O dönemde herkes öyle düsünüyordu Selçuk için.
O dönemde herkes öyle düsünüyordu Selçuk için.
Tarihte Bugün;
5 Mayıs 1996 Yılında Fenerbahçe Trabzonspor'u Oğuz ÇETİN ve Aykut KOCAMAN'ın golleriyle 2-1 Yenerek Şampiyon oldu.
u ondört takımımız türkiye şampiyonu olmuş inş soruşturma falan açılmaz bu konuda
şaka bi yana bari alttan gelse futbolcular
Beşiktaş - Galatasaray [SF Şampiyonluk 1. Hafta] 461 Mesaj
Fenerbahçe - Trabzonspor [SF Şampiyonluk 1. Hafta] 505 Mesaj
3. Hafta] Trabzonspor - Galatasaray 204 Mesaj
3. Hafta] Fenerbahçe - Beşiktaş 309 Mesaj
4. Hafta] Galatasaray - Trabzonspor / 167 Mesaj
4. Hafta] Beşiktaş - Fenerbahçe / 332 Mesaj
5. Hafta] Galatasaray - Beşiktaş 24 Mesaj
5. Hafta] Trabzonspor - Fenerbahçe 31 Mesaj
En çok mesaj atanlarda fb de SaLviO gs tarafında da byariff ön plana çıkıyor
canım sıkıldı bi istatistik yapayım dedim![]()
herşey fenerbahce icin![]()
Fener gol gol gol golll...
İki kupa geliyor !
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Hey gidi... Selçuk Şahin için, herkes öyle düşünüyordu bir tarafa, öyleydi de zaten. 2003 Konfederasyon Kupası'nda milli takımın en iyilerinden biriydi. 2002'de Raşit Çetiner'in efsane U-21 milli takımının belkemiğiydi. Gerçi o U-21 milli takımının pek çok oyuncusu aynı kaderi paylaştı sonra; önce bir yükseldiler, sonra da yuvarlandılar. Yazmazsam çatlarım:Originally Posted by attirson
Suat Usta (Galatasaray'a kadar yükseldi, en son Diyarbakırspor'daydı), Kürşat Duymuş (Beşiktaş'a kadar yükseldi, şu an Akhisar'da), Fatih Sonkaya (Beşiktaş'a kadar yükseldi, şimdi Kıbrıs Çetinkaya'da), Okan Koç (Beşiktaş'a kadar yükseldi, 6 senedir geziyor da geziyor, şu an Konya Şekerspor'da), Kemal Aslan (uzun bir süre Fenerbahçe revirindeydi, sonra gittiği hiçbir yerde kadroya giremedi, şu sıralarda da Denizlispor'da kadroya giremiyor), İbrahim Yavuz (Galatasaray'a kadar yükseldi, şimdi Tavşanlı'da), Mahmut Hanefi Erdoğdu (Fenerbahçe'ye kadar yükseldi, şimdi baba ocağı Sakaryaspor'da), Koray Avcı (Beşiktaş'a kadar yükseldi, şimdi Şanlıurfaspor'da), Tuncay Şanlı (hikayesi malum, Fenerbahçe'ye, oradan da Avrupa'ya uzandı, şimdi Premier Lig ve Bundesliga'daki tüm stadların yedek kulübelerinin renklerini ezbere sayabiliyor). O jenerasyonun, halen büyük bir takımda olan üç ismi, Volkan Demirel, Servet Çetin ve Selçuk Şahin.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Selçuk Şahin için geçen tv'de adını bilmediğim bir yorumcu/spor adamı yaşadığı sakatlıklardan sonra doktorların koşmasının bile sürpriz olacağını söylediğini izledim. Geri gitmesinin ana sebebi budur. Beli dönmüyor adamın, sakatlıkların gözü kör olsun.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Yazdığın isimlerin her biri gözümün önüne geliyor gerçekten çok daha iyi değerlendirilmesi gereken bir jenerasyondu. Halil ve Hamit de yok muydu o jenerasyonda yanlış mı hatırlıyorum?
Yok değil, Gabi abimiz haklı. Altıntoplar 2003'de girmişler kadroya ama bu isimlerin epey bir kısmıyla beraber oynamışlar. Ben hatta, İbrahim Toraman'ı da atlamışım, bir yerlere yerleşmeyi başaranları yazarken. Koray Avcı ile Kürşat Duymuş da aslen 2001 iskeletinde olacaklar galiba; o iskelet de Emre, Nihat taifesi.
Genelde elemelerden öteye bir türlü geçememelerine, bir şekilde geçtiklerinde ise dağılıp gelmelerine rağmen, 2000-2003 çağı bombaydı U-21 milli takımının.
Ben Raşit Çetiner'in başında olduğu Suat Usta, Selçuk Şahin, Halil ve Hamit Altıntop'lu ümit milli takımı izlediğimi çok iyi hatırlıyorum da şüpheye düşürdün şimdi beni Burak
Edit: Tamam şüphe kalmadı, Mehmet yazmış.
Ben bi an karıştırdım sanırım ama benim dediğim jenerasyonda çok iyiydi, onların olduğu turnuvaryıda hatırlıyorum, özellikle Mehmet Yozgatlı'ya hayran kalmıştım, ceza sahası dışından bi yarım volesi vardı. Dönem dönem genç milli takımlar seviyesinde çok iyi oyuncular çıkarıyoruz ama demek ki iyi yoğuramıyoruz..
Burak
mehmet yozgatlı bizde bi iş yaptı tam iş yaptı gsyi bir sıfır yenmiştik sanırım maçın golünü atmıştı şampiyon olduk o sene sanırımbirde van hooijdonk ile serbest vuruş çalıştığı haberleriyle hatırlıyorum kendisini onun dışında pek göze çarpmadı sanırım ilerleyen yıllarda
o golü hatırlıyorum golden sonra formayı çıkartıp sallamıştı![]()
![]()
![]()
o değil de sonunda bika saat konu Fenerbahçe Sohbet Alanı oldu çok şükür tartışmasız kavgasız![]()
o değilde bekq nerde ya cezamı aldı acaba![]()
![]()
http://www.videoturko.com/fenerbahce...mac-ozeti.html
mehmet yozgatlının attığı golgol sevinci çok güzel
kalede genç volkansaçlarda 1 kilo jole
![]()
Aziz Yıldırım, hiçbir şey değilse bile, birincisi şirketleşme atılımı, ikincisi de zamanında Tuncay'a "evladım bak yapma, ne işin var Avrupa'da, kaybolur gidersin sonra" deyişiyle başarılı sayılmalıdır.
Selçuk Şahin: "Saat 1 ve trabzon taraftari deniz tarafindan otele teknelerle yaklasarak gurultu yapmaya calisiyolar.. Sanirim dertleri bizi uyutmamak..Bilmiyolarki biz sabaha kadar uyumasakta yarin cikip bu formayi sonuna kadar terleticez.."
yazık bu kadar korkuyorlar yani
yarın allahın izniyle onlara 1996'yı yaşatıcaz