Maç sonu şampiyonluk ihtimali olduğundan yapılması normaldir diye düşünüyorum kutlama hazırlığının.
Maç sonu şampiyonluk ihtimali olduğundan yapılması normaldir diye düşünüyorum kutlama hazırlığının.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Kadrodaki farklılık Baros. Umarım olumlu yansır. Kendini yere atıp faul beklemez de oyununu oynar inşallah...
baros son kez arenaya cikiyorsun goster kendini.
Allah yardımcımız olsun...
Football is simple,but Football Manager is not
Metroda vagonlarin yaptigi kaza nedeniyle GS-BJK macina gelen taraftarlar zorluk yasiyorlar. , bir kavsakta kaza olmus taraftarlar stada gelemiyormus , yuruyerek gelmeye çalisiyorlarmis
imparator maçi locadan takip ediyor ve takimi umit davala yonetcekmis bugun
Meloooooooo 1-0
Gol Melo reyiz yazdı 1-0 Fenerbahçe'de yeniyor son haftaya kalmasın![]()
Bizde atarız daha erken.
İsmail bir sevindiriyor bir sinirlendiriyor. Kesinlikle devamlılığı olan bir adam değil. Yaramaz herif.
FM Gazetesi
Ah be emre net gol kacirdik
Quaresma hayatının en ezik maçını oynuyor sanırım.
Maçta mücadele eden sadece Ernst ve Hilbert var. Başka yok.
FM Gazetesi
Engini resmen dogruyorlar kirmizi kart çikar bu maçta
Milaaaan baroooosss 2-0
edit : almeida atmis kendi kalesine![]()
Teşekkürler Beşiktaş.
Ama gerek yoktu bize duran toptan nasıl gol yeneceğini göstermenize. Biz biliyorduk yani. Bir takım hiç mi duran top savunması çalışmaz. Yazıklar olsun oynayacağınız oyuna.
FM Gazetesi
Adam duran top konusunda gittikçe iyileşiyor , öyle ki eskiden Alex açardı böyle orta şut karışımı , biri dokunsa girerdi top içeri.Top iyi gelince Almeida da affetmemiş![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
baros bence iyiydi maçta
Yatacak yerin yok Tayfur. Haftaya Trabzon'a, sonra 5. olan takıma yenildik mi geldiğin gibi aynı hızla gidersin umarım.
Steam ID: fotosuki
Böyle biter gibi maç.En kötü 2-1 biter.Bir gol atabiliriz de yiyebiliriz de fazlası olmaz.Yalnız son maçlarda duran toptan atıyoruz sürekli.Bu çok güzel bir şey ama duran top harici de gol atmamız lazım.
Bu kadar basit duran top golü yok artık diyorum.
Pektemek ve Holosko Girdi - Simao ve Fernandes cikti
Bursa Beşiktaş'a bedava bilet vermez bence o yüzden son maçı yenileceklerini düşünüyorum İ.B.B ya da Es-es gider...Bu arada 2-0 oldu diye rahat oynamayız umarım 3'ü 4'ü de bulalım...
bu maç biraz gölgede kaldı gibi![]()
nasıl gidiyor maç
Baros"un pozisyonu ofsayt degil neyse hakemlerde insan hata yapar.![]()