Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Eğer Fener maçında Çelsi,İnter'in oynadığı savunma anlayışını yapmazsak şampiyon olamayız bence...Terim bi konuşsun bence Mou kankasıylaElmander'den güzel stoper,sol bek olur denenmeli...
Helal Olsun Beşiktaş'a, mücadelesini ortaya koydular.
Taraftarlara laf soyletmem yilin en iyi taraftari besiktasin bize 2 maçta yaptiklarini unutmadik ama taraftarlarimiz yine buyuklugunu gosterdi sesleri cikmadi kufur dahil etmediler
Beşiktaş'ı tebrik ederim. Son dk çelmesi taktılar bize. Ama değişen hiç bir şey olmadı. Fenerbahçe'de büyük takımdır. Ben fenerin Avni'de puan kaybetmeyeceğini biliyordum. Kendi takımımdan bile daha emindim. Ama Futbol bu. Haftaya çok zevkli bir maç izleyeceğiz.
Bu arada iyi olan kazanmıyor hakemler biraz acayip.
Neyse sağlık olsun![]()
Değişen bir şey yok.Saçma sapan 2 gol yedik 5 dakika da.Gerçi yemesek de yine Fenerbahçe maçına aynı durumda çıkacaktık.
Şampiyonluk Şarkısı Düşmesin Dillerden!
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Birşey farketmedi puan durumu olarak. Sadece kazansaydık en azından moral olurdu. Şimdi Kadıköy'den en azından bir beraberlik almamız gerekecek. Keşke son maça kalmasaydı.
Alıngalık olarak değil bir arkadaş, bir abi, bir kardeş olarak yazıyorum. Türkçe'yi doğru anlamıyla konuşmazsak bizim gibi dostlar arasında sorun olmaz ama yabancı yerde başımıza işler gelebilir.
Yayıncı kuruluşun rezil bir yayın yapması için yayıncı kuruluştan kaynaklı bir problem olması gerekir. Yayıncı kuruluştan kaynaklanmayan bir görüntüye rezil demek doğru bir teşhis değildir.
Yayıncıdan kaynaklanmayan bir sis olayına rezil diyorsan ve bunu yayıncı kuruluş üzerinden yapıyorsan stadtakilere dediğin gerçeğini değiştirmez. Çünkü rezillik olarak belirtilen işin kaynağı stadtaki kişilerdir.
Yoksa zaten maçtaki sis olayını destekleyemeyiz ya da sis vardı ama görüntü netti gibi bir iddiamız olamaz.
Hasan Sas, Fatih Terim'e verilen cezaya protesto nedeniyle LigTV'ye röportaj vermedi, "maç ile ilgili konuşmayacağız" dedi.
Matematiksel olarak birşey değiştirmedi ama moralmen iyi olmadı bu maç. FT toparlar takımı hafta içi bundan eminim...
Beşiktaş içinde birşey değişmedi. 3.lük için yine son maçı kazanmak zorundalar. Yükselen performanslarıyla belkide başaracaklar...
Hasan Şaş:Terim'in ceza alması futbola yapılan bir ayıptır..Bu ayıbın yapildigi yerde futbol konuşmam doğru olmaz..Tesekkur ederim
Beşiktaş'ımı son dakikaya kadar mücadelesini bırakmayıp maçı beraberliğe çevirdiği için tebrik ediyorum.İlk yarıda çok kötüydük maalesef, fakat 2. yarı Tayfur'un da cesur hamleleriyle ibre bize döndü. 2-0 iken kritik kurtarışlar yapan Cenk'in de maçın beraberliğe gelmesinde payı büyüktü. Ellerine sağlık Cenk.
Neredeyse tüm futbolcularımız sarı kart gördüğü halde maçı 11 kişi tamamlamayı başarabildiğimiz için de ayrıca mutlu oldum. Trabzonspor maçında her futbolcuya ihtiyacımız olacak.
Bugünkü mücadelesinden ötürü iki takıma da tebrikler. Teşekkürler Beşiktaş'ım.
Ali Dürüst "Planları tuttu ,son maça kaldı ve biz figüran olduk"
adam haklı abi
Ben buna katılmıyorum. İstediğiniz kadar kızın ama katılamıyorum. Tabi böyle saçma bir şeyde kaybedersek şampiyonluğu, içim yanacak, acayip üzüleceğim. Ancak Play-Off'larda işler iyi gitse bu seferde çıkıp ''İsterseniz 3'e bölün, bir şampiyona daha oynayalım'' diyeceklerdi.
Herşeyden önce futbolun şansızlığını figüranı olduk.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Şimdi dürüst olmak gerekir.Sen bulduklarını atamazsan,Beşiktaş gelir 2 tane atar,Bienvenu çalımlar Stoch atar,Necati gelir 6 pas dan röveşata atar.Yani bu duruma da biz kendi elimizle geldik biraz.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Kimseye suç bulmamak lazım. "Maç sahada kazanılır !" (Şike yoksa tabii ki)
Football is simple,but Football Manager is not