taraftarlara gore herkes yalanci resmi belgeye bile inanilimiyor artik bu ulkede tek gercek aziz yildirim.
he bide su var 6 uyenin fenerbahce lehine oy kullanmasi tarafsizlik ama yusuf reha alp"in fenerbahce alehine oy kullanmasi taraf oylemi ? ne içiyorsaniz banada verin lutfen.
yusuf rehanin konusmasi.
[YOUTUBE="NqTbfYE9fbM"]yusuf reha[/YOUTUBE]
Yusuf Reha Alp: İlerde çocuğum bu kararlar için bana hesap sorarsa "oğlum 7 kişide bir taneydik" diyeceğim.
Yusuf Reha Alp: Ben Trabzonsporluyum ama bir meslek icra ediyoruz. Bu da bizim namusumuzdur. Bu anlamda benim hiç bir vicdani derdim yok
Yusuf Reha Alp: Bir Türk vatandaşı olarak üzülerek söylüyorum ki bizi UEFA paklar. Ne ceza verecekse UEFA verecek..
Yusuf Reha Alp: "Demek ki Türkiye'de bu isler böyle. Hem yapiyorsunuz, hem de yaniniza kar kaliyor."
Yusuf Reha Alp: "3 Temmuz'dan bu yana Türk kamuoyunun futboldan sogudugunu dusunuyorum."
Yusuf Reha Alp: "Fenerbahce'ye izafe edilemez karari 5'e 2 cikmistir. Biri ben otekisi Sinan Bey bu 2 kisi."
Yusuf Reha Alp: "Ibrahim Akin parayi Yusuf Turanli'dan. Turanli da parayi Ahmet Celebi'den almis. O da FB Kongre Üyesi ve Sivas Yöneticisi"
Yusuf Reha Alp: "I.Akin'in cikip macta oyun oynayip oynamadigina bakilmaz. Onun artik önemi kalmiyor. Şikede önemli olan anlasmanin varligi"
Erman Toroglu: "Sizin bu PFDK'da ömrünüz fazla sürmez." Yusuf Reha Alp: "Bana da öyle geliyor..."