1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Threaded View

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Ne zaman Fener aleyhine birşey olsa Aziz çıkıyor birşeyler söylüyor. Taraftarlar onu kahraman yapıp büyütmeye devam ediyor. Güzel taktikmiş
    taraftarlara gore herkes yalanci resmi belgeye bile inanilimiyor artik bu ulkede tek gercek aziz yildirim.

he bide su var 6 uyenin fenerbahce lehine oy kullanmasi tarafsizlik ama yusuf reha alp"in fenerbahce alehine oy kullanmasi taraf oylemi ? ne içiyorsaniz banada verin lutfen.

yusuf rehanin konusmasi.

[YOUTUBE="NqTbfYE9fbM"]yusuf reha[/YOUTUBE]

Yusuf Reha Alp: İlerde çocuğum bu kararlar için bana hesap sorarsa "oğlum 7 kişide bir taneydik" diyeceğim.

Yusuf Reha Alp: Ben Trabzonsporluyum ama bir meslek icra ediyoruz. Bu da bizim namusumuzdur. Bu anlamda benim hiç bir vicdani derdim yok

Yusuf Reha Alp: Bir Türk vatandaşı olarak üzülerek söylüyorum ki bizi UEFA paklar. Ne ceza verecekse UEFA verecek..

Yusuf Reha Alp: "Demek ki Türkiye'de bu isler böyle. Hem yapiyorsunuz, hem de yaniniza kar kaliyor."

Yusuf Reha Alp: "3 Temmuz'dan bu yana Türk kamuoyunun futboldan sogudugunu dusunuyorum."

Yusuf Reha Alp: "Fenerbahce'ye izafe edilemez karari 5'e 2 cikmistir. Biri ben otekisi Sinan Bey bu 2 kisi."

Yusuf Reha Alp: "Ibrahim Akin parayi Yusuf Turanli'dan. Turanli da parayi Ahmet Celebi'den almis. O da FB Kongre Üyesi ve Sivas Yöneticisi"

Yusuf Reha Alp: "I.Akin'in cikip macta oyun oynayip oynamadigina bakilmaz. Onun artik önemi kalmiyor. Şikede önemli olan anlasmanin varligi"

Erman Toroglu: "Sizin bu PFDK'da ömrünüz fazla sürmez." Yusuf Reha Alp: "Bana da öyle geliyor..."
    Last edited by byariff : 08.Mayıs.2012 at 04:17 Reason: Alıntı düzeltildi

Mesaj Yetkileri