Sayfa 17 / 20 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon
481 ile 510 arası toplam 571 sonuç

Konu: Avrupa Altay'ı konuşuyor Altay yoluna devam ediyor bu heyecana ortak olun [VI.Sezon]

Geleceğin yıldızlarını bulmak için Afrikadayız ...

Şampiyonlar Ligine uygun bir kadro kurmaya çalışacağız.
    Takımın en büyük sorunu Defans ve neredeyse tüm defans hattı değişti.
    Kaleci sıkıntısı yaşıyoruz iyi bir Türk kaleci bulamadık takım yabancı kaynıyor.
    Transferler çok iyi gidiyor hepsini en kısa zamanda paylaşacağım.
    Personel transferleri de yaptık daha profesyonel bir takım olmak adına çıtayı yükselttik umarız aşı tutar.

Hocam kariyerin güzel gidiyor, halen takip ediyorum. Fakat senden rica etsem Bank Asya ve 2. Lig'in puan tablolarını da koyabilir misin?

Quote Originally Posted by Giallorossi View Post
    Hocam kariyerin güzel gidiyor, halen takip ediyorum. Fakat senden rica etsem Bank Asya ve 2. Lig'in puan tablolarını da koyabilir misin?
    Hocam Bank Asya ve 2.Ligi oyun hızlansın diye kapattım Takip ettiğiniz için teşekkür ederim...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Başarılar transferleri bekliyoruz Bende Altaydan kovuldum Manisadayım şuan

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Başarılar transferleri bekliyoruz Bende Altaydan kovuldum Manisadayım şuan

Heyecanlı bir kariyerin olacak desene 2.Lig kolay gibi görünse de çok dişli rakipler var.Ama başarılı olacağına inanıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başarılar
    Artık bakıyorum kimsede 10 numara kalmamış.Ben ise 10 numarasız yapamıyorum.Kendimi üşüyor hissediyorum.Ayak uydurmam lazım millete ama

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Başarılar
    Artık bakıyorum kimsede 10 numara kalmamış.Ben ise 10 numarasız yapamıyorum.Kendimi üşüyor hissediyorum.Ayak uydurmam lazım millete ama
    Mutluysan sorun yok

Kuzey Amerika'dayız oyuncu izlemeye devam daha sonra Güney Amerika'ya geçip yıldız adaylarını değerlendireceğiz.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by grozny View Post

Heyecanlı bir kariyerin olacak desene 2.Lig kolay gibi görünse de çok dişli rakipler var.Ama başarılı olacağına inanıyorum.
    12.Haftada aldım takımı Spor Totodayım 7Puan vardı düzelttim biraz.Bu arada en çok hangi ülkeden sağlam regen buluyorsun ?

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    12.Haftada aldım takımı Spor Totodayım 7Puan vardı düzelttim biraz.Bu arada en çok hangi ülkeden sağlam regen buluyorsun ?
    2.Ligdeyken başladım araştırmaya ama her yere gözlemci gönderemiyordum riske girmedim 2 oyuncu vardı Bank Asyaya çıkınca bakıp alırım dedim birini ben aldım diğeri Avrupaya gitti Güney Afrika maden gibi üstelik çok ucuz Güney Amerika çok pahalı ama fark etmiyor tüm bölgeleri geziyorum tek tek lig takımlarına kadar inceliyorum ayrıca gözlemci gönderiyorum.

2 oyuncu arasında ciddi kararsızlığa düştüm.Fikirlerinizi merak ediyorum.

İkisi de 11m $ anlaşma sağladık geçmiş transferlerine de bakarsak bu rakamlar normal. Romolo biraz daha defansif yönü kuvvetli yıllık 1.6 ye imza attırabiliyorum menajeri de 1m istiyor onuda vereceğiz. Tinga ise çok alternatifli bir oyuncu heryerde oynayabiliyor fakat şuanda zaten yıllık 3m alıyor zar zor 3m e imza attırabilirim menajeri desen zaten o hepten kafayı yemiş 2.5m istiyor. Kararsız kaldım. Takımın yaş ortaması çok düşük şöyle fizik gücü yüksek ayakta kalacak adamlar lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

takımda dengeleri bozmamak adına ucuz olanı al derim ben kendim şahsen

Quote Originally Posted by görkemm View Post
    takımda dengeleri bozmamak adına ucuz olanı al derim ben kendim şahsen
    Takım da denge falan kalmadı zaten Tinga transferinden vazgeçtik İns. Romolu'yu bitiririz ilgilenen çok var.Teşekkürler bu arada.

Geçen Sezon Takım Oyuncu Performansları öne çıkanlar

Genç Niyazi bir çok üst düzey maçta mecburen oynattık o verdiğimiz görevi layığıyla yaptı.

Bir ara sakatlandı ama o bu takımın vazgeçilemeyecek oyuncularından stili spor yazarları tarafından Lefter'e benzetiliyor.

Pek verim aldığımız söylenemez.

İşte Takımın beyni maestrosu herşeyi kısa sürede tüm Avrupanın ilgisini çekmeyi başardı elde tutmak çok zor.Sadece 80 bin dolara aldık. Şimdi her gün gelen transfer tekliflerini reddediyorum.

Başarının mimarlarından daha büyük kulübe gitmek istiyor iyi bir oyuncu.

Pek faydalanamadık bu sezon ki performansını merak ediyorum Avrupanın ilgisi üzerinde ...

Tüm İspanya onun peşinde özellikle Valencia 5m $'lık tekliflerini kabul etmedik ama çok ısrarcılar.

Çok iyi çok yetenekli bir oyuncu ama bizim oyun stilimize uygun değil fazla hantal kalıyor İngiliz kulüpleri peşinde büyük ihtimal yollarımızı ayıracağız.

Takımın her şeyi forvette tek başına büyük işler yapıyor çok memnunuz.

Ortasaha da iyi işler yaptı bu sene de ins iyi işler yapar fakat kendini geliştiremedi.

Bir başka yıldız adayımız bir çok kulüp peşinde geçen sezon sakatlıklar yüzünden bir çok maça as çıktı formanın hakkını verdi.

Kanatta oynamasına rağmen çok iyi işler çıkardı güzel goller attı fakat çok maliyetli bir oyuncu.

Gençlere ağabeylik yapmanın dışında pek bir katkısı olmadı.

Galatasaray peşinde Türk olmasının avantajıyla kadroda yer buluyor idare eder genel olarak memnunuz am bazen saç baş yolduruyor.

Bu sezon hiç verim alamadık sakatlığından dolayı.

Güzel bir performans sergiledi verdiğimiz görevi hakkıyla yaptı.Getafe ve Genoa'nın yoğun ilgisiyle meşgul şu aralar.

Bu sezon bir çok maçta görev yaptı.

Bedelsiz olarak transfer etmiştik bir ara satmayı da düşündük istikrarlı bir oyuncu değil yetenekli ama aradığımız tarzda bir oyuncu değil İskandinav ülkelerine gidebileceği gibi Beşiktaş'ın da süpriz ilgisi ile karşı karşıya.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

artık yeni transferleri bekliyoruz

Quote Originally Posted by görkemm View Post
    artık yeni transferleri bekliyoruz
    Transferi abarttık Hemen paylaşacağım

Transfer Dosyasını açıyoruz.

GK Okeke Yaş:21 Geldiği Takım AEK Bedel: 1 m $

DR/MCR/AMCR Hamit Altıntaop Yaş:33 Geldiği Takım: HSV Bedel: Serbest
    [YOUTUBE="JB-wguT8iq0"]Hamit Altıntop[/YOUTUBE]

DRLC Idrissa Yaou Yaş:23 Geldiği Takım: Litex Bedel: 4 m $

DM Romulo Yaş:25 Geldiği Takım: Vasco Bedel: 6 m $
    [YOUTUBE="68fHSHtvm5I"]Romulo kimdir?[/YOUTUBE]

DC Sanele Msomi Yaş:18 Geldiği Takım:Golden Arrows Bedel: 40 bin $

AMRL Sefa Yılmaz Yaş:26 Geldiği Takım: Kayserispor Bedel: 5.25 M $
    [YOUTUBE="X60ti31_MDc"]Sefa Yılmaz[/YOUTUBE]

DC/DM/MC Serdar Yeter Yaş:19 Geldiği Takım: Kayserispor Bedel:825 bin $

AMR/MR Serkan Mutlu Yaş:16 Geldiği Takımiyarbakarspor Bedel:Serbest

MC Seyit Cem Kılıç Yaş:20 Geldiği Takım: Gençlerbirliği Bedel:Serbest

DC Tiago Rodrigues Yaş:18 Geldiği Takım: Varzim Bedel:1.6 m $

AMRL Tuncay Şanlı Yaş:33 Geldiği Takım:Boşta Bedel:Serbest
    [YOUTUBE="ZjipfMAy5tc"]Tuncay Şanlı[/YOUTUBE]

MLC/AMLC Yazid Atouba Yaş:23 Geldiği Takım: Bolivar Bedel:3.5 m $

2 Transfer dışında genel olarak iyi olduğunu düşünüyorum.

İnter'li Coutinho kafamızı karıştırıyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

abi şu bekin sawadago mu ne çürüyor defansta forvete koy açığa koy oynar o adam yav

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    abi şu bekin sawadago mu ne çürüyor defansta forvete koy açığa koy oynar o adam yav
    İlk keşfettiğimde geri kanattı taktiğimizde geri kanat olmadığı için bende bek olarak çalıştırdım şimdi AML pozisyonunda çalıştırıyoruz bakalım teknik özellikleri çok iyi zaten markaj özelliği yok defansta Canlı Bomba

Beşiktaş Altay Süper Kupa Finali

Güzel bir maç oldu çok gol pozisyonuna girmemize rağmen bugün sadece ek gol atabildik erken yediğimiz gol tüm oyunumuzu bozdu bugün 2 futbolcumuz daha lig başlamadan sakatlandı geniş alternatifli bir kadro kurduğumuz için ne derece haklı olduğumuzu gördüm.Bu arada Necip gerçekten büyük yıldız kadromda görmek isteyeceğim oyuncuların başında geliyor.

Şampiyonlar Ligi Gruplar Belli Oldu.

Tüm gruplar bizim için zor yani şu grupta olsaydım keşke diyebileceğim grup yok gruptan çıkmamız gerçekten çok zor ama elimizden geleni yapacağız.

Rakipler: Olympique Lyonnais,Atletico Madrid,Kobenhavn

4 Hazırlık maçı yaptık.

Hazırlık sürecini etkili kullandığımızı düşünmüyorum ama yine iyi çalıştık . Bir kaç üst düzey maç ayarlayabilirdik.

Sezon Açılışı

Sezonun ilk maçında kimse yenilmeyi istemez ortaya konan oyunu beğendim.

Tek kale oynadık resmen ama futbol işte Mersin'i tebrik ediyorum Hamit süper bir gol attı.

Sonunda ilk galibiyetimizi aldık.Bol gollü bir galibiyet oldu.

[YOUTUBE="-bSVBCmJIMs"]Maç Başlıyor[/YOUTUBE]

Şampiyonlar Ligine çok güzel bir başlangıç yaptık.

[YOUTUBE="cgw-wKEPqAw"]Altay 3-0 Kobenhavn[/YOUTUBE]

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

geçen sene avrupada fırtınalar estirdin bence gardını düşürme, tarih yazabilirsin

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

takıma yedek kulübesi için olsun 11 için olsun alt yapı için olsun birçok oyuncu alındı.Kan bozuldu.Tekrar temizlenene kadar biraz tökezleyebiliriz ama ben seri galibiyetlerle toparlancaağımızı düşünüyorum

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Transferler abartı olmuş gibi avrupada kupa bekliyoruz artık

Sayfa 17 / 20 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon

Mesaj Yetkileri