Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
38. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

26 68.42%
  • Berabere biter

6 15.79%
  • Beşiktaş kazanır

6 15.79%
Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567
181 ile 190 arası toplam 190 sonuç

Konu: [SF Şampiyonluk 5. Hafta] Galatasaray - Beşiktaş

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Adam orda takımını desteklemeye gitmiş siz neler diyorsunuz. Bi yakınınızın başına geldiğini düşünün. Abiniz kalp krizi geçirmiş ve ölmüş olsa "E gitmeseymiş madem" diyebilecek misiniz ? Ayrıca adamın belki öyle bir durumu yoktu. İlk defa, birden bire gelişen bir olaydı. Biraz daha dikkat. İnsan hayatı bu.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    11

Madem insanlıktan bahsediyorsunuz, o zaman hayati tehlike yaşamış biri üzerinden reklam yapmayın.Orada bir vatandaş kalp krizi geçirmiş.Rengi önemli değil, hangi takımlı olursa olsun.Vatandaşın biri çıkmış diyor "bu saçma sapan play of yüzünden".Günaydın?Play oflara girilirken şampiyondunuz hani?Ben hala Galatasaray'ı daha avantajlı görüyorum bunu belirteyim.Henüz kaybettiğiniz birşey yok.Ama biraz delikanlı olmak lazım.Bir öyle bir böyle olmamak lazım.Ayrıca 2. alıntım içinde maalesef terbiye seviyesini düşürerek genelleme yapamaz hiç kimse.İnsanlıktan bahsedenler 3 hafta önceki Emre-Zokora olayında hepiniz Zokora olmuştunuz.Şimdide Emre'nin kasığı olsanızya?İstesenizde objektif olamıyorsunuz.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Madem insanlıktan bahsediyorsunuz, o zaman hayati tehlike yaşamış biri üzerinden reklam yapmayın.Orada bir vatandaş kalp krizi geçirmiş.Rengi önemli değil, hangi takımlı olursa olsun.Vatandaşın biri çıkmış diyor "bu saçma sapan play of yüzünden".Günaydın?Play oflara girilirken şampiyondunuz hani?Ben hala Galatasaray'ı daha avantajlı görüyorum bunu belirteyim.Henüz kaybettiğiniz birşey yok.Ama biraz delikanlı olmak lazım.Bir öyle bir böyle olmamak lazım.Ayrıca 2. alıntım içinde maalesef terbiye seviyesini düşürerek genelleme yapamaz hiç kimse.İnsanlıktan bahsedenler 3 hafta önceki Emre-Zokora olayında hepiniz Zokora olmuştunuz.Şimdide Emre'nin kasığı olsanızya?İstesenizde objektif olamıyorsunuz.

Ben zaten objektif olmak istemiyorum. Ama herşeyi bütün gerçekçiliği ile görebiliyorum. Eğer kalp krizi geçiren bir vatandaşımız için ''gitmeseymis madem maça'' sözüne getirebiliyorsa yorumu, objektiflikle alakası yok, insanlıkla alakası var. Hem bunu niye Zokora konusuna çekiyorsun. O farklı olay.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Cümleleriniz agresiflik, sinir doluyken ve objektif düşünemediğiniz görülürken, bizlere böyle bir çağrı yapmanız hiç mantıklı değil. Daha güzel cümleler size daha çok yakışırdı.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Burda reklam yapan yok. Ayrıca reklam yapmak nedir yahu. Burda biz bize konuşuyoruz. O arkadaşa katılıyorum. Evet bütün bu olayların sebebi play-off sistemidir. Bir statta kalp krizleri yaşanıyor öbür statta futbolcular birbirlerini tekmeliyor, ne ana kaldı ne baba. Ülkemiz böyle bir sisteme hazır değil. Ve hazır olmayacaktır. Sırf para kazanmak için milleti birbirine düşürdüler. En basitinden şu forumun haline bakın.

En başından beri Play-off'a karşıyız. Öyle bir mesaj atıyorsunuz ki sanki en başta "Oo ne güzel bir sistem. Gözümüz futbola doyacak. Çok zevkli olacak çok" demişiz de şimdi "Tüh fener yaklaştı. Bu sistem çok kötüydü aslında" diyoruz. Bizim tavrımız başından beri aynı.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Aslında avantaj halen bizim elimizde. Fenerbahçe mutlaka yenmeli yenemesse şampiyon oluyoruz. Bu maçı kazansak bile böyle olacaktı.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

İnsanlıktan bahsedenler 3 hafta önceki Emre-Zokora olayında hepiniz Zokora olmuştunuz.Şimdide Emre'nin kasığı olsanızya?İstesenizde objektif olamıyorsunuz.
    Kendi takım taraftarlarının bile Zokora'ya kurallara aykırı laflar ettiği bir sürü mesaj sildim diğer maçın başlığında. Genel hatlarıyla, hemen herkeste bir objektiflik sorunu olduğuna katılıyorum, ama bu iddia karşısında hususu da belirtmezsem, mesajları silinen üyelere haksızlık olur.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2-0'dan sonra 5-5-0 oynarsan olacagı budur. Beşiktaş köy takımı değil, gelir atar.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bizim tepkimiz adamın ölmesini direk futbol malzemesi yapanlara.Yani böyle saçma bir açıklama olabilir mi ya.Hep ligimiz heyecanlı olsun demiyormuyuz lig heyecanlı oldu diye milletin kalbi dayanmıyor bunları yapanlara lanet olsun demek kadar saçma birşey var mı ? Gitmeseymiş filan demiyorum ben başınız sağolsun.Ancak ona buna laf atmadan kendi stadınıza bakın ambulans geç gitmisti öncekinde bunda da öyle olmadıgı ne malum ?Ve bir ölümü kullanıp playoff sistemini elestirmek saçmalıgın önde gidenidir.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Cümleleriniz agresiflik, sinir doluyken ve objektif düşünemediğiniz görülürken, bizlere böyle bir çağrı yapmanız hiç mantıklı değil. Daha güzel cümleler size daha çok yakışırdı.
    Kendisine katılıyorum, Zokora'yı savunanlar şimdi neden Emre hakkında tek kelime etmiyorlar...

Ayrıca avantaj halen Galatasaray da öylede yenmeliydi böylede yine kaderimiz kendi elimizde tek avantajı Galatasarayın büyük bir şok yaşaması oldu.Bir anda maçın bu derecede dönmesi onların üzerine yansıyacaktır.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567

Mesaj Yetkileri