Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
38. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

26 68.42%
  • Berabere biter

6 15.79%
  • Beşiktaş kazanır

6 15.79%
Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 ile 150 arası toplam 190 sonuç

Konu: [SF Şampiyonluk 5. Hafta] Galatasaray - Beşiktaş

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    uzulcek birse yok 2 puan ondeyiz kendi gobegimizi kendimiz kesecegiz beraberlik bize yetiyor , oyuncu degisikliklerini fatih hoca yaptirdi galiba elmanderi cikartirsan boyle olursun hocam kusura bakmada aldigin maçi resmen rakibe verdin.
    Yarım puan öndesiniz Arifim Beraberlik halinde yarım puanla şampiyon olacak Galatasaray , yenerse zaten.Bizim tek şansımız yenersek şampiyonuz.Formül hep basitti , hala basit , değişen bişey olmadı . Durumun değişmesi için Beşiktaş'ın kazanması lazımdı.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Eğer Fener maçında Çelsi,İnter'in oynadığı savunma anlayışını yapmazsak şampiyon olamayız bence...Terim bi konuşsun bence Mou kankasıyla Elmander'den güzel stoper,sol bek olur denenmeli...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Helal Olsun Beşiktaş'a, mücadelesini ortaya koydular.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Son 5 dakika Lig TV tarihinin en rezil yayını oldu heralde hiç bişey gözükmedi.
    Neden karıncalanma felan mı oldu?

Rezil dediğin stad bu sezonun en centilmen stadıdır. Açıkçası maçın oynanmadığı, oyuncular yerine seyircilerin güvenlikçilerle yaptıkları maçları da izledik. Bunları da Lig Tv vermişti.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by DisCo View Post

Rezil dediğin stad bu sezonun en centilmen stadıdır. Açıkçası maçın oynanmadığı, oyuncular yerine seyircilerin güvenlikçilerle yaptıkları maçları da izledik. Bunları da Lig Tv vermişti.
    Niye bu kadar alıngansın anlamadım.Stada , taraftara bir laf mı atıldı ? Yayın sence çok mu güzeldi sisten göremedik hiçbir şey yalan mı ?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Taraftarlara laf soyletmem yilin en iyi taraftari besiktasin bize 2 maçta yaptiklarini unutmadik ama taraftarlarimiz yine buyuklugunu gosterdi sesleri cikmadi kufur dahil etmediler

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Beşiktaş'ı tebrik ederim. Son dk çelmesi taktılar bize. Ama değişen hiç bir şey olmadı. Fenerbahçe'de büyük takımdır. Ben fenerin Avni'de puan kaybetmeyeceğini biliyordum. Kendi takımımdan bile daha emindim. Ama Futbol bu. Haftaya çok zevkli bir maç izleyeceğiz.

Bu arada iyi olan kazanmıyor hakemler biraz acayip.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Neyse sağlık olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Taraftarlara laf soyletmem yilin en iyi taraftari besiktasin bize 2 maçta yaptiklarini unutmadik ama taraftarlarimiz yine buyuklugunu gosterdi sesleri cikmadi kufur dahil etmediler
    Taraftara laf eden mi olmuş Arif ?
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Değişen bir şey yok.Saçma sapan 2 gol yedik 5 dakika da.Gerçi yemesek de yine Fenerbahçe maçına aynı durumda çıkacaktık.

Şampiyonluk Şarkısı Düşmesin Dillerden!
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Sisten bişey gözükmedi. Taraftarların girmesiyle alakalı değil yayıncı kuruluşun en rezil yayınıdır dedim çünkü karıncalanmadan daha beteri oldu. Bembeyaz ekran.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Birşey farketmedi puan durumu olarak. Sadece kazansaydık en azından moral olurdu. Şimdi Kadıköy'den en azından bir beraberlik almamız gerekecek. Keşke son maça kalmasaydı.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Niye bu kadar alıngansın anlamadım.Stada , taraftara bir laf mı atıldı ? Yayın sence çok mu güzeldi sisten göremedik hiçbir şey yalan mı ?
    Alıngalık olarak değil bir arkadaş, bir abi, bir kardeş olarak yazıyorum. Türkçe'yi doğru anlamıyla konuşmazsak bizim gibi dostlar arasında sorun olmaz ama yabancı yerde başımıza işler gelebilir.

Yayıncı kuruluşun rezil bir yayın yapması için yayıncı kuruluştan kaynaklı bir problem olması gerekir. Yayıncı kuruluştan kaynaklanmayan bir görüntüye rezil demek doğru bir teşhis değildir.

Yayıncıdan kaynaklanmayan bir sis olayına rezil diyorsan ve bunu yayıncı kuruluş üzerinden yapıyorsan stadtakilere dediğin gerçeğini değiştirmez. Çünkü rezillik olarak belirtilen işin kaynağı stadtaki kişilerdir.

Yoksa zaten maçtaki sis olayını destekleyemeyiz ya da sis vardı ama görüntü netti gibi bir iddiamız olamaz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Hasan Sas, Fatih Terim'e verilen cezaya protesto nedeniyle LigTV'ye röportaj vermedi, "maç ile ilgili konuşmayacağız" dedi.

Nesil
    2007

Matematiksel olarak birşey değiştirmedi ama moralmen iyi olmadı bu maç. FT toparlar takımı hafta içi bundan eminim...

Beşiktaş içinde birşey değişmedi. 3.lük için yine son maçı kazanmak zorundalar. Yükselen performanslarıyla belkide başaracaklar...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Taraftara laf eden mi olmuş Arif ?
    kimse etmedi zaten ? ben kendi fikrimi soledim x kisiye falan desem taraftarlara laf ettirmem diye ozman haklisin ben sadece mesajimi ortaya attim

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

kimse etmedi zaten ? ben kendi fikrimi soledim x kisiye falan desem taraftarlara laf ettirmem diye ozman haklisin ben sadece mesajimi ortaya attim
    Alınganım ben dikkat et yazdıklarına !!
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Alıngalık olarak değil bir arkadaş, bir abi, bir kardeş olarak yazıyorum. Türkçe'yi doğru anlamıyla konuşmazsak bizim gibi dostlar arasında sorun olmaz ama yabancı yerde başımıza işler gelebilir.

Yayıncı kuruluşun rezil bir yayın yapması için yayıncı kuruluştan kaynaklı bir problem olması gerekir. Yayıncı kuruluştan kaynaklanmayan bir görüntüye rezil demek doğru bir teşhis değildir.

Yayıncıdan kaynaklanmayan bir sis olayına rezil diyorsan ve bunu yayıncı kuruluş üzerinden yapıyorsan stadtakilere dediğin gerçeğini değiştirmez. Çünkü rezillik olarak belirtilen işin kaynağı stadtaki kişilerdir.

Yoksa zaten maçtaki sis olayını destekleyemeyiz ya da sis vardı ama görüntü netti gibi bir iddiamız olamaz.
    Başka bir açıdan yayınlayabilirdi LigTv illa o bölgeden yayınlamak zorunda degil.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Ben yanlış anlatmışım heralde özür dilerim o zaman.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Quote Originally Posted by lexoqe View Post
    Galatasaray 3 puan, Avni'de Fenerbahçe'de 3 puan alır ve herkes için her şey son maça kalır.
    Demiştim, belki GS alamadı maçı ama 4 takım içinde her şey son maça kaldı.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Hasan Şaş:Terim'in ceza alması futbola yapılan bir ayıptır..Bu ayıbın yapildigi yerde futbol konuşmam doğru olmaz..Tesekkur ederim

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Ben yanlış anlatmışım heralde özür dilerim o zaman.
    İşte, büyük Fenerbahçe taraftarı. Umarım forum, yanlışlardan ziyade medeni sohbetleri biraz model almayı becerebilir.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Hasan Şaş:Terim'in ceza alması futbola yapılan bir ayıptır..Bu ayıbın yapildigi yerde futbol konuşmam doğru olmaz..Tesekkur ederim
    Hakarete ceza vermek ayıp o zaman burdan bu anlaşılıyor yanlışım mı var ?

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Beşiktaş'ımı son dakikaya kadar mücadelesini bırakmayıp maçı beraberliğe çevirdiği için tebrik ediyorum. İlk yarıda çok kötüydük maalesef, fakat 2. yarı Tayfur'un da cesur hamleleriyle ibre bize döndü. 2-0 iken kritik kurtarışlar yapan Cenk'in de maçın beraberliğe gelmesinde payı büyüktü. Ellerine sağlık Cenk.

Neredeyse tüm futbolcularımız sarı kart gördüğü halde maçı 11 kişi tamamlamayı başarabildiğimiz için de ayrıca mutlu oldum. Trabzonspor maçında her futbolcuya ihtiyacımız olacak.

Bugünkü mücadelesinden ötürü iki takıma da tebrikler. Teşekkürler Beşiktaş'ım.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ali Dürüst "Planları tuttu ,son maça kaldı ve biz figüran olduk"

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

adam haklı abi

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ben buna katılmıyorum. İstediğiniz kadar kızın ama katılamıyorum. Tabi böyle saçma bir şeyde kaybedersek şampiyonluğu, içim yanacak, acayip üzüleceğim. Ancak Play-Off'larda işler iyi gitse bu seferde çıkıp ''İsterseniz 3'e bölün, bir şampiyona daha oynayalım'' diyeceklerdi.

Herşeyden önce futbolun şansızlığını figüranı olduk.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şimdi dürüst olmak gerekir.Sen bulduklarını atamazsan,Beşiktaş gelir 2 tane atar,Bienvenu çalımlar Stoch atar,Necati gelir 6 pas dan röveşata atar.Yani bu duruma da biz kendi elimizle geldik biraz.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Kimseye suç bulmamak lazım. "Maç sahada kazanılır !" (Şike yoksa tabii ki )
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Ben buna katılmıyorum. İstediğiniz kadar kızın ama katılamıyorum. Tabi böyle saçma bir şeyde kaybedersek şampiyonluğu, içim yanacak, acayip üzüleceğim. Ancak Play-Off'larda işler iyi gitse bu seferde çıkıp ''İsterseniz 3'e bölün, bir şampiyona daha oynayalım'' diyeceklerdi.

Herşeyden önce futbolun şansızlığını figüranı olduk.
    Sonunda ya sonunda.Şöyle düsünen bir Gs'li gördügüme sevindim.

Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon

Mesaj Yetkileri