Sayfa 161 / 578 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261 ... SonSon
4,801 ile 4,830 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Şampiyonluğa,galibiyete inanmak diyorum ben ona saflık diyorsan o senin kendi görüşün.
    inanınca ne kazanıyorsun ne kaybediyorsun? bir de bunu sormalı insan kendine.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Sen konuyu, maçtan aldın Edebiyata getirdin. Bir insanın inandığı değerlere güvenmesinden daha normal ne olabilir ki. Ben takımıma güveniyorum, he ama yenilir ama yener, orası önemli değil.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    Biraz klasik bir laf olacak ama ;

İnanmak,başarmanın yarısıdır.

Bu güne kadar da hayal ile gerçeği ayırt edebileceğimiz bir çok maç gördük.Takım öyle bir oynuyor ki inanmamızı sağlıyor,iki-üç maç biraz formdan düştü diye inancımızı mı yitirelim ? Kusura bakma ama senin kadar karamsar olamıyorum bu takıma karşı.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sporx Sabri'nin bu seneki ilginç istatistiğini paylaşmış, bir futbolcu onca sezon sonra kaptanlığa ulaştığı takımda bu kadar kısmetsiz olabilir mi ?

edit: Galatasaray'ın Samsun deplasmanında da oynamıştı yanılmıyorsam oyundayken maç 2-0 Samsun lehineydi, oyundan çıkınca Galatasaray maçı kazanmıştı.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

O Listede yanlışlık var. 2-1 kazandığımız Bursa maçıda oynadı. Yine aynı skorla kazandığımız antep maçın dada oynadı. Samsun ilk maçındada 3-1, oynamıştı.Nitekim Ordu maçındada gol atarak tamamladı.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

2-4 yendigimiz samsun macindada oynamisti

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

o istatikten ziyada sabri oyundayken yediğimiz gollerin istatiği çıksın daha sağlıklı olur

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Inanmayinca ne kazaniyorsun ne kaybediyorsun?

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Büyük inançlar büyük hayal kırıklarını beraberinde getirir.İnsan istediği şeye inanabilir bu doğaldır, bende Fenerbahçenin kazanacağına ve Retonun kilit adam olacağına inanıyorum

Herşeyden önce böyle kıymetli ve bir daha zor rastlanacak bir maçın hakkını verirler umarım.Düzgün yönetim olur tabii ufak tefek hatalar olacaktır, ama işin gol boyutuna girmemeli...

Bol gollü güzel bir maç istiyorum kendi adıma

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Her şeyi belli olan bir ligin hakemi de çoktan belli olmuştur zaten.Cüneyt Çakır yönetir maçı.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

fenerbahçe müthiş bir baskı kurmak isteyerek başlayacak bu kesin.

takımın psikolojik, fizyolojik yapısı (gs) buna müsait olduğu için ilk dakikaları baskı yiyerek oynayacağız. fenerbahçe gol bulursa , ki bence olmaması olmasından çok çok daha düşük ihtimal, biz takım olarak sarsıntı yaşarız psikolojik baskının etkisiyle ve bir süre oynayamayız. fenerbahçe bu sıralarda farkı açacak gol bulursa iş bitebilir, bulamazsa yine güçlü orta sahamız etkinliğini bulmaya başlayıp pozisyon üretme sürecine sokacaklardır.

tabi ilk golü ilk dakikalarda bulup öne geçmemiz ihtimal dahilinde değil midir? elbette olabilir ancak çok beceriksiz bir takımız, maçın ilk dakikalarında oyuna konsantre olamıyoruz, kontrayı çok iyi bilmiyoruz bu yüzden çok çok düşüktür bu olasılık. ha oldu diyelim, fenerbahçe açılır, bu kesin , belirsiz olan şu ki, biz kapanırsak en kötüsü olur fenerbahçe illa ki golü bulur ve geriden gelmenin avantajıyla maçı eline alır, ama oynamaya devam edersek farka bile gidebiliriz.

şans her şeyden önce ihtiyacımız olan şey. taraftar inanılmaz baskı kuracaktıre. oyuncularımız sindirilmeye çalışılacaktır psikolojik olarak etkileme çalışmaları zaten her daim. bunları aşmamız bi de üstüne gol yollarında becerikli ve şanslı olmamız gerekiyor.

şampiyonluk ihtimalimiz yüzde 40 falan bence.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Maşallah ilklerin takımı olduk.Beşiktaş ilk galibiyetini bize karşı aldı, Burak ilk golünü bize attı.

Elmanderde uzun aradan sonra bize gol atar düşüncesindeyim.2-0 yenikte olsak oyundan düşmemiz gerek bir anlık konsantrasyon bozukluğu neler yaşattı gördük.Üzerine gitmeliyiz

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

gol olduğunda sevinmek için maçın bitmesini mi bekliyorsun?

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Maşallah ilklerin takımı olduk.Beşiktaş ilk galibiyetini bize karşı aldı, Burak ilk golünü bize attı.

Elmanderde uzun aradan sonra bize gol atar düşüncesindeyim.2-0 yenikte olsak oyundan düşmemiz gerek bir anlık konsantrasyon bozukluğu neler yaşattı gördük.Üzerine gitmeliyiz
    Saraçoğlunda'ki maçtan bahsediyorsan bi anlık konsantrasyon bozukluğunu ancak GS için kullanabiliriz, biri herkesin çıktı diye bıraktığı top diğeri Semih'in hatası 2 gollle 2-0 önde başladınız ama 75dk topa sahip olan saldıran, 55bin kişiye dua ettiren bir GS vardı bu durumda konsantrasyon bozukluğu ilk 2 golü yiyen GS için kullanılabilir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Hincal uluç bu yazisiyla beni resmen yerlere yatirdi

Eboue dünyanın en yavaş beki, bek oynamaz. Holosko gibi bir adam elini kolunu sallaya sallaya geldi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hıncal Uluç çok biliyorsa çıksın kendi oynasın.Hem öyle şey mi olur.Her siyahi oyuncu tazı gibi koşar .Eboue şu takımda en son eleştirilecek kişilerin başında geliyor.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Bugun taffarel"in dogum gunuymus , insallah oyuncularimizda cumartesi guzel hediye verir taffiye

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Sporx Sabri'nin bu seneki ilginç istatistiğini paylaşmış, bir futbolcu onca sezon sonra kaptanlığa ulaştığı takımda bu kadar kısmetsiz olabilir mi ?
    Çok seçmece bir istatistik hazırlamışlar. Bazı maçlar var, bazı maçlar yok; neye göre, kime göre belirsiz.

Sabri bu sezon, 15'i il 11'de olmak üzere toplam 27 maçta forma giymiş. Galatasaray bu maçlarda 14 galibiyet, 9 beraberlik, 4 de mağlubiyet almış. Galatasaray'ın, Sabri'nin sahaya ayak bastığı maçlarda galibiyet oranı yüzde 51, sezonluk galibiyet oranı ise yüzde 63. Bir kıyaslama yapmak gerekirse, Sabri'nin kendilerine alternatif sayılabileceği Eboue ve Engin'de bu oranlar yüzde 61 ve yüzde 65.

Biraz daha kişiselleştirelim, zira haberin mahiyeti şimdi yapacağım türden bir kişiselleştirme üzerine: Galatasaray, Sabri'nin oyunda olduğu dakikaların yüzde 43'ünde galip, yüzde 42'sinde berabere, yüzde 15'inde ise mağlup durumdaymış. Ve bu oranları yine Eboue ve Engin ile karşılaştıralım: Galatasaray, Eboue'nin oyunda olduğu dakikaların yüzde 42'sinde galip, yüzde 44'ünde berabere, yüzde 14'ünde ise mağlup durumdaymış; Engin'in oyunda olduğu dakikaların ise yüzde 44'ünde galip, yüzde 40'ında berabere, yüzde 16'sında ise mağlup durumdaymış

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Abi nasıl buldun bu istatistikleri Veya kim niye böyle bi istatistik tutuyo

GS'ye ahlaka aykiri pankarttan 50.000 lira ceza gelmis. Bu ülkede ceza almamak icin sike veya irkcilik yapmak lazim. PFDK'nin da kararlarinin ne kadar esit oldugu ortada sahaya adam girer ceza gelmez pankart ac 50 bin lira.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

"Şike yapmak spor ahlakına uygun, şikeye tepki göstermek spor ahlakına aykırı. Ahlak anlayışına yeni bir boyut katmış PFDK."

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Açılan pankart neydi, maçı izlemediğim için bilmiyorum?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ben maçı izledim ben de bilmiyorum.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Lig TV göstermemiştir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Küfür cezası gibi birşey bu da heralde.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Kale arkasinda taraftarlar italyadaki gibi kücük pankartlar acmisti Ligtv vs ile ilgili sanirim onlara ceza verilmis.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Abi nasıl buldun bu istatistikleri Veya kim niye böyle bi istatistik tutuyo
    Maçların gol, kart ve oyuncu değişikliği verilerini veren herhangi bir siteden çıkartılabilir bu tür istatistikler. Yukarıda verdiğim istatistikleri bu şekilde kendim hesapladım. Ufak tefek yanlışlıklar olabilir. Çok daha detaylı istatistikleri, oturup hesaplama yapmaya gerek olmaksızın verebilen yabancı siteler var. Bizde var mı? Bilmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

GSNET Tribününde Yerinizi Alın Süpriz Hediye Kazanma Şansı Yakalayın!

Büyük Galatasaray taraftarı, tribünler senin tezahüratların ile inleyecek! Tek yapman gereken; katıl butonuna basıp, karşına gelecek formu doldurarak Galatasaray tribünlerinde yerini almak! Haydi sen de GSNET coşkusuna katıl ve 100.000 kişiye ulaşan ilk takım biz olalım! Böylece sen sürpriz hediyeleri kazanma fırsatını yakala, sosyal medya da Galatasaray taraftarının gücünü görsün! Unutma, bu büyük rekabeti sadece senin desteğinle kazanabiliriz! Türk Telekom Arena’da görüşmek üzere!

Tribünde yerinizi almak için tıklayın.

Habere gitmek için;

http://www.galatasaray.org/gsnet/haber/13446.php

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

açılan pankart ; Türkiye futbol fenerasyonu yazılı bir pankartmış

Mesaj Yetkileri