Yeni bir totem denemesi mi ne bu ?
Yeni bir totem denemesi mi ne bu ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Yok hayır, emin ol değil.. İçimden geldi yazdım sadece.. Furkan da sormuştu aynısını..
bu kadar coşku yaşayıp, temkinliliği elden bıraktıktan sonra bir de kaybedersek görürüm herkesi. nedir abi bu şenlikler 20-45'ler, neyin kesinliği yani bu. bi sakin yahu.....
Başkalarına gülerken, o hale gelmek istemeyiz değil mi ? O halde ForCimbom' u dinlemekte yarar var. Ne demişler, gülme komşuna gelir başına...
Football is simple,but Football Manager is not
BJK bence bu 4lü arasındaki en kötü takım.Zaten son haftalar baz alınacak olursa son 10-15 haftada 2-3 galibiyeti olan bir takım.GS de TS maçında çok kötü oynadı.Daha önceki maçları gibi oynarsa GS rahat kazanır.Eğer TS maçındaki gibi oynarsa da tek farklı kazanır diye düşünüyorum .. Herkesin düşündüğü gibi ben de Elmander'in maçın kaderini etkileyecek oyuncu olacağını düşünüyorum
Adil bir futbol oynandığında görülüyor ki kazanmamız pek de zor olmuyor. Hakem güzel bir maç yönetirse bu maçı alırız.
FM Gazetesi
Abiler bilmiyorumda BJK 1-0 yenecek gibime geliyor.
ama herşeyden önemlisi 2 takımdaki futbolcuların sağlıklı bir şekilde yani sakatlık olmadan maçı bitirmeleri ve bir o kadar tekme tokat sahaya atlayanların bol olduğu bir maç olmasını diliyorum istiyorum.![]()
Buyuk galatasaray taraftari oyle sahaya atlamaz oyuncuya saldirmaz irkci eylemlerde bulunmaz.![]()
su savaşlarını ne çabuk unuttun rakıyı hatırlatmıyorum bile
bu yıl diye yaz canımı ye![]()
(NTVSpor) Özgür Buzbaş: Resmi olarak doğrulatamadık ama öğrendiğimiz kadarıyla TT Arena'da şampiyonluk kutlaması için hazırlıklar yapıldı.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Galatasarayli adem kabayel diye bir muhabir yazdi ; Melo'nun sakatlandığı, kadrodan çıkarıldığı dedikodusu geldi kulağıma... İnş değildir.
öyle bişey olsaydı ntvspor fenal son dakika çekerdi direk
Neden gereksiz olsun ki ? Olurda şampiyon olursak kutlamayalım mı![]()
Yok şimdi işi fesatlığa vurmanın mantığı nedir bilmem ama benim orada kastetmek istediğim tansiyonu yüksek gerilimi yüksek izleyenler futbol dediğin budur arkadaş desinler diye yazdım.
Yoksa şimdi Emre'nin yapmış olduğu ırkçı muhabbeti senin nereni rahatsız ediyor anlamış değilim ki olay Fenerbahçe ile bağlantılı değil avatar rengine bakarak yorum yapmanın hiç bir gereği yok.
Rahat ol.
rahat ol ben besiktas - galatasaray macini kastettim sen direk fenere çekiyorsun art niyetli olma.![]()
Sende haklısın...
Milan Baros ilk 11 başlıyor. Allahım sonunda yahu sonunda !!
Galatasaray'ın bir türlü Süper Finalde atamadığı golleri bulacağı maç olarak görüyorum Ama buna rağmen 2-2 lik skor bekliyorum.
egemen ve toromanın arasında kaybolur gider baros (geçen haftada almeida için böyle söyledim gol attı adam![]()
)
Last edited by SaLviO : 06.Mayıs.2012 at 20:49
Galatasaray'ın Beşiktaş karşısındaki ilk 11'i: Muslera, Eboue, Semih, Ujfalusi, Hakan Balta, Engin, Selçuk, Melo, Emre, Baros, Elmander
Beşiktaş 11'i: Cenk, Hilbert, İbrahim Toraman, Egemen, İsmail, Ernst, Fernandes, Veli, Simao, Quaresma, Almeida