pek göze çarpmadı sanırım ilerleyen yıllarda

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

o golü hatırlıyorum golden sonra formayı çıkartıp sallamıştı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

o değil de sonunda bika saat konu Fenerbahçe Sohbet Alanı oldu çok şükür tartışmasız kavgasız

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

o değilde bekq nerde ya cezamı aldı acaba

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

mehmet yozgatlı bizde bi iş yaptı tam iş yaptı gsyi bir sıfır yenmiştik sanırım maçın golünü atmıştı şampiyon olduk o sene sanırım birde van hooijdonk ile serbest vuruş çalıştığı haberleriyle hatırlıyorum kendisini onun dışında pek göze çarpmadı sanırım ilerleyen yıllarda
    O zaman lisedeydim, vay be hayli zaman geçmiş, hoca bir gazete resminden kompozisyon yazmamızı istemişti, ben de Mehmet Yozgatlı'nın o formayı sallarken ki gol sevinciyle alakalı bir yazı yazmıştım, hey gidi günler hey...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

http://www.videoturko.com/fenerbahce...mac-ozeti.html

mehmet yozgatlının attığı gol gol sevinci çok güzel

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

vay be ne günlerdi

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

kalede genç volkan saçlarda 1 kilo jole

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ama nası da uçmuş öyle ergünün şutunda şimdi olsa kalkması için yarım saat gerekir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Tuncay Şanlı (hikayesi malum, Fenerbahçe'ye, oradan da Avrupa'ya uzandı, şimdi Premier Lig ve Bundesliga'daki tüm stadların yedek kulübelerinin renklerini ezbere sayabiliyor).
    Abi koptum Tuncay hakkındaki düşüncelerine
    ayrıca volkan ne uçmuş mübarek öyle

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Aziz Yıldırım, hiçbir şey değilse bile, birincisi şirketleşme atılımı, ikincisi de zamanında Tuncay'a "evladım bak yapma, ne işin var Avrupa'da, kaybolur gidersin sonra" deyişiyle başarılı sayılmalıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Selçuk Şahin: "Saat 1 ve trabzon taraftari deniz tarafindan otele teknelerle yaklasarak gurultu yapmaya calisiyolar.. Sanirim dertleri bizi uyutmamak..Bilmiyolarki biz sabaha kadar uyumasakta yarin cikip bu formayi sonuna kadar terleticez.."

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

yazık bu kadar korkuyorlar yani

yarın allahın izniyle onlara 1996'yı yaşatıcaz

Mesaj Yetkileri