1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RodRiGOtELLo14 View Post
    UEFA şike yapan tüm takımlara gereken cezayı verir.Benim takımım senin takımım ayıracağıma şike olayında hangi kişi veya kişiler var ise ceza verilmeli.İtalya'da affetmediler verdiler.
    Senin üzerinden herkese soruyorum. UEFA ceza vermezse siz şike olmadığına inanacak mısınız? UEFA sorun yok tamamdır derse, size göre de tamam mıdır ?

Nesil
    2007
    Yer
    Şeref Bey'den

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Senin üzerinden herkese soruyorum. UEFA ceza vermezse siz şike olmadığına inanacak mısınız? UEFA sorun yok tamamdır derse, size göre de tamam mıdır ?

Uefa ceza vermezse inanmıyacağım nedeni ne diye soracak olursan.Eğer şike olmamışsa Uefa'ya göre TFF'nin verdiği cezalar ne için diye soracağım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Uefa ceza vermezse inanmıyacağım nedeni ne diye soracak olursan.Eğer şike olmamışsa Uefa'ya göre TFF'nin verdiği cezalar ne için diye soracağım.
    O zaman UEFA'dan neden ek ceza beklentin var? TFF ceza verdi bitirdi demen lazım sen hala UEFA'dan ceza bekliyorsun. Verilen cezalar tamamen göstermelik Tahkim'den dönecektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Şeref Bey'den

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    O zaman UEFA'dan neden ek ceza beklentin var? TFF ceza verdi bitirdi demen lazım sen hala UEFA'dan ceza bekliyorsun. Verilen cezalar tamamen göstermelik Tahkim'den dönecektir.
    Şike olayında adı geçen takımlardan Beşiktaş-Trabzonspor un Avrupa'da kupalara gitmesine izin verdiler.Tabi başkanları her ne kadar cezaevine girmesede.Ama Fenerbahçe'yi direk Avrupa'dan men edildi.Soruşturma devam ederken böyle bir ceza verebilmişse TFF, UEFA bunu gerekçe göstererek mutlaka ceza verecektir.Bu benim görüşüm tabi yanlış olabilir de. Herkesin görüşüne saygı duyuyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

ben tff nin verdiği cezaların tamamıyla savcının baskısı sonucunda verdiğini düşünüyorum aksi takdirde böyle büyük bi hata yapmazlardı kastettiğim hata sahada şike yok ama ibrahim akın oyunun skoruna etki etmekten 3 yıl men

Mesaj Yetkileri